CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2598|Reply: 16

[Edisi Malaysian mencuba nasib] Vans Asia Custom culture Competition

[Copy link]
Post time 18-7-2017 02:25 PM | Show all posts |Read mode
http://houseofvansasia.com/art/c ... y/ZNBF5969fc3dae70a
Link untk vote ^^^

So meh kita tolong sama vote

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-7-2017 02:31 PM | Show all posts
Setakat ni dah 32284 votes

Jom tolong vote lg!
Tolong sis ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 02:32 PM | Show all posts
*kepada mod
Saya x tau nk letak mana thread ni
Kalau x sesuai pindah ke bod lain
Sorry
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dah vote.confirm menang la.33k++ votes dh.design dia je yg ok ada subculture values.design yg lain hauk.tapi kaler dia alahai.kenapa nuneng?
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 03:45 PM | Show all posts
ni kalau produce confirm kakak beliii dikkk..

ada lagi satu Malaysian nama Goldenhnnd lawa gak design dia..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 18-7-2017 03:32 PM
dah vote.confirm menang la.33k++ votes dh.design dia je yg ok ada subculture values.design yg lain h ...

Bg i kunen pun cntik
Tp harap kalau mng ada la warna2 lain lg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kelanci replied at 18-7-2017 03:45 PM
ni kalau produce confirm kakak beliii dikkk..

ada lagi satu Malaysian nama Goldenhnnd lawa gak d ...

Kannnn
Cntek design dia
Kretip!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 03:56 PM | Show all posts
I adalah orang yang ke-33441. Good luck!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2017 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 18-7-2017 03:51 PM
Bg i kunen pun cntik
Tp harap kalau mng ada la warna2 lain lg

anak malaysia sis.banyak kepandai dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 04:52 PM | Show all posts
34k votes. Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 05:52 PM | Show all posts
Harap harganya lebih murah setanding diluar negara yang mana harganya lebih murah dari sini untuk jenama Vans ni.  Kalau tak tunggu gi overc je baru beli
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg girl ni sorng je design cntik. Dsign psrta lain mcm budak baru blajar kelas seni form 1 jerr. Apa ke hauk sgt pserta2 ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 18-7-2017 06:01 PM
Yg girl ni sorng je design cntik. Dsign psrta lain mcm budak baru blajar kelas seni form 1 jerr. Apa ...

Kannnnnnn

Yang ada jari f*ck tu lg la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2017 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 18-7-2017 05:52 PM
Harap harganya lebih murah setanding diluar negara yang mana harganya lebih murah dari sini untuk je ...

Itupun kalau jmpe kasut tu time g obersi
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 18-7-2017 06:14 PM
Kannnnnnn

Yang ada jari f*ck tu lg la

Tu la, dah la pserta tu dr mlysia mnganjeng agknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 08:17 AM | Show all posts
done vote
jauh benor votes dia meninggalkan peserta lain
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2017 10:46 AM | Show all posts
WajibulGhunah replied at 18-7-2017 06:15 PM
Itupun kalau jmpe kasut tu time g obersi

Jenama Vans ni banyak je jual merata2 kalau kat overc sebab dah kasut casual harian mereka pakai hari2.  Benda cam ni dah lama dia orang buat kat sana hanya kat Tanah Malaya je baru nak famous jenama ni lately.  Price wise pun lebih murah dalam RM100 - RM300 tak kira le koleksi classic atau latest arrival berbanding yang dijual disini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:16 AM GMT+8 , Processed in 0.144990 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list