CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

[VIDEO] Trend Selebriti Cabut Tudung Seperti Aksesori Diri, Siapa Pula Selepas I

[Copy link]
Post time 4-2-2017 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dpt hidayaj
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2017 07:31 PM | Show all posts
Agaknya diorang belum betul-betul bersedia nak berhijrah...Ikut trend bertudung aje.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulah saper suh kagum2 sgt..hipokrit je baanyaknya tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 3-2-2017 04:48 PM
Nasib baik i bukan jenis yg cepat kagum bila dgr berita selebriti tu berhijrah pakai tudung,selebrit ...

Setuju...

Tak yah nak kagum2 sangat..

Sebab kita tau bukan senang nak istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis perlukan trend yang lebih bermanfaat, cewah
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 08:38 PM | Show all posts
Rabecca islam pun dah start berselendang nampak anak rambut bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 3-2-2017 09:23 PM
andy

Yea sy, fir sihat?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereka patut dikelilingi oleh kawan 2 yg bg support.  Ni masalah bila ramai x support
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2017 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
fatiya la kut lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 11:37 PM | Show all posts
tak kisah la nak pakai tudung ke nak bukak ke tapi yg meluat tu bila luar lakonan pakai tudung kekonon insaf katanya tapi bila berlakon bukak tudung pulak konon itulah punca rezeki pengarah suruh bukak. Birahnya alasan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 11:41 PM | Show all posts
Ehhh..izreen azminda tu dah insof jadi hijabister khenn?? Tapi tadi tengok drama kat tv3suku ada pulak scene dia free hair. Set2 akak normah kelentit rindu jugak ke yg bila berlakon cabut tudung dengan alasan punca rejeki
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
LavaUollss replied at 4-2-2017 11:41 PM
Ehhh..izreen azminda tu dah insof jadi hijabister khenn?? Tapi tadi tengok drama kat tv3suku ada pul ...

Tu cite lame laa uolsss sebelom die berhijab...tibi tige duk ulang tayang
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 12:11 AM | Show all posts
scha1008 replied at 4-2-2017 11:52 PM
Tu cite lame laa uolsss sebelom die berhijab...tibi tige duk ulang tayang

ye ke?? ingatkan cerita baru..tak pasal2 terpitnah pulak. xpe la nanti iols mintak maaf kat ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 01:05 AM | Show all posts
kita sangka baik yang mereka insya Allah satu hari nanti akan menjadi lebih baik dari kita. Just that  taufik dan hidayah ni satu yg mahal dan istiqmah dalam ibadah dan syariah jugak satu cabaran.
doakanlah mereka agar menjadi mukmin yg lebih baik bersih dari perbuatan ngumpat, hasad , gossips dan sebagainya.

doa lebih baik. berpesan pesa  pun tak pe, sebab islam itu menjaga lebih dari sepohon pokok.

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 12:33 PM | Show all posts
zaman hipster skrg ni pelik2.. yg pakai tudung pun mcm tak pakai jewwww...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 12:42 PM | Show all posts

sihat...andy sihat x? rindu andy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2017 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Trend ek skarg ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bior le. .tanggung sendiri.ctdk dulu haram ambik gamba dgn lelaki. .sekarang bersepah jer. .
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 4-2-2017 11:26 PM
fatiya la kut lps ni

i pun syak benda yg sama  
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
aldinaa replied at 4-2-2017 08:32 PM
Artis perlukan trend yang lebih bermanfaat, cewah

Trend blajar tinggi2 tapi mangkuk hayun ada g beli phd  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 12:29 PM GMT+8 , Processed in 0.091318 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list