ctnorpropa Publish time 10-9-2023 02:35 AM

hotmak replied at 31-5-2023 11:15 AM
takde stress hadap jem

Pernah sewa motorhome ni dari johor ke terengganu. Satu malam sewa RM600+ . Berat ya motorhome ni. Paling laju boleh pergi 90km/j. Kalau lalu kampung tu harap bertabah jela follow belakang lori sbb tak boleh nak potong ;P . 12 jam ya atas jalan raya serupa macam balik raya. Anak2 sukalah nak repeat tapi pada kitaorang tak kot sbb penat kat jalan :sweat3:

anony-mous Publish time 10-9-2023 03:54 AM

razfira0707 replied at 30-8-2023 10:42 AM
betull.. dia ada share mak ayah dia hantar dia kat KLIA masa dia nak gi UK bulan 3 haritu.. x kurang ...

Kiranya ni peluang utk dia baiki diri. Tp mcm gitu jgk or makin teruk. Mak ayah pon xlarat xtau dah nk nasihat kot? Sbb duk malaysia mcm tu, dah duduk tmpt best 4 musim pon masih begitu. Umur pon muda jgk lg, bawak2 la tobat n muhasabah diri.

anony-mous Publish time 10-9-2023 03:56 AM

nia_salina replied at 31-8-2023 09:58 PM
k i dh stalk n teliti vid dia. dia mik batu ni ptt merepek teruk. i nampak botol dlm vid dia . ni mc ...

Seram. Jgn mati overdose kat sana sudah la. Hrap heols sedar la umur muda lg masih boleh berubah. Yg dah lepas tu lepas la. Kesian dkt ank

thelilyallen Publish time 11-9-2023 07:20 PM

babynina30 replied at 9-9-2023 01:06 AM
Dia pakai visa apa, lama kt sana.
Lastweek dia ngamok kt ex boss dia si laki hyde tu. Dok tag n v ...

Dia buat lagi ke bisnes exxx tu? Dulu tengok ig si dayah mcm dah jual bisnes tu (tak pasti)
Sis follow dayah dari dulu. Dia tu acah humble brag juga. Sekarang dah buat f&b bisnes kan. Dulu zaman dia dok uk, dia jual barang sana kan. Masa tu selalu nampak dia rajin komen kakspin dgn tita

messyjet Publish time 11-9-2023 09:41 PM

miss_perfect replied at 8-9-2023 10:49 PM
Dia ada kawan ke yang boleh diharap tolong tengok2kan dia kat sana? Ke dia buat hal sendiri je? I...

Normally msian reside sana ukwah kuat gak sis
Die duduk Liverpool/Manchester mmg lubuk melayu

babynina30 Publish time 12-9-2023 12:29 AM

thelilyallen replied at 11-9-2023 07:20 PM
Dia buat lagi ke bisnes exxx tu? Dulu tengok ig si dayah mcm dah jual bisnes tu (tak pasti)
Sis f ...

Dh juai dh edxx tu.
Lps blk for good, mybe rumah kat sana pon juai. Rasa dlu dia ckp rmh uk tu beli kn
Lakinya pon kuat bragging
Canang kt fb, zmn kt uk , bwk blk 7figures £.
Now buat f&b n catering

Mahai bedentum rege foodsnya

yatie86 Publish time 12-9-2023 06:23 AM

Hina agong lak si adam ni.mcm mkin teruk je.

cctvbelishoppe Publish time 12-9-2023 06:43 AM

Dia ni dah kenapa. Teruk sgt dah ni

lifeline Publish time 12-9-2023 09:53 AM

cctvbelishoppe replied at 12-9-2023 06:43 AM
Dia ni dah kenapa. Teruk sgt dah ni

Itu la tp dh delete
Haish la tgk ayah dia pon komen dlm tu
Pi la bawak balik dia
Pi sana tgk dia

miss_perfect Publish time 12-9-2023 10:33 AM

messyjet replied at 11-9-2023 09:41 PM
Normally msian reside sana ukwah kuat gak sis
Die duduk Liverpool/Manchester mmg lubuk melayu

I used to live in overseas too... tau memang sana lubuk Melayu, tapi macam I tulis la, kalau yg dah berkeluarga di sana, they tend to stick with orang yang dah kawin atau berfamily jugak. Jarang la yang bujang2 pun nak mingle sangat dengan kelompok sana. Bukan takde, ada memang ada, tapi maybe values dan mindset dah berbeza, jadi yang bujang2 ni selalu buat hal sesama diorang je. And kebanyakan yg bujang2 ni pulak student muda2. Dan Malaysians kat sana boleh dikatakan ramai yg agak Islamik,so yang jenis Islamik ni akan cari orang yg sekufu dengan diorang jugak. Dan I tak nampak dia ni jenis2 begitu... so I cuma harap dia ada member yg boleh dia harapkan. Sebab i rasa dia lonely sebab tu dia banyak buat stories untuk connect dengan orang. Kalau dia happy, banyak benda nak buat IRL, enjoy his life kat sana dia takkan hidup dengan socmed je.

miss_perfect Publish time 12-9-2023 10:36 AM

cctvbelishoppe replied at 12-9-2023 06:43 AM
Dia ni dah kenapa. Teruk sgt dah ni

Ala keciknya tulisan tak dapat baca apa komen2 tu.

opie5662 Publish time 12-9-2023 11:17 AM

Nampak byk ayah dia komen. Katenye kene panggil dgn bukit aman bagai. Tatau la betul ke propa

hagrid Publish time 12-9-2023 11:30 AM

opie5662 replied at 12-9-2023 11:17 AM
Nampak byk ayah dia komen. Katenye kene panggil dgn bukit aman bagai. Tatau la betul ke propa

Haah dapat balik malaysia for free la camtu kot..
Takyah keluar duit beli flight tix

hagrid Publish time 12-9-2023 11:31 AM

miss_perfect replied at 12-9-2023 10:33 AM
I used to live in overseas too... tau memang sana lubuk Melayu, tapi macam I tulis la, kalau yg da ...

Kenapa ramai yg islamic kat situ you..
Adakah sejenis stock2 budak pandai and alim since uni and then terus kerja situ?

miss_perfect Publish time 12-9-2023 02:40 PM

hagrid replied at 12-9-2023 11:31 AM
Kenapa ramai yg islamic kat situ you..
Adakah sejenis stock2 budak pandai and alim since uni and t ...

Ye, kebanyakannya memang jenis pandai dan alim sejak sekolah, uni. Kalau jenis yg aktif dalam persatuan dan kelab, jumpa pula jodoh yang sefikrah. Ada yang lepas grad terus kerja. Atau pun memang jenis yang islamik sejak kat Malaysia, dah kerja semua, pastu datang sambung study, bawak family semua.

Sydasyda Publish time 12-9-2023 09:30 PM

asal bahasa ayah dia mcm pelik, mcm bukan malaysia pon ye jugak ke acc kena hack?

Sydasyda Publish time 12-9-2023 09:33 PM

ni smua acc ig bapakny.. kesian la kalau betul dh sampai tahap merayu

merahrose Publish time 12-9-2023 09:50 PM

Heydidle replied at 2-9-2023 01:58 PM
Sng nya dia dpt benda2 tu.
Mmg bercampur dgn geng2 tak elok ke kat sana, ke beli online

sana ada certain substance legal...kena tau port dgn seller je

ouch! Publish time 13-9-2023 12:16 AM

Sydasyda replied at 12-9-2023 09:33 PM
ni smua acc ig bapakny.. kesian la kalau betul dh sampai tahap merayu

Mesti dah tak tahan sgt kan atau climax sbb kutuk menantu kesayangan openly?

lifeline Publish time 13-9-2023 12:52 PM

ouch! replied at 13-9-2023 12:16 AM
Mesti dah tak tahan sgt kan atau climax sbb kutuk menantu kesayangan openly?

kesian jugak la kt org tua adam ni
sbbkan dia hbis malu keluarga
nk minum mabuk ke apa kt luaq sana buat la
tp jgn malukan kelurga
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
View full version: Edisi ludah2 pada telefon!! : Apa cerita bekas adik ipar kok ping luah perasaan spill tea di IGStory?


ADVERTISEMENT