CariDotMy

Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4919|Reply: 24

Pesta Durian Bandar Baru Ampang...

[Copy link]
Post time 6-7-2011 05:00 PM | Show all posts |Read mode
Salam,

ikotkan hati mul taknak cerita pasal hal ni..sakit hati punya pasal..taknak lah ungkit lagi pasal hal ni..tapi mul amek keputusan nak cerita jugak sebab mul taknak ada lagi orang yang tertipu..hihi..serious je bunyinya..

macam ni 3/07 ari tu mul pergi pesta durian kat bandar baru ampang..mul ni hantu durian tau..jadi kalau ada pesta durian ni wajib lah pergi..kat situ terpampang banner tulis pesta tu MULAI 01/07/2011..jadi maksudnya daripada 01/07 sampai pesta tu abes lah kan..kat banner tu langsung tak tulis tarikh bila pesta tu habis..cuma tulis MULAI 01/07/2011 tu jelah..mul pun dengan semangat berkobar kobar pergi lah..sampai sampai je mul tanya pasal pesta durian ni macam yang kat banner tu tulis kena bayar RM9.90 seorang..bila mul tanya kat pekerja tu tau jawapan dia apa..

'OH PESTA NI DAH HABIS KAK..BARU JE HABIS TADI..KALAU AKAK NAK MAKAN KIRA TIMBANG LAH KAK'

amboi amboi..takkan lah baru 2 hari pesta dah abes kot.. agak lah dik oii..mul pun dengan muka bengang nya blah je dari situ..tak kuasa nak menguntungkan peniaga macam ni..cett poodah...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT

Post time 6-7-2011 05:27 PM | Show all posts
biasa la kat bandar ni..
harga kadang2 tak masuk akal..
kt kg siap bleh dpt harga 20 biji rm5 pun ada...
Reply

Use magic Report

Author| Post time 7-7-2011 09:50 AM | Show all posts
Reply 2# sar9eant

yelah tapi agak agak lah kan..nampak sangat menipu nya..mul tak kesah pasal harga tu tapi kalau dah sebesar besar alam punya banner tulis SEORANG RM9.90 MULAI 01/07/2011..dah tentulah kita pergi nak memeriahkan suasana sekali suka suki dia je letak banner tu pastu suka suki dia je cakap pesta tu baru je abes..adoiii dah lah menipu dengan cara macam tu..yang dapat sumpah seranah orang jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 10:46 AM | Show all posts
Reply  sar9eant

yelah tapi agak agak lah kan..nampak sangat menipu nya..mul tak kesah pasal ...
fa_mulan Post at 7-7-2011 09:50

a'ah.. sape2 yg kena situasi mcm tu, mmg akn bengang jugak..
kebanyakan peniaga ni kdng2 buat customer ni mcm sampah jer..
Reply

Use magic Report

Author| Post time 7-7-2011 12:25 PM | Show all posts
Reply 4# sar9eant

yup betol..dia budget mul mesti malu nak blah macam tu je..paling tidak mesti beli..sebab mul tengok orang lain bila dia cakap macam tu org lain tu terus beli yang timbang punya..tapiii...hehehe..mul blah je sambil buat muka bengang setelah mul sound.."laa..tipu jelah ni..hmm takpelah saya cari durian kat tempat lain jelah.."..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 12:30 PM | Show all posts
ada gak nmpk banner nih. ramai je org yg p. igtkan mmg murah la.tp rupanya kena timbang ek. hampagas betol!!

sib baik x p. hehehehe... thanks mul..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 7-7-2011 12:32 PM | Show all posts
Reply 6# hijau_serindit

kan...mul tak puas hati..kalau betol pesta tu dah abes turunkan lah banner tu..yang buat konpius orang tu pehal..:@:@..
ur welkam dear...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 12:33 PM | Show all posts
Reply  sar9eant

yup betol..dia budget mul mesti malu nak blah macam tu je..paling tidak mes ...
fa_mulan Post at 7-7-2011 12:25

betul sgt tindakan mul tu..
kena ajar sikit peniaga yg suka amik kesempatan kt customer camni..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT

Author| Post time 7-7-2011 01:10 PM | Show all posts
Reply 8# sar9eant

tulah dia ingat mul pompuan senang nak membuli..isshhh nak aje mul baling durian kat muka dia..:@:@
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 02:19 PM | Show all posts
die x brani tulis habis promosi bila sbb x tau bile durian abis..
maybe sehari je abis sume durian tu yang promosi abis..
tol x??
relax la mul..nanti sy blanje mul durian k tp mul la bayor..
hehheheh
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 02:54 PM | Show all posts
peniaga2 sekarang ni buat promosi pun tak bole nak pecaya sgt..ada je hidden agenda dia
Reply

Use magic Report

Author| Post time 7-7-2011 03:11 PM | Show all posts
Reply 10# cutter

hamboi2.....taknak..nak cut gak blanjer mul..tak kira..
Reply

Use magic Report

Author| Post time 7-7-2011 03:12 PM | Show all posts
Reply 11# esofagus

hmmm..betol..ada je cara org nak melakukan barang niaga..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2011 06:30 PM | Show all posts
mebe...mebelah durian tuk pesta ke haper mende tu hanya pada 1-07-2011 je kowtttttt..

bersangka baik..
Reply

Use magic Report

Author| Post time 8-7-2011 03:24 PM | Show all posts
Post Last Edit by fa_mulan at 8-7-2011 15:27

Reply 14# medangmru

med...agaklah dah sebesar besar alam tulis MULAI 01/07/2011..pastu mul datang 03/07/2011..datang datang je mul tanya pasal tu..elok je dia cakap baru je abes tadi pesta nya..mau mul tak hangin..:@:@..pastu semalam mul tengok ada lagi banner tu..kalau dah abes turun kan lah..saje je nak tipu ramai orang lagi lah tu..

bersangka buruk..

p/s : thanks med..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2011 06:38 PM | Show all posts
aku pun ade nampak banner ni mase nk g umah tunang aku ari tu..tp aku x singgah pun coz aku bukan peminat durian..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT

Author| Post time 30-7-2011 05:45 PM | Show all posts
Reply 16# leezzaliza

ada lagi erk banner tu..jap g kalau datang kang macam ari tu..suka dia je pesta tu baru abes..hah nmpak sangat lah tu nak menipunya ari tu cakap ngan mul pesta tu dah abes..sekarang ni dah sebulan dah tak turun turun lagi banner tu pehal kan....eloklah leez tak singgah..hahaha..dengki je aku..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2011 06:24 PM | Show all posts
Salam,

ikotkan hati mul taknak cerita pasal hal ni..sakit hati punya pasal..takn ...
fa_mulan Post at 6-7-2011 17:00

pesta ni yg dpan CIMB ampang/dkat2 ngan smpang trafic light waterfront tu ker/ btu je td time nk naik bas, nmpak ade lagi pesta durian ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2011 07:53 PM | Show all posts
Reply  leezzaliza

ada lagi erk banner tu..jap g kalau datang kang macam ari tu..suka dia j ...
fa_mulan Post at 30-7-2011 17:45

aku tgk mcm cina je yg jual tue..
Reply

Use magic Report

Author| Post time 1-8-2011 11:08 AM | Show all posts
Reply 18# oni313

a'ah betol lah tu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-11-2024 11:32 AM GMT+8 , Processed in 0.107794 second(s), 33 queries , Gzip On, Redis On.