CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16687|Reply: 125

Adi Putra Elak Kongsi Foto Isteri Kedua

[Copy link]
Post time 13-10-2016 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Sumber: Berita Harian


Namanya menjadi kontroversi kerana isu berpoligami, dan sekarang Adi Putra menyatakan dengan tegas yang dia tak mahu kongsi gambar atau apa-apa maklumat tentang isteri keduanya itu di laman sosial.


Langkah itu diambil supaya perkahwinan keduanya itu tidak akan terus menjadi buah mulut orang dan menyebabkan mana-mana pihak berkecil hati atau terluka.

"Bagi saya, media sosial ialah senjata paling berkesan untuk mengundang spekulasi yang akhirnya memakan diri. Mengapa kita perlu dekat dengan bahan api kalau kita tahu ia boleh membahayakan diri? "Lagipun, antara media sosial dan solat, mana yang lebih wajib? Lebih baik saya bimbing isteri saya ke arah yang lebih baik daripada sibuk dengan media sosial," katanya kepada Berita Harian.


Adi juga menyatakan bahawa bukan hati isteri-isteri sahaja perlu dijaga, malahan keluarga kedua-dua belah pihak. Setakat ini, Adi belum menemukan kedua-dua isterinya secara bersemuka dan menunggu waktu yang sesuai pada masa akan datang.


Sumber: Astro Gempak


Tambah Adi, "Saya tidak gemar mengatur atau membuat perancangan dan lebih selesa membiarkan sesuatu itu berlaku dengan sendirinya. Biarlah kehidupan ini berjalan seperti air yang mengalir."


Sebelum ini dalam sebuah sidang media, Adi telah mengesahkan dirinya bernikah lagi satu dengan Nor Shahida Zolkifly pada 20 Jun lalu.  Pengakuan ini dibuat ekoran penyebaran gambar perkahwinannya di internet.


Adi juga pernah dilanda kontroversi sebelum ini rentetan isu tentang rumah tangganya dengan isteri pertamanya, Aida Yusof, 41, yang berantakan sehingga mahu memfailkan penceraian, namun membatalkannya.-CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2016 10:13 AM | Show all posts
yerlah....amat bahaya tuk disclose everything pasal binik dia nih...maklumlah...wanted....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:14 AM | Show all posts
Lagipun, antara media sosial dan solat, mana yang lebih wajib?

Perbandingan apakah ini??
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:26 AM | Show all posts
x yah kongsi pun x per, hidung besar cam cok kembung
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:27 AM | Show all posts
yo la dah muka sebesar talam ...selayaknya laki x mo tunjuk...cuba muka mcm lopa ke kompom ko pamer hari2 khennn
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:27 AM | Show all posts
mieymiey replied at 13-10-2016 10:14 AM
Lagipun, antara media sosial dan solat, mana yang lebih wajib?

Perbandingan apakah ini??

omg omg omg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dah keluar jel ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntahlah,iols sian btl kat bini pertama dia ni....mcm2 dugaan dgn berlaki dgn dia ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2016 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 13-10-2016 10:14 AM
Lagipun, antara media sosial dan solat, mana yang lebih wajib?

Perbandingan apakah ini??

Tula pasal
Cm bongok jer
Tba2 solat lak
Btw dia dah quit blakon kn?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-MRO replied at 13-10-2016 10:10 AM
Sumber: Berita Harian


Yelah..bini kau masih ada kes rasuah khen..
Eyh eyh..nk compare solat ngan sosial plak...nk bimbing bini plak..lps ni lehla tayang spender bgulung dlm wechat wasap utk bekas skandal yg dah single...almaklumlah..dh gagah ada dua bini khen
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:37 AM | Show all posts

Kalau yer pun nak semunyikan minik tu, takyah la bandingkan dengan solat yang dah sah-sah wajib. Motepppp??
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:40 AM | Show all posts
haruslah replied at 13-10-2016 10:32 AM
Tula pasal
Cm bongok jer
Tba2 solat lak

Nak menampakkan diri tu alim, haruslah compare dengan solat.
Rasanya dia ni berhenti dari dunia hiburan (gosip mosip) tapi tetap aktif dipersada seni (filem, drama). Kalau chuols paham la maksud si bebird ni, sebab aiols tapaham.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:41 AM | Show all posts
takde sapa nak share ig wife no 2 dia ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:49 AM | Show all posts
says adi bebird yang sibuk antar gambar bebird dekat bini orang thru whatsapp which is social media jugak...pfftttttt
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Malu la tu sbb wife ada kes rasuah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 10:53 AM | Show all posts
oo wujud lg ke wife dia...
aku terpinga2 jap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-10-2016 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka isteri kedua ada iras2 pelakon Zaibo...i wonder kalau ada talian keluarga..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 11:00 AM | Show all posts
alasan
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Banding media sosial dgn solat pulak
Nampak sgt jokpan propa level 9999
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2016 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudahlah kau Adi. Dulu penah minat kau jugak la...skrg senduuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 01:38 PM GMT+8 , Processed in 0.108591 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list