CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: azimodin

Borak2 Bawang Lakorn: ketandusan idea, bakalan follow jejak sinetron.

  [Copy link]
Post time 19-9-2016 05:07 PM | Show all posts
alien88 replied at 19-9-2016 04:58 PM
kenapa uolls? ending tergantungkah..?

tak taw nk komen mcm mana sheols kena tgk sendiri..ending tak tergantung..tapi mcm x puashati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2016 05:13 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 19-9-2016 05:07 PM
tak taw nk komen mcm mana sheols kena tgk sendiri..ending tak tergantung..tapi mcm x puashati

iolls kalau citer sedih2 ni lmbt sikit nk tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 05:20 PM | Show all posts
alien88 replied at 19-9-2016 05:13 PM
iolls kalau citer sedih2 ni lmbt sikit nk tgk..

filem tue x sedih langsung... filem tue kisah romance comedy tapi comedy kurang..part romance x ada sangat ..kisah nie lebih kepada hubungan antara pesakit dan doctor....lebih tue mcmmana hero nk siapkan kerja2 dia tanpa jejaskan kesihatan dia..hubungan cinta antara hero- heroin tak ditonjolkan sangat..sampai iols rasa kawan perempuan hero lagi jadi heroin dari watak davika sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 05:22 PM | Show all posts
yellowprestige replied at 19-9-2016 04:16 PM
iols download i fine thank u love u..siap download ost die..hahaha..pastu fefeeling jd tutor mcm p ...

iols suka tarian diorg last sekali... pandai sunny menari..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 05:25 PM | Show all posts
azimodin replied at 19-9-2016 03:56 PM
Wairai pon I suka sebab masa tu mmg tengah dizaman teenager dan hati berbubga2. Seingat I, I x ula ...

ending dia ryu dan aon x dapat bersama kan.. x silap ryu sakitkan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 07:42 PM | Show all posts
yellowprestige replied at 19-9-2016 03:41 PM
tak ingtlah uols..bile the princess tu tayang?

Ala,cite ni..lama dh,around 2003/2004

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2016 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Glass_shoes at 19-9-2016 07:45 PM
masdiana-ana replied at 19-9-2016 04:06 PM
filem tue boringlah ..heart atack..walaupun iols minat davika tapi cerita tue watak davika yg jadi ...


Kan..boring gile..menyesal iols download

Poster dgn sinopsis mcm menarik..rating imdb pon tinggi..sekali,nan hado..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 10:07 AM | Show all posts
Glass_shoes replied at 19-9-2016 07:42 PM
Ala,cite ni..lama dh,around 2003/2004

owh...heheh..mase tu iols matrik la..takde tv..heheh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2016 11:43 AM | Show all posts
Glass_shoes replied at 19-9-2016 07:42 PM
Ala,cite ni..lama dh,around 2003/2004

iolls pernah tgk cite ni, dulu main kt tv2 kan
rumate iolls gila dengan cite ni sanggup bli dvd cetak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 11:53 AM | Show all posts
iols x ingat sangat drama the princesss...tapi ada satu drama lakorn tayang kt astro dulu2 ..kisah laki ada byk bini..ada sesiapa ingat tak drama nie..drama nie ada dubbing suara malay
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
yellowprestige replied at 20-9-2016 10:07 AM
owh...heheh..mase tu iols matrik la..takde tv..heheh

Oic..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Glass_shoes at 20-9-2016 02:09 PM
alien88 replied at 20-9-2016 11:43 AM
iolls pernah tgk cite ni, dulu main kt tv2 kan
rumate iolls gila dengan cite ni sanggup bli dvd c ...


Yup tv2...endingnya menggangu perasaan 2-3 hari..  
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 20-9-2016 11:53 AM
iols x ingat sangat drama the princesss...tapi ada satu drama lakorn tayang kt astro dulu2 ..kisah l ...

Xprnh pulak tgok..tayang bila?

Nang tard?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 02:57 PM | Show all posts
Glass_shoes replied at 20-9-2016 02:13 PM
Xprnh pulak tgok..tayang bila?

Nang tard?

x ingatlah tahun berapa...yg iols ingat hero drama tue jadi peguam..memang hemsemlah..yg laki kahwin ramai tue watak antagonis dlm drama tue..kira hero nie anak luar nikah laki tue..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 20-9-2016 02:57 PM
x ingatlah tahun berapa...yg iols ingat hero drama tue jadi peguam..memang hemsemlah..yg laki kahw ...

Ooo..mmg xtau cerita apa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 03:48 PM | Show all posts
Glass_shoes replied at 20-9-2016 02:07 PM
Yup tv2...endingnya menggangu perasaan 2-3 hari..

iolls xlayan sgt citer ni, tp tau la last hero tu mati kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2016 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 20-9-2016 03:48 PM
iolls xlayan sgt citer ni, tp tau la last hero tu mati kan

A'ah heroin naik taktha,hero pulak kne hukum tembak...


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 03:58 PM | Show all posts
Glass_shoes replied at 20-9-2016 03:50 PM
A'ah heroin naik taktha,hero pulak kne hukum tembak...

itu la.. kenapa heroin xbersama dgn hero.. frust iolls
dah la time tu heroin mmg cantik, hero lak hensem..
skrg ni, hero tu dah jd kertu bak kata @azimodin
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
alien88 replied at 20-9-2016 03:58 PM
itu la.. kenapa heroin xbersama dgn hero.. frust iolls
dah la time tu heroin mmg cantik, hero lak ...

Haipp..kertu2 pon,boleh berlakon dgn nang ek yg bergetah (boleh jd anak) mcm mai davika..

Iols nk try tgok full house thai dgn pin anong nanti..ramai kata best
tt @azimodin dh tgok x?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 04:09 PM | Show all posts
Glass_shoes replied at 20-9-2016 04:04 PM
Haipp..kertu2 pon,boleh berlakon dgn nang ek yg bergetah (boleh jd anak) mcm mai davika..

Iols  ...
ya, walau kertu masih hot lg, hehe

full house thai best.. cuma part g korea tu byk kali sgt.. nmpk naw save budget

pin anong ada weir & slap/kiss kn


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 05:05 PM GMT+8 , Processed in 0.442503 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list