CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 13736|Reply: 89

cik pia dh tak de kat sinar fm

  [Copy link]
Post time 24-1-2018 09:38 AM | Show all posts |Read mode
Edited by pavlovachoc at 24-1-2018 10:23 AM

maaf klu dh ade thread ni . tgk kt ig cikpia dia dh x ngn sinar . sape2 tau dia habis kontrak ke ? cian lak tgk dia dh la nk bersalin . meols suke dgr dia ngn sy sbb lagu best2 . layan petang2 hari .....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2018 09:46 AM | Show all posts
ye ke? dulu tak suka cik pia ni zaman dia menyeksi. tapi since dah kahwin n jadi mak orang, suka pulak dengan dia.. maybe kontrak dah habis kot n nak beralih ke radio lain? cuma kalau sinar tu, kelakar dengar dia bertekak dengan SY...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Cikpia nk bersalin lg? Bkn dia baru beranak ke? I pernah jumpe dia ni.kami membeli kt gerai yg sm.dia ni sexy semulajadi, x yah pakai ketat2 pun terserlah aura sexy dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:54 AM | Show all posts
cik pia dh ngn sinar fm


pening baca tajuk. cerita pulak sebaliknya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:55 AM | Show all posts
tajuk ko tulis lain
konpius aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
keyboard/ keypad tak cukup hurup ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:13 AM | Show all posts
aah mcm da tak dgn sinar tgk latest caption dia dkt ig.
tak best la klau xde dia, dia dgn SY mcm serasi..aku kalau petang2 layan sinar bole berdekak sorg2 dlm keta dgr celoteh dia dgn SY
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sape ni.. tt tepek gamba.. bleh cuci mata jap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-1-2018 10:23 AM | Show all posts
moksha replied at 24-1-2018 09:54 AM
cik pia dh ngn sinar fm

mcmne nk edit ??? newbies la katekan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 10:25 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 24-1-2018 09:51 AM
Cikpia nk bersalin lg? Bkn dia baru beranak ke? I pernah jumpe dia ni.kami membeli kt gerai yg sm.di ...

bulan feb nk bersalin ank ke 2
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Die cuti awal 3 bln utk bersalin anak no 2.. konfem sbb aku hari2 dgr sinar fm blk keje
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 10:27 AM | Show all posts
skinskin replied at 24-1-2018 10:16 AM
sape ni.. tt tepek gamba.. bleh cuci mata jap

x reti nk tepek
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 24-1-2018 09:51 AM
Cikpia nk bersalin lg? Bkn dia baru beranak ke? I pernah jumpe dia ni.kami membeli kt gerai yg sm.di ...

Anak yg lepas lahir bln 2.. yg ni pon sama
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:31 AM | Show all posts
boring la tak dengar dorg gaduh2 lagi..so lepas ni SY dgn sapa pulak? aku suka gak dengar celoteh dorg petang2 nak blk keje tu.. ok la tu mmg sweett...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 24-1-2018 10:27 AM
x reti nk tepek

adoihai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:34 AM | Show all posts
oh alaa.. aku pn suke dgr sinar kalau part cik pia n sy...tp skrg slalu dpt dgr time kak bed tu..ngantok trus balik keje...cik pia i peminat u dr jauhhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2018 10:35 AM | Show all posts
Dia beranak kot. Yg paling boring skrg andi hakim tu. Xhabis2 nak hindustan dia. Kat kool. Kalau dah kemaruk hindustan, buat stesen radio sendiri la
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:35 AM | Show all posts

sis tolong tepek....


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 10:39 AM | Show all posts
ersazain77 replied at 24-1-2018 10:13 AM
aah mcm da tak dgn sinar tgk latest caption dia dkt ig.
tak best la klau xde dia, dia dgn SY mcm se ...

kan , dulu bru2 dia dgn SY rase annoying sgt , tp lame2 jadi serasi dan best lak dengar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 10:41 AM | Show all posts
johnazizul replied at 24-1-2018 10:35 AM
Dia beranak kot. Yg paling boring skrg andi hakim tu. Xhabis2 nak hindustan dia. Kat kool. Kalau dah ...

yeke .. xpenah dengar lak rancangan dia ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 05:06 PM GMT+8 , Processed in 0.116827 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list