CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22408|Reply: 170

[MBC] Self Radiation Office - Go Ah Sung, Ha Suk Jin

[Copy link]
Post time 29-1-2017 09:12 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dauswq at 8-5-2017 04:19 PM

Go Ah Sung & Hak Suk Jin akan membintangi drama MBC terbaru, Self Radiation Office                                       
January 29, 2017 dauswq                        Leave a comment                        Edit


               

Pelakon muda berbakat besar, Go Ah Sung dan Ha Suk Jin telah disahkan akan membintangi drama berjudul “Self Radiation Office” yang akan disiarkan di MBC selepas Missing Nine.

Drama ini berkisarkan tentang seorang gadis, Eun Ho Won (Go Ah Sung) yang mengambil keputusan terjun ke dalam sungai Han setelah berputus asa kerana tidak berjaya mendapatkan pekerjaan selepas berulang kali mencuba. Walaubagaimanapun, dia terselamat dan dikejarkan ke unit kecemasan hospital. Semasa sedang dirawat oleh doktor di hospital, Eun Ho Won diberitahu bahawa dia menghidapi penyakit yang membawa maut. Cabaran demi cabaran yang dihadapi Eun Ho Won, namun akhirnya dia bertekad untuk meneruskan hidupnya.

Satu hari, dia ditawarkan jawatan pekerja kontrak di sebuah syarikat perabot kecil, Di situ juga dia menemui ketua unit pemasaran, Seo Woo Jin (Ha Suk Jin) yang berazam untuk meningkatkan jualan perabot. Eun Ho Won berubah daripada seorang yang ‘timid’ kepada seorang yang ‘Super’ sekaligus mengubah hidupnya menjadi lebih baik, bersesuaian dengan tajuk drama tersebut, Self Radiation Office.

Ini penampilan pertama Go Ah Sung dalam arena kdrama selepas Heard It through Grapevine yang mendapat pujian atas lakonan sebagai anak muda yang memberontak. Ha Suk Jin pula baru sahaja menghidangkan kita dengan drama hitnya pada tahun lepas, 1% of Anything dan Drinking Solo.
Self Radiation Office diarahkan PD Jun Ji In dan ditulis oleh pemenang pertandingan skrip MBC, Jung Hwe Hyun. Lazimnya, penulis skrip drama yang memenangi pertandingan skrip dianjurkan agensi penyiarannya berjaya mendapat ‘ratings’ tertinggi untuk naskah debut mereka, contohnya, [KBS] Secret Love .

Sumber; yonhapnews

http://www.kmania.org/2017/go-ah-sung-hak-suk-jin-akan-membintangi-drama-mbc-terbaru-self-radiation-office/

REVIEW BOX
(Pilih yang mana yang anda rasa mudah untuk dibuat)

CARA 1: >>KLIK SINI<<
CARA 2: >>KLIK SINI<<
---> Baca Review dari CARA 2
" >>KLIK SINI<<"

(Kredit extra diberikan kepada yang menulis / memasukkan review dengan lengkap/detail)



        

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2017 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah ada ha suk jin....kene tenguk ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
high quality trash - cc: @wima @Syik_Gojet @irie^nad @alien88

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
qis13 replied at 29-1-2017 09:16 PM
Wah ada ha suk jin....kene tenguk ni

chuols lyn driniking solo x?
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
calling calling ex classmate ha suk jin

bg support sikit @siputsedut
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 01:08 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 30-1-2017 12:29 AM
high quality trash - cc: @wima @Syik_Gojet @irie^nad @alien88

sungguh "quality" cete ni

huhu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-1-2017 01:10 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 30-1-2017 12:29 AM
high quality trash - cc: @wima @Syik_Gojet @irie^nad @alien88

check in~~
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha lebat job ha suk jin tahun ni ye...bila start tayangan tu? Ig dia xde update penggambaran pon @idakamaruddin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2017 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 30-1-2017 12:29 AM
chuols lyn driniking solo x?

Laa uolss dah lupe ke...kan sama2 meroyan lam drinking solo tu....
Pastu cite die lam 1% anything tu pun tenguk gak tau...
mesti byk sgt makan limau mandarin ni sampai lupa..    ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
siputsedut replied at 30-1-2017 08:24 AM
Haha lebat job ha suk jin tahun ni ye...bila start tayangan tu? Ig dia xde update penggambaran  ...

cite ni tayang pas hbs cite missing 9 yg currently tgh airing skg

moh la kita melayan sesama

nmpk mcm menarik jln cite
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
qis13 replied at 30-1-2017 10:17 AM
Laa uolss dah lupe ke...kan sama2 meroyan lam drinking solo tu....
Pastu cite die lam 1% anything ...

kahkahkahkah uolss

iols pn lupa dh sape layan cite tu n sape x layan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 05:58 PM | Show all posts

Kwon Hae Hyo, Kim Byung Choon, Jang Shin Young, Oh Dae Hwan & Han Sun Hwa  Confirmed To Join "Radiant Office".
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:14 PM | Show all posts
qis13 replied at 30-1-2017 10:17 AM
Laa uolss dah lupe ke...kan sama2 meroyan lam drinking solo tu....
Pastu cite die lam 1% anything ...

hahaha..sian @qis13 dilupakan oleh @idakamaruddin
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:15 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 30-1-2017 12:29 AM
high quality trash - cc: @wima @Syik_Gojet @irie^nad @alien88

kebetulan iolsss baruuuu je abeh layan D-Day yg HSJ jd second lead..dkt last tu teruk jugak iolss nangis
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:16 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 30-1-2017 01:08 AM
sungguh "quality" cete ni

huhu

description watak mcm ada persamaan dgn jin gyeosu..tk mustahil kalau heolss ada trademark lain pulak dlm cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:19 PM | Show all posts
irie^nad replied at 3-2-2017 12:15 PM
kebetulan iolsss baruuuu je abeh layan D-Day yg HSJ jd second lead..dkt last tu teruk jugak iolss  ...

best ek cite D-day..iols hr tu nk layan x terlayan mmg ada dlm list nk tgk jugak pn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2017 02:21 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 3-2-2017 12:19 PM
best ek cite D-day..iols hr tu nk layan x terlayan mmg ada dlm list nk tgk jugak pn

iols suka je..seoul yg dilanda eartquake..bila pikir baik menarik jugak sbb jepun dekat dgn s.korea..slalu ada earthquake so theyols mmg dh ada SOP bagai bila berlaku bencana..tp s.korea maybe bukan dlm lingkaran yg kena earthquake kot..so cite tu menggambarkan betapa tak bersedianya seoul menghadapi earthquake dgn magnitude bsr..ada je yg tk logik iolss pndang sipi2 je.haha..and ada beberapa watak uolss akn rasa nk cekik2222 je
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 04:47 PM | Show all posts
                                #RadiantOffice 1st script reading:
       
              Hide contents
                                                               
       
                                               
               
       
       
       
       

        sources: 1 + 2


Credits: Go Seung Ji@soompiforum


                                       

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 04:49 PM | Show all posts
                                #RadiantOffice still cuts : #GoAhSung

        source

        FEBRUARY 6 2017
        First still images of Ko Ah-Sung in MBC drama series “Self Radiation Office”
        First still images of Ko Ah-Sung in upcoming MBC drama series “Self Radiation Office” co-starring Ha Seok-Jin. The still images were taken on Ko Ah-Sung’s first day of filming for the drama series, which took place February 1, 2017 at a small restaurant in Mapo District, Seoul, South Korea. In her first scene, Eun Ho-Won (Ko Ah-Sung) works part-time at a small restaurant and gets a hard time from a customer.
        “Self Radiation Office” will first air March 15, 2017 in South Korea.
        source
Original post: Go Seung Ji@soompiforum
                                       

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:45 AM | Show all posts
Radiant Office: Go Ah Sung: On-set still cut:
(Go Ah Sung mimicking Ha Suk Jin's poster pose )
credits: Go Seung Ji@soompi forum



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 07:09 PM GMT+8 , Processed in 0.065918 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list