AngelFreakyAF Publish time 8-11-2023 01:14 AM

Restoran Kantan Datin Isma

Edited by AngelFreakyAF at 9-11-2023 07:41 PM

Sape pnh mkn kat kedai Datin Isma yg baru bukak kt Dutamas...sedap ke...tgk Datin promote mcm sedap..

cmf_anisss84 Publish time 8-11-2023 09:30 AM

mohon letak gambar please...

mirandanicky1 Publish time 8-11-2023 10:38 AM

Laksam special kantan sedap gila! Antara terpaling sedap penah makan. Serious teringat2 setiap mggu nak makan laksamnya. Tak nak laksam lain dah.

Bantalkuning Publish time 8-11-2023 11:11 AM

sama la.. i teringin juga nk rasa sedap ke tak.. tengok dari gaya nampak sedap

dagusengett Publish time 8-11-2023 11:17 AM

wowww baru tahu restoran ni
nak gi lah esok lepas beratur opening uniqlo bukit bintang tu hehe

AngelFreakyAF Publish time 8-11-2023 10:56 PM

cmf_anisss84 replied at 8-11-2023 09:30 AM
mohon letak gambar please...

Sorry momod..Kunis takpandai lagi nk paste...akan diusahakan..tq momod...BG tacang yer

AngelFreakyAF Publish time 8-11-2023 10:57 PM

cmf_anisss84 replied at 8-11-2023 09:30 AM
mohon letak gambar please...

Sorry momod..Kubis takpandai lagi nk paste...akan diusahakan..tq momod...BG tacang yer

gold_teeth Publish time 9-11-2023 07:05 AM

+credit sbab datin ni slalu upload igstory promote + dia akan ramah mesra dgn peminat kt kedai.. harap menten la, dan dia slalu kene ke kdai slalu.. byk retis/ influencer smngat awal2 pstu biar staff yg handle tu slalu xbrtahan

cmf_anisss84 Publish time 9-11-2023 09:14 AM

AngelFreakyAF replied at 8-11-2023 10:56 PM
Sorry momod..Kunis takpandai lagi nk paste...akan diusahakan..tq momod...BG tacang yer

aniss akan bg tacang.cuba letak pic dulu yer.

gadis_tulip Publish time 9-11-2023 11:49 AM

Husband i suka makan ayam kampung kat restoren LAUK Plaza Damas. Every weekend mesti dia nak pi sana. Bila lalu je kedai KANTAN, ramai gila manusia. Siap beratur panjang tunggu queue. WOnder jugak, sedap sangat ke makanan dia?

wasabi29 Publish time 9-11-2023 12:39 PM

I dah try mmg sedap . Harga pun okay ! Lurveee

kerani_je Publish time 9-11-2023 02:00 PM

Pernah order air tangan datin isma laksam dulu mmg sedap walaupun pricey sikit tp bahan2 x kedekut..

Tgk mak lopak ada review tnjuk restoran ni..nmpk sedap je menu2 klntan sume..

tintin22 Publish time 9-11-2023 02:26 PM

menarik:):)

AngelFreakyAF Publish time 9-11-2023 07:41 PM

mirandanicky1 replied at 8-11-2023 10:38 AM
Laksam special kantan sedap gila! Antara terpaling sedap penah makan. Serious teringat2 setiap mggu...

Aduss seyes yer ..nk g jauh

shernazz Publish time 9-11-2023 09:24 PM

Wow
Iols suka Nasi dagang MCM Ni
So far iols rasa sedap kat food court Puchong permai..mmg sedap gila..
Sepinggan rm10 iols tak berkira2 pung nak beli Hari Hari..haha....
Nanti boleh Cuba menu kat kantan pula

AngelFreakyAF Publish time 9-11-2023 09:26 PM

cmf_anisss84 replied at 9-11-2023 09:14 AM
aniss akan bg tacang.cuba letak pic dulu yer.

Jazakalah ya Aniss....nubis dh try..

sharlenetexas Publish time 9-11-2023 10:56 PM

Datin ada ladang kantan ke?

babyblueamir Publish time 10-11-2023 07:16 AM

Dah try laksam, singgang daging, semua sedap. Harga memang on the high side but plaza damaa punya range tak la pelik tapi memang sedap, and serunding daging tu buat lagi sedap dlm laksam tu. Anak anak datin isma ni sangat sangat la humble macam mak dia.

dr1234 Publish time 10-11-2023 07:36 AM

nasi kerabu, laksam, singgang daging, nasi dagang , sagu gula melaka sedap.......

kemboja2020 Publish time 10-11-2023 04:34 PM

Laksam Paling vavavoom pernah makan
Pages: [1] 2 3 4
View full version: Restoran Kantan Datin Isma


ADVERTISEMENT