CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: hack3line

[Dunia] LIMA 2017 : Malaysia bakal ikut jejak langkah Pak Arab Qatar angkat pesawat peju

[Copy link]
 Author| Post time 21-3-2017 04:46 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 21-3-2017 02:47 PM
disclosure ke ni?
pada aku dah lapuk dah sbb berapa kali LIMA dah disclosure mcm ni

rasanya dah nak dekat 10 tahun juga bincang benda ni, benda harga berbillion-billion RM memang kena fikir berbillion-billion kali juga, Pak Arab semua kaya melampau sampai tak tahu nak buat apa dah dengan duit tu, diaorang petik jari je kalau nak benda harga berbillion-billion RM ni.. fusshhh dah ada depan mata dah.. semua bayar cash sekaligus je pak arab atas dunia ni boleh buat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2017 04:53 PM | Show all posts
aetisx. replied at 21-3-2017 03:52 PM
mane de takut kami tangkap
malon pernah tangkap nelayan cina ke??

hahaha...ditangkap malah nelayan china tetap datang tuntut natuna....yindon kewalahan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
gede-bab replied at 21-3-2017 04:53 PM
hahaha...ditangkap malah nelayan china tetap datang tuntut natuna....yindon kewalahan...
...

celah mane nuntutnye?hihihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2017 09:32 PM | Show all posts
update : PRESIDEN PERANCIS AKAN TURUN KE MALAYSIA MINGGU DEPAN UNTUK MUKTAMADKAN PEROLEHAN ASET DASSAULT RAFALE

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2017 09:50 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 10:00 PM | Show all posts
Kalau nak gak Rafale tu, ambik laaaa kalau sesuai & mampu....

tapi jangan lupa ambik gak 10 biji F-18 Kuwait tuuuu, boleh gak bilangan F-18 kiterrr cukup 18 biji, boleh cover Sabah Sarawak untuk maritime strike.....

mungkin dah tiba masa nyerrr kiterrr kena ikut mentaliti "paranoid" Singapura dalam hal2 Defense budget ni....
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 11:26 AM GMT+8 , Processed in 0.073125 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list