Fazzbulous Publish time 30-12-2023 03:18 PM

Cleocatra replied at 30-12-2023 08:21 AM
Dah lama tak nampak uols. Sekarang ni abis anak beranak dok live dok jual kucate. Nak abiskan stok ...

kikikiki...bab mnjual,pandai pulak ckp melayu yaa..sbb nk attention dr buyer melayu..i penah mnum kwn i jual..manis wei...

neve4881 Publish time 30-12-2023 03:31 PM

piahsemah replied at 30-12-2023 07:48 AM
Maria,ada train ker nk pg situ dari kl
Iols harini chek in dkt kl
Igt nk naik train jer pg kantan...

Chuols leh naik MRT smpai semantan then amik grab..tu station plg dkt la..

piahsemah Publish time 31-12-2023 08:57 AM

neve4881 replied at 30-12-2023 03:31 PM
Chuols leh naik MRT smpai semantan then amik grab..tu station plg dkt la..

Tq.jauh jugak erk
Harini lah iols drive pg sana
Pg2 tak jem lg

Laksam dia manis tak

neve4881 Publish time 31-12-2023 09:08 AM

piahsemah replied at 31-12-2023 08:57 AM
Tq.jauh jugak erk
Harini lah iols drive pg sana
Pg2 tak jem lg


Bg iols laksam nya thorbaek.. ikut lidah iols laaa..rasa manis dari kuah ikan tu just nice..bg iols tu bkn manis gula tapi sbb ikan tu fresh..
kedai bukak kul 11pg.. kul 10pg org da start beratur..if uols xmo beratur, wassap n pickup je :)
Cuti pjg ni ramai gak umat :dizzy:

piahsemah Publish time 31-12-2023 12:40 PM

neve4881 replied at 31-12-2023 09:08 AM
Bg iols laksam nya thorbaek.. ikut lidah iols laaa..rasa manis dari kuah ikan tu just nice..bg iol ...

Tq tau,iols dah pg
Betul la laksam dia manis fresh ikn bkn sbb gula dlm kuah
Kuahnya x pkt x cair
Sdp...inti laksam pun lembut tak hancur
Nasi kerabu pun sdp
Kek batik pun sdp
Ayam goreng nasi kerabu tu sdp betul
Nasi lmk norlin walker bg i biasa saja

Services pun cepat
Kami sampai 10.30,bnyk lg meja kosong
Pukul 11 ja makanan sampai dan ramai dah cust duk q

Jauh sikit la nk pg kan
Sekali dtg kl boleh la singgah

mariamaria Publish time 2-1-2024 04:52 PM

piahsemah replied at 30-12-2023 07:48 AM
Maria,ada train ker nk pg situ dari kl
Iols harini chek in dkt kl
Igt nk naik train jer pg kantan...

turun kat stesen mrt hartamas kot. pastu naik bas or grab ke plaza damas tu. ios tak reti sgt naik mrt ni:D

osheenz Publish time 3-1-2024 09:11 AM

neve4881 replied at 22-12-2023 09:26 AM
Uols leh order thru PA datin then arrange rider or u dtg pickup sendiri..iols slalu buat camtu je. ...

TQ sis for the info {:1_149:}

nightwinkle Publish time 3-1-2024 12:20 PM

nk tanya nasi kerabu dia sedap ker? sbb semua review laksam jer

piahsemah Publish time 4-1-2024 08:54 AM

nightwinkle replied at 3-1-2024 12:20 PM
nk tanya nasi kerabu dia sedap ker? sbb semua review laksam jer

Sedap,cukup rasanya

nanasno Publish time 5-1-2024 04:03 PM

iols pergi la makan kat kedai kantan ni sb terliur tengok chuols semua ckp kat sini. pastu dekat ngn opis iols. bagi iols ok la boleh laa buat raso raso. forumer ckp laksam dia sedap gila tak tengok laksam lain dah. iols pernah rasa laksam lagi sedap pada ni kut. so laksam dia boleh boleh la je. ok la portion banyak. laksam special ada serunding rm 14.90. kawan2 iols makan nasi dagang, nasi kerabu dengan nasi sup daging. semua ok ok je takde la vavasvom maybe sbb iols orang pantai timur so pernah makan lagi sedap. nasi dia rm20 above. sup daging nasi tu rm19.90. nasi kerabu n dagang rm22 camtu. order dagin harimau nanges dia. kecewa sbb liat sikit. tak sempat nak komplen kat datin sebab sheols tak ada masa tu. lompat tikam iols tak rasa. tapi tengok orang makan cam sedap. iols beli kek batik kecik rm10 tapi tak rasa lagi. bubur sagu dia pun tak rasa plak sbb kenyang sangat dah.tapi kelihatan sedap. sekian review iols. boleh laaa nak pi makan sekali. tapi bukan tiap bulan la kut. nak raso makanan pantai timur harga t20 boleh la skali sekala.

hmmlantakko Publish time 6-1-2024 04:38 PM

eee laksam ber telur puyuh berrr serunding ni mcm tiru laksam ori kat kelantan ni je.

Missjass Publish time 19-1-2024 11:20 PM

nanasno replied at 5-1-2024 04:03 PM
iols pergi la makan kat kedai kantan ni sb terliur tengok chuols semua ckp kat sini. pastu dekat ngn ...

Kalau orang kelantan sendiri makan n compare dgn yang dekat kelantan mmg rasa biasa2 je la makanan dekat kantan ni dgn harga yang agak pricey tu tapi klau compare dgn penjual makanan kelantan yang dekat klang valley ni mmg sedap dah la makanan dekat kantan ni portion nasi dia pun banyak so pejam mata je la harga 20+ tu

nightwinkle Publish time 31-1-2024 05:00 PM

hmmlantakko replied at 6-1-2024 04:38 PM
eee laksam ber telur puyuh berrr serunding ni mcm tiru laksam ori kat kelantan ni je.

datin mmg org kelantan

pichee Publish time 1-2-2024 06:28 AM

tp area kedai die ni ssh cr parking la

cubajaya Publish time 8-4-2024 08:25 PM

Sejak2 datin busy dgn kantan ni, lama pulak x nmpk siaran telibesen dia dgn datuk

AngelFreakyAF Publish time 9-4-2024 12:47 AM

cubajaya replied at 8-4-2024 08:25 PM
Sejak2 datin busy dgn kantan ni, lama pulak x nmpk siaran telibesen dia dgn datuk

Macam ada penampakan abg datuk tp macam hambar aje... Memang sejenis abg datuk no reaction kot... Match in heaven lar kot... Opposite attract kalo nak banding dengan datin yang mesra rakyat marhaem

Mademoisellee Publish time 15-4-2024 02:29 PM

cubajaya replied at 8-4-2024 08:25 PM
Sejak2 datin busy dgn kantan ni, lama pulak x nmpk siaran telibesen dia dgn datuk

Iols perasan sejak sheols belum buka kantan lagi. Pastu dok up quote quote sedih, bila netz tanya mana datuk mana datuk, sheols kata ada je, datuk tak suka masuk talibeseng. Pastu gambar raya pun datuk takde. Sekian

mawarputih2612 Publish time 15-4-2024 03:13 PM

aku baru nak tanya mana suami dia :lol:

smurfetz Publish time 15-4-2024 03:15 PM

iols pergi haritu masa bukak puasa. kena maghrib dulu la baru pergi sbb tak buat reservation, tu pun kena tunggu dlm 10 min gak, tapi Datin pun sibuk gak la carikan kita org seat. Masa kitaorg nak balik tu nampak la Abe Dato datang baru nak makan kot, so Datin pun duduk la semeja layan Abe Dato makan.

Kantan bagi iols kalo nak repeat tak kot. Iols order nasi kerabu daging, tapi penat mengunyah, sbb liat. Anak iols sampai ckp lama sgt mengunyah sampai boleh timbul jawline kita ni. So mmg tak boleh mkn dagingnya, penat kunyah. Maybe kalau amik ayam ok lot.I order gak sagu gula melaka, tak kena gak dgn selera, sbb santan tak pekat & gula pun xsedap. Ada yg amik laksam, kata sedap, iols tak rasa.

Kek batik dia iols suka

neve4881 Publish time 15-4-2024 03:41 PM

pichee replied at 1-2-2024 06:28 AM
tp area kedai die ni ssh cr parking la

uols park dlm hartamas shopping centre je..then kuar kat entrance MBG fruits tu..kalo park kt luar tu mmg kena tawaf patploh kali diiringi dgn bacaan doa makan non stop baru dapat park
iols bermoreh 3x sepanjang bulan posa lepas n tiap kali pi mesti terserempak dgn abg dato kt situ...heols mmg off talibesen...umah datin pun dkt situ je kan? cm x silap iols waldorf tower tu umah depa..

Pages: 1 2 3 [4] 5
View full version: Restoran Kantan Datin Isma


ADVERTISEMENT