|
|
Ganaih lg korang ropanya ya...me tk penah kena sendiri..kat oversea pun..yg selalu kena org disrkeliling me.....tak leh nk cerita sgt pengalaman sendiri..dok ulang ceta sama jehhhh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rebecca_nur posted on 30-1-2013 02:53 AM 
Ganaih lg korang ropanya ya...me tk penah kena sendiri..kat oversea pun..yg selalu kena org disrkeli ...
bec.. u kat aus kan... takkan tak jumpa benda2 gituuu... me sendr memula dtg da terkena.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva posted on 30-1-2013 02:50 AM 
haaa yg nie saya tak buat... tak berani..
kpg sya tu.. tak payah nak cari dia.. kengkadang ...
dulu kan aku aktif wat team paranormal poyo kononya, tu yg g lepak kubur tu.. hahaha.. asal tempat org kata keras jer aku serbu.. hahaha. tempat paranormal plg amatur skali is 'highland tower'.. asal gie sana jer, bersepah team paranormal tgh berkeliaran.. hahaha.. hilang mood seram.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Byk da tetinggal cite2 kat thread nie. Aduhh. Nak keja balek nie yg payah nie. Haih~ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skeezotone posted on 30-1-2013 02:44 AM 
wahhh.. lewat gak korg tdo ehh.. biasa time2 camni sunyi cam tanah perkuburan jer forum ni aku rs.. ...
me bikin kerja .. sambil2 masuk kat sini.. abis buat kerja baru zz... kengkadang after subuh baru zzz..2x seminggu je.. update data2 my company jer.. check2 apa yg kuar masuk itu je.. sambil2 tengok citer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva posted on 30-1-2013 02:54 AM 
local punya berbudi bahasa... paling seram pon bg2 wangian dulu pastu baru terkam..
yg kat san ...
apakata kita export hantu2 kita ke oversea.. tgk camne dia bole survive tak lepak sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva posted on 30-1-2013 02:59 AM 
me bikin kerja .. sambil2 masuk kat sini.. abis buat kerja baru zz... kengkadang after subuh baru ...
owhh.. kira keja handle company sendiri la ni.. best2.. xyah ssh2 nk pikir psl nk bgn awal g keja like me.. hanya pekerja biasa.. hehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zakutaki91 posted on 30-1-2013 02:58 AM 
Byk da tetinggal cite2 kat thread nie. Aduhh. Nak keja balek nie yg payah nie. Haih~
kejor yob kejor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skeezotone posted on 30-1-2013 03:02 AM 
apakata kita export hantu2 kita ke oversea.. tgk camne dia bole survive tak lepak sana
sape nak tlng angkut? hehe...
aku rase diaorg xleh idup cni.... ssh cari mkn katanyer hehe.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva posted on 30-1-2013 03:06 AM 
kejor yob kejor
rasenyer klo mcm nih, x sampai lg semnngu kena lock ar ni sbb dah 100 pages haha.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva posted on 30-1-2013 03:04 AM 
you gi kws yg mmg dah digazettekan kws seram.. cuba try2 kalau u berenti satu kws tu.. tanya org l ...
wahhh.. sejarah berdarah yg sgt massive skali .. mesti power tmpat tu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Me sebenarnya tk pernah kena usik..kat rumah mak semua org pernah nmpk..me dok sorang tk pernah pulak kena.. me bukan berani pun..berani berani ayam..cuba satu benda jer yg me n my other half sama..kami tak akan tgk ceta seram or thriller..ceta melayu yg tk seram ke, ceta omputih ke..ceta korea ke..kami tak akan tgkk..penakut sebenarnya..
Reality nk tgk jugak..my husbnd selalu outstation..so biasa je doj sorang2 ni.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Esterozie posted on 30-1-2013 03:07 AM 
sape nak tlng angkut? hehe...
aku rase diaorg xleh idup cni.... ssh cari mkn katanyer hehe.....
kita pakai parcel jer la.. senang citer.. hahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skeezotone posted on 30-1-2013 03:05 AM 
owhh.. kira keja handle company sendiri la ni.. best2.. xyah ssh2 nk pikir psl nk bgn awal g keja ...
saya kuli jer.. mmg kuli pon.. masuk kuar ladang dan buat kerja2 lasak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zakutaki91 posted on 30-1-2013 02:58 AM 
Byk da tetinggal cite2 kat thread nie. Aduhh. Nak keja balek nie yg payah nie. Haih~
cam hantu.. tgh2 mlm br muncul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Esterozie posted on 30-1-2013 03:09 AM 
rasenyer klo mcm nih, x sampai lg semnngu kena lock ar ni sbb dah 100 pages haha.......
hahahaha.. sure manja terkejut tengok thread dia da nak ke 100 pages.. pastu kita akan ada beberapa link utk rujukan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva posted on 30-1-2013 03:10 AM 
berani kata dorang tak mampoo
kat sana hidup kena high mentenen.. kat sini asyik serabai je mu ...
Korang laju sgt sampai me pun tk terkejarrrr..tmbh pulak line slowwwww yg amat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|