CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 14487|Reply: 57

Coco banyak Mix meroyan sebab Laki Ada Wanita Lain?

[Copy link]
Post time 23-2-2017 05:36 PM | Show all posts |Read mode
RUMAHtangga King Coco diganggu wanita lain? Itu persoalan yang timbul apabilamembaca satu perbualan antara instafamous itu dengan seorangwanita yang dikaitkan dengan suaminya, Azrin Anas.
Perbualan itu dikirimkan kepada Mynewshub dariseorang pembaca kami yang mendedahkan King Coco bengang suaminya dicaras wanitayang dikenali sebagai Keisya.
Menurut pembaca yang enggan dikenali itu, Keisya merupakan bekasteman wanita Azrin sebelum lelaki itu bersama King Coco.
Menerusi perbualan itu, King Coco dikatakan telah menyerang Keisyamenerusi direct messenger (DM)laman Instagramnya mengugut agarwanita itu tidak lagi mengganggu suaminya.
Malah, King Coco turut menyifatkan suaminya hanyamahukan Keisya semata-mata mahukan kemaluannya.
Bitch(Pelacur).. berhenti kacau suami I. Dia hanya nakawak kerana awak punya pus**. Dia dah ada saya sekarang,” tulisnya yangmenyifatkan wanita itu sebagai perosak rumah tangga orang.
Pada masa yang sama, King Coco turut mengugut akan menyerang Keisya di tempat kerja dan mengganggu keluarganya sekiranya terus ‘menggatal’ dengan suaminya.Bagaimanapun, Keisya menafikan dia kini menjalinkan hubungan dengan Azrin atau mendambakan lelaki itu.
Menurutnya, dia sudah lama tidak berhubung dengan Azrin dan King Coco boleh mendapatkan kepastian mengenai perkara itu menerusi suaminya sendiri.Sementara itu, Keisya dilihat turut memberi mesej kepada Azrin meminta agar lelaki itu menjelaskan kepada isteri keduanya yang mereka sudah tiada apa-apa hubungan.
Terdahulu, heboh menyatakan minah yang popular dengan pelat mat saleh ini bunting pelamin berdasalkan hashtag #rezekianak yang selalu digunakan.
King Coco atau nama sebenarnya Mashaira Ismail dan Azrin selamat diijabkabulkan pada 1 Januari lalu di di Hampshire Place, Ampang.
Terdahulu, King Coco pernah dikecam netizen kerana berani mendedahkan bakal berkahwin dengan Azrin yang berstatus suami orang pada ketika itu. – MYNEWSHUB.CC


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2017 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
insecure
len kali sapu lagi laki org
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak gelak pls
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts

Go Keisya go!!!!!!!

Coco mcm tak cermin diri sendiri pula ye..rasakan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila baca reply laki die tu..nampak mcm ni hanya drama dan propa..hoh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm sendiri mesej je
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:44 PM | Show all posts
kau pun 2x5 je la moron
bajet suci plak mcm tak penah mencaras
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:44 PM | Show all posts
takkan cepat sangat nak dapat cash?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2017 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Cashhhhhhhhhhh!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg upload screenshot ni sume utk tatapan public? Bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:48 PM | Show all posts
kingcoco ckp ngan cermin kettewwww??

hahhaahhaa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nak mendapat dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
yg penting si pussy hunter kaki scam tu gak yg untg. mcm2 celupan dip n dip heols dpt..lps dh tired dgn pussy coco he definitely search for another pussy..silap2 dgn si sajat pon heols sapu ..haruslah si mashaira menangis berguling-guling kerana pussy original sheols tewas pada pussy artificial .
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread nie bakalan di campak ke bod baru.. bod gosip personaliti media..Dan thread kingcoco dah banyak kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 06:02 PM | Show all posts
just nak ckp "i'm her wife"??? really coco?? really??? typo or tak reti beza kan him & her?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 06:03 PM | Show all posts
Okay. Nexttt.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2017 06:04 PM | Show all posts
ok aku nak geng keisya

edisi express cash
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 06:05 PM | Show all posts
king coco ni sekolah ke dulu?
bahasa ya ampunn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Go keisya, go!
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kekal hingga ke jannah. King coco vs mr. crocs.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 04:46 AM GMT+8 , Processed in 0.105818 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list