Rogue98 Publish time 2-12-2023 12:23 AM

Tak pernah pergi...tapi aku ada beli sos mango n colek buah ... sedap sangat. Resipi tomyam dia pun aku pernah try mmg menjadi and sedapppp...

danedzya Publish time 6-12-2023 07:34 AM

I olls dah pergi. Harga diaa Ok. Bukan harga pergi Haji Balik Hari.
Rasa pun OK. Tapi takdelah rasa nak repeat lagi untuk masa terdekat,
Masa tu we ollz main terjah dddk dekat meja yang belakang dia ada daun2signboard Kantan Damas tempat yg selalu VVIP dan artis bergambar tu. Tiba2 datang Amy anak Datin Isma minta maaf dekat we ollz sebab tempat tu dah ada reservation. Oklah we olls pun berdua jer. We ollz pun faham dan mengalah,Lepas tu Amy pun sangat soft spoken. Memang baik budi pekertinya. Sama Macam ED. Pun bagus layan pertanyaan. Kesimpulannya anak2 Datin ISma Amy and EDD nii memang molek kejadian budi bahasanya sama seperti di telibesen maknya,

None68 Publish time 6-12-2023 08:06 AM

Dah pernah mkn, pagi i dah tercongok sbb tak nak beratur...rate mmg 100% sedap semua yg kita mkn..dah repeat mkn wp jauh, yg nak cuba dan teragak confirm tak kecewa.

tintin22 Publish time 6-12-2023 10:32 AM

danedzya replied at 6-12-2023 07:34 AM
I olls dah pergi. Harga diaa Ok. Bukan harga pergi Haji Balik Hari.
Rasa pun OK. Tapi takdelah rasa...

cute je telibesen:lol:

cempakaa Publish time 8-12-2023 10:13 PM

Menarik ya. Baru tau dia buka kedai. Nak try la nanti

babyblueamir Publish time 9-12-2023 08:24 AM

danedzya replied at 6-12-2023 07:34 AM
I olls dah pergi. Harga diaa Ok. Bukan harga pergi Haji Balik Hari.
Rasa pun OK. Tapi takdelah rasa...

Ye betul, anak anak dia sangat berbudi bahasa wpun mak ayah loaded. And buat kerja macam orang lain jugak wpun kedai dia orang sendiri. Memang bagus datin and dato didik anak dia orang. Emy is so cute and ed so hensem

LadyCarefree Publish time 16-12-2023 12:36 AM

babyblueamir replied at 9-12-2023 07:24 AM
Ye betul, anak anak dia sangat berbudi bahasa wpun mak ayah loaded. And buat kerja macam orang lai ...

Serupa anak datin yg didik anaknya bantu niaga juga tu. Sopan gak anak yang tu. Ada yg puji hensem. Khabar baik, Rahimah! Ok, Rahimah!

gugurla Publish time 21-12-2023 01:17 PM

makanan sedap no1, harga dia ok2 on the high side. tp yg paling penting, portion n presentation dlm menu mmg sama sebijik dgn yg dia serve. harap maintain la serbis dia mcmni

osheenz Publish time 21-12-2023 04:42 PM

adehh.. terliur dgr review uols.... i mmg diehardfan laksam... mmg patut pegi dan cuba ni... cumanya i jenis x suka kalau nak makan, kena Q and kena tunggu giliran... hahaha... jenis x sabar.....

AngelFreakyAF Publish time 21-12-2023 06:42 PM

osheenz replied at 21-12-2023 04:42 PM
adehh.. terliur dgr review uols.... i mmg diehardfan laksam... mmg patut pegi dan cuba ni... cumanya ...

Iolss pun nk try to stay bila dpt Pg...

neve4881 Publish time 22-12-2023 09:26 AM

osheenz replied at 21-12-2023 04:42 PM
adehh.. terliur dgr review uols.... i mmg diehardfan laksam... mmg patut pegi dan cuba ni... cumanya ...

Uols leh order thru PA datin then arrange rider or u dtg pickup sendiri..iols slalu buat camtu je..n PA akan update bile makan siap so tayah nak tunggu lama or kena parking
Ni no PIC tuk order makan tu

+60 19-971 9985 Sya

Airis Publish time 22-12-2023 10:45 AM

Kebetulan baru semlm pegi try Restoren Kantan ni and memang betul semua sedap. Masa tgh makan tu Datin Isma dtg meja we all tanya our review and dia ambik video sekali.. Datin siap ajar kitaorg utk curah the sos on the fish & ayam manggo that we ordered.

What we tried yesterday:

- Laksam
- Nasi Dagang
- Ikan Manggo
- Ayam Manggo
- Nasi Kerabu
- Lompat Tikam

I also order kopi kampung ice and I rasa kureng sikit, mcm susu dia kurang kot..

Harga memang on the high sikit but I think normal la kot for kedai kat Plaza Damas tu. I was told rumah Datin tu pun blkg2 situ je and maybe that's why dia buka Restoren kat situ. All the above + kawan I beli colek buah & sabun muka Tia Amilia the bill comes to about RM180 for 5 of us.

We came about 11.45 mcm tu and kena tunggu about 10 minutes to get the seat. It's worth trying :loveliness:

tintin22 Publish time 22-12-2023 03:33 PM

Edited by tintin22 at 29-12-2023 10:43 AM

dah cuba
nasi dagang lauk ike aye
laksam speacial
sedap,gulai ike aye tu betul2 pecah minyak org kata.
air teh ais
kopi ais
biasa

pergi 3pm
lebih tenang sikit
parking pusing 2x juga benci parking bayar pakai TNG ada surcaj:lol:
dasar kedekut

dagusengett Publish time 22-12-2023 04:26 PM

neve4881 replied at 22-12-2023 09:26 AM
Uols leh order thru PA datin then arrange rider or u dtg pickup sendiri..iols slalu buat camtu je. ...

Ohh wow nanti nak try order for pickup
Thank youuuu

Cleocatra Publish time 23-12-2023 12:22 AM

Banyak kali nampak tini anak beranak datang repeat makan kat restoren kantan ni. Jaga2 datin isma, tini kuat meniru. Nanti dia mintak resepi uols pulak kata nak buat makan sendiri. Alih2 kang buat nego. Aritu bz anak beranak buat rancangan masak memasak. Sheol memang panas bontot kalau ada sskjp lain lebih pada sheol

mariamaria Publish time 29-12-2023 09:32 AM

datin isma ni mmg baik sgt2 dan humble. anak2 dia pun polite je. aku pernah jumpa datin ni kat kedai adik dia warung pokdi kat sabah. datin panggil anak dia suruh datang salam dgn kitorang lagi. warung adik dia tu dah tak sedap. gulai ikan pun manis. kami komplen kat datin masa tu. dia pun cakap dia dah byk kali pesan kat adik dia. rasa dulu masakan tu. jgn la buat gulai manis. resepi2 dia kat insta tu mmg menjadi je kalau kita follow.

piahsemah Publish time 30-12-2023 07:48 AM

mariamaria replied at 29-12-2023 09:32 AM
datin isma ni mmg baik sgt2 dan humble. anak2 dia pun polite je. aku pernah jumpa datin ni kat kedai ...

Maria,ada train ker nk pg situ dari kl
Iols harini chek in dkt kl
Igt nk naik train jer pg kantan ni

Fazzbulous Publish time 30-12-2023 08:14 AM

mariamaria replied at 29-12-2023 09:32 AM
datin isma ni mmg baik sgt2 dan humble. anak2 dia pun polite je. aku pernah jumpa datin ni kat kedai ...

hooo yeke..bagus la dia tgur adik dia...mngkin dia dah handover bab masak kt org lain kot...chefwan punya tukang masak kt de wan pn takmau dgor ckp,apatah lagi yg kdai makan biasa...huhuhu...

Fazzbulous Publish time 30-12-2023 08:15 AM

Cleocatra replied at 23-12-2023 12:22 AM
Banyak kali nampak tini anak beranak datang repeat makan kat restoren kantan ni. Jaga2 datin isma, t ...

adeh lg ke HM diorg?lama tak nampak org promote...

Cleocatra Publish time 30-12-2023 08:21 AM

Fazzbulous replied at 30-12-2023 08:15 AM
adeh lg ke HM diorg?lama tak nampak org promote...

Dah lama tak nampak uols. Sekarang ni abis anak beranak dok live dok jual kucate. Nak abiskan stok sebelum expired. Si lemak dok menjual cakap dalam kelantan lagi
Pages: 1 2 [3] 4 5
View full version: Restoran Kantan Datin Isma


ADVERTISEMENT