NazRysha Publish time 11-11-2023 10:53 AM

owner tia amelia ke?
hahahha

airmineral Publish time 11-11-2023 12:56 PM

dr1234 replied at 10-11-2023 07:36 AM
nasi kerabu, laksam, singgang daging, nasi dagang , sagu gula melaka sedap.......

adoi terliur pulakk
da la susah nk jumpa laksam yg sedap

tenggiripink Publish time 11-11-2023 10:38 PM

lama i follow datin isma ni teringin betul nak rasa masakan dia

AngelFreakyAF Publish time 12-11-2023 04:38 PM

tenggiripink replied at 11-11-2023 10:38 PM
lama i follow datin isma ni teringin betul nak rasa masakan dia

Samalah ..mcm menarik tertarik menu2 kt situ

Cekla Publish time 13-11-2023 10:51 AM

Kuah laksam kalau tak manis sedap je..yg buat kuah manis tu potong stim betul

Lilies000 Publish time 13-11-2023 09:15 PM

Cekla replied at 13-11-2023 10:51 AM
Kuah laksam kalau tak manis sedap je..yg buat kuah manis tu potong stim betul

Manis ke? Memang potong la kalau manis

cmf_anisss84 Publish time 14-11-2023 09:07 AM

AngelFreakyAF replied at 9-11-2023 09:26 PM
Jazakalah ya Aniss....nubis dh try..

done rate... good job..

Cekla Publish time 14-11-2023 04:16 PM

Lilies000 replied at 13-11-2023 09:15 PM
Manis ke? Memang potong la kalau manis

I tak kata laksam datin isma manis..i pun tak pernah try
cuma kdg jumpa yg org jual tu kuah manis, mmg spoil laa

juruterra Publish time 14-11-2023 04:28 PM

tingin nk try tp malasnya nk beratur lama2 utk food ni

neve4881 Publish time 15-11-2023 09:58 AM

juruterra replied at 14-11-2023 04:28 PM
tingin nk try tp malasnya nk beratur lama2 utk food ni

chuols jgn pi ms weekend...mmg ramai umat..kedai bukak kul 11pg...kul 9 pg da ramai org beratur...geram betul..kalo mai weekdays, jgn mai time lunch hr...mmg sesak...iols mai dlm kul 2-3 ptg just nice je..meja n parking senang dapat..kedai tutup kul 6ptg

juruterra Publish time 15-11-2023 10:46 AM

neve4881 replied at 15-11-2023 09:58 AM
chuols jgn pi ms weekend...mmg ramai umat..kedai bukak kul 11pg...kul 9 pg da ramai org beratur... ...

ooo tq for the tips..bole la pi jemaat ni lepas laki iols solat jemaat

razzia Publish time 15-11-2023 01:25 PM

memang patut pun datin ni bk kedai makan,tgk
dia msk pun mcm
sedap.lagi dia dikenali

opie5662 Publish time 16-11-2023 08:38 AM

I harap masakan dkt kedaj dia sedap la. Sbb dlu masa iols follow dia, mmg tergoda tgk dia review makanan. Tp bila pergi rasa sendiri, hampeh je rasa. Harap kalau dia masak tu sedap la

hareeeesah Publish time 16-11-2023 09:50 AM

Bab makan ni mmg kena rasa sendiri la kn, tekak lain-lain. Ada org suka ada yg x, Kat google review kata biasa je.. tapi iols kalau pegi damas wajib murtabak sapi tetangga kita tibehh heheh.

melinda_kerr Publish time 16-11-2023 11:42 AM

pernah order laksam beliau...oklah...manis skit kuah tu. maybe style kelate

gold_teeth Publish time 16-11-2023 03:07 PM

NazRysha replied at 11-11-2023 10:53 AM
owner tia amelia ke?
hahahha

Yup dia lah tu

Manusiabesa Publish time 22-11-2023 10:09 PM

Ot sket. Aku penah oda kek batik anak laki datin yg buat. Nama apa anak dia yg laki tu. Edrus kot. Depa claim kata edrus yg buat, idk kot2 datin or staf yg buat. Sedap la..just rasa mcm kita buat kek batik kt umh..xkeras sgt..just nice..and aku penah ikot resepi datin bg kt ig utk buat roti jala.aku pegang sukatan dia bg tu mmg ngam2 xcair xpekat.rasa pon sedap. Datin ni minat memasak..passionate sgt.tu masakan dia sedap, coz cook from heart. Hrga lain cita, tolak tepi. Klu aku stay kl lg pun aku nk gak try p kantan ni once.

Satu lg yatiekitchen pun bru bukak kdai. Nasi lauk daging dia look yummy much.

UsIsKita Publish time 23-11-2023 10:03 AM

sedap makanan dia. laksam dia memang sedap.
dulu selalu order masakwithpassion, memang laksam dia paling sedap.
tak rasa lagi nasi dagang dia and setakat ni tak ada lagi bad review pasal makanan kedai dia, semua kata sedak dooh.

irvene Publish time 23-11-2023 11:29 PM

i dh pernah makan

1. nasi putih singgang daging - sedap
2. nasi putih sup daging - sup tawar sikit tapi ok je bagi korang sbb sis ni jenis suka masin
3. ikan siakap mango - sedap
4. daging harimau menangis - sos paling sedap n daging pun sedap
5. laksam special - manis sikit tapi i mintak limau nipis utk hilangkan manis sikit tu. so lepas perah limau memang sedap
6. sagu gula melaka - tawar tapi datin ckp nk manis boleh request
7. lompat tikam - tak best, maybe i tak suka


piro77 Publish time 27-11-2023 11:09 PM

Kantan ni dh jd faveret mak ayah i, dlm seminggu entah beberapa kali dorg pegi. Maknanya sedap la kot, i tak sempat rasa lg. Mak ayah i bukan Kelantanese, tp suka makanan sana
Pages: 1 [2] 3 4 5
View full version: Restoran Kantan Datin Isma


ADVERTISEMENT