CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 49478|Reply: 465

[tvN] Chicago Typewriter - Yoo Ah In , Im Soo Jung , Go Jung Pyo [Review dauswq

[Copy link]
Post time 8-2-2017 10:40 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dauswq at 12-6-2017 04:10 PM

Yoo Ah In & Im Soo Jung akan bergandingan sama dalam drama tvN ‘thriller’ terbaru, Chicago Typewriter?                                        
February 8, 2017 dauswq                        Leave a comment                        Edit               
                                       

Khabar angin bertebaran di dada akhbar mengatakan tawaran telah diberikan pada Yoo Ah In untuk membawakan watak sebagai Han Se Joo iaitu diinspirasikan daripada penulis novel terkenal, ‘Stephen King’ (Shawshank Redemption, Misery) .Han Se Joo boleh digambarkan seorang yang mudah sensitif, suka menyendiri dan rendah keyakinan diri tetapi disebabkan ketampanan yang dimilikinya, Han Se Joo di anggap sebagai idol oleh peminatnya sehingga ribuan ‘fanfic’ ditulis mengenainya. Namun, di sebaliknya, Han Se Joo menggunakan khidmat penulis bayangan (‘ghostwriter’) untuk menulis sebahagian daripada nukilan popularnya.

Manakala, Im Soo Jung akan melakonkan seorang yang menjadi pembenci Han Se Joo , di mana kehidupannya sebenar ialah seorang pakar veterinar yang dahulunya peminat tegar Han Se Joo sebelum menjadi anti. Pelakon Go Jung Pyo pula ditawarkan watak sebagai penulis bayangan Han Se Jo.
Plot cerita dikatakan menarik apabila ketiga-tiga mereka adalah roh yang dijelmakan semula daripada tiga karakter yang sama hidup pada zaman semenanjung Korea diduduki oleh Jepun. Ini merupakan penampilan baru Yoo Ah In sejak ‘Six Flying Dragon’ manakala Im Soo Jung pula sejak ‘I’m Sorry I Love You’.

Chicago Typewriter ditulis oleh Jin Soo Wan, 2 kali calon Best Screenplay CARI K Drama Awards - Moon Embraces The Sun & Kill Me Heal Me. Drama nukilannya, Kill Me Heal Me dinobatkan Drama of The Year pada 4th CARI Kdrama Awards. Drama ini akan ditayangkan pada slot Jumaat-Sabtu selepas Tomorrow With You.

Sumber: dramabeans, donga, xsport news

http://www.kmania.org/2017/yoo-ah-in-im-soo-jung-akan-bergandingan-sama-dalam-drama-tvn-thriller-terbaru-chicago-typewriter/
        
REVIEW BOX
(Pilih yang mana yang anda rasa mudah untuk dibuat)

CARA 1: >>KLIK SINI<<
CARA 2: >>KLIK SINI<<
---> Baca Review dari CARA 2
" >>KLIK SINI<<"

(Kredit extra diberikan kepada yang menulis / memasukkan review dengan lengkap/detail)



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2017 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
storyline mcam best jeee ... tak sabarnya nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 8-2-2017 10:40 PM
Yoo Ah In & Im Soo Jung akan bergandingan sama dalam drama tvN ‘thriller’ terbaru, Chicago Typewri ...

Ommo...drama baru jung won....   



Heroin nmpk tua je...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kompem hero tu kak ayu mesti excited ni...

Cc : @ayushuhada04
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 08:05 AM | Show all posts
wima replied at 9-2-2017 09:05 AM
Kalau kompem hero tu kak ayu mesti excited ni...

Cc : @ayushuhada04

wah terima kasih ler wima tag kak ayu yer..
ada terbaca benda ni....dan mmg kak ayu harap sgt ler
YAI terima offer ni sblm dia join military...
rindu dh kat dia....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 08:05 AM | Show all posts
@makdik2301 harap2 hero fav kita terima offer ni yer
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2017 08:06 AM | Show all posts
wah laju jer daus yer...
baru terfikir gak nk buka umah psl cite ni....
miss already dgn anak hekan yg sorang ni...YAI..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 08:29 AM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 10-2-2017 08:05 AM
@makdik2301 harap2 hero fav kita terima offer ni yer

drama last ahin sebelom masuk army
nak tunggu sape yg jd heroin ahin nnt..
sec.kim pon ada kan dlm nie..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2017 09:00 AM | Show all posts
makdik2301 replied at 10-2-2017 08:29 AM
drama last ahin sebelom masuk army
nak tunggu sape yg jd heroin ahin nnt..
sec.kim pon ada kan  ...

tu le pasal..kasi hadiah dlu...sebelum join army kan..

agak2 sapa sesuai ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 09:38 AM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 10-2-2017 08:05 AM
wah terima kasih ler wima tag kak ayu yer..
ada terbaca benda ni....dan mmg kak ayu harap sgt ler ...

akaaakkkkk

hahah YAI rindu kan

tvN skg tgh iklan cite movie sume YAI pny movie kan

hbs la x kuar rumah lg ida ni


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 09:45 AM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 10-2-2017 09:00 AM
tu le pasal..kasi hadiah dlu...sebelum join army kan..

agak2 sapa sesuai ni?

kan ada jugak hadiah utk diingati seblom
menyepi selama 2 taun..
xkesah kakayu sape pon heroin...
jgn idols sudahh

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 10:20 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 10-2-2017 09:38 AM
akaaakkkkk

hahah YAI rindu kan

mmg rindu sgt nk tgk filem/drama YAI ni
hrp2 dia amik le .....dan tk kisah le sapa heroin
janji bukan idol

byk filem2 dia best kan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 10:23 AM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 10-2-2017 10:20 AM
mmg rindu sgt nk tgk filem/drama YAI ni
hrp2 dia amik le .....dan tk kisah le sapa heroin
janji  ...

idols selain ni ok lg kot

yoona ngn suzy


Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 11:14 AM | Show all posts
makdik2301 replied at 10-2-2017 09:45 AM
kan ada jugak hadiah utk diingati seblom
menyepi selama 2 taun..
xkesah kakayu sape pon heroin.. ...

wokay sama2 le kita tggu sapa heroin..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 11:28 AM | Show all posts
dua2 hero best....heroin tak kisah lah sape.. janji pandai berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 12:20 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 10-2-2017 10:23 AM
idols selain ni ok lg kot

yoona ngn suzy

kak ayu prefer yg lebih berpengalaman ler..
tak mau idol...tp klu idol yg mmg boleh berlakon
dan sesuai...okay jer

tp jgn ler Yoona, suzy or IU
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-2-2017 01:01 PM | Show all posts
wima replied at 9-2-2017 09:03 AM
Ommo...drama baru jung won....   

  

dia jd ghostwriter kan? wtk supporting yg agak kuat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2017 01:03 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 10-2-2017 11:14 AM
wokay sama2 le kita tggu sapa heroin..

yoo ah in belum confirm lagi
sekadar hearsay jek setakat ni, tp role ni mgkn akn jd sehebat wtk ji sung dlm kill me heal me..ade potensi utk pencalonan award lagi2 baeksang pd bulan may ni..
dia pun dh jd demanding sejak sukses dlm perfileman dan drama sekali..
jgn lah demand lebih2 mcm kim soo hyun tu..

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 01:22 PM | Show all posts
dauswq replied at 10-2-2017 01:03 PM
yoo ah in belum confirm lagi
sekadar hearsay jek setakat ni, tp role ni mgkn akn jd sehebat wtk j ...

harap hendaknya YAI terima....
nk tgk sisi lain lak klu betul leh jd sama mcm watak JS
dlm KMHM....pasti hebat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-2-2017 12:16 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 10-2-2017 01:22 PM
harap hendaknya YAI terima....
nk tgk sisi lain lak klu betul leh jd sama mcm watak JS
dlm KMHM. ...

arap2 moon chae won amik role heroin ni..mohon im soo jung tolak dan casting moon chae won instead

nak tgk gak deols bergandingan sama..
once in a lifetime dream
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 194462 Replies : 4509
TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta Rasuah Madani telah berputik... UPDATE #45: latar belakang syarikat2 bermasalah siap ada tindakan tatatertib
Perwira2022TENDER TERPILIH..... Bunga-bunga Cinta R
Views : 5221 Replies : 51
Barang Berharga
InezkhalidiBarang Berharga
Views : 12431 Replies : 51
Gais please doakan gaisss
multinickyGais please doakan gaisss
Views : 9588 Replies : 68
MERSING OMNIBUS KISAH BENAR
5-zaLMERSING OMNIBUS KISAH BENAR
Views : 6606 Replies : 34
Kisah 2 minggu lagi...bhgn 2
Eric.n9Kisah 2 minggu lagi...bhgn 2
Views : 3127 Replies : 13
Epic Cat Meme !
Keledek.kepamEpic Cat Meme !
Views : 13953 Replies : 67
Cara Berhenti Merokok
imransulaimanCara Berhenti Merokok
Views : 6374 Replies : 28
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 6790 Replies : 42
‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’ – Pengguna Diesel Mitsubishi Triton VGT Luah Rasa Tekejut.Anda tekejut?
YgBenar‘Dulu Isi Penuh RM130, Sekarang RM210’
Views : 5582 Replies : 29

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 11:47 AM GMT+8 , Processed in 0.147483 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list