lifeline Publish time 30-8-2023 10:02 AM

opie5662 replied at 28-8-2023 01:11 PM
Harap2 kak ipaq terpaling jgn la masuk campo dlm hal die. Walaupon kak ipaq tu mcm konon2 kaunselor...

itu la heran jugak kat mak pak adam ni
tak kan hal anak sndri bagi menantu kot
dh la menantu pompuan,anak tu lelaki
anak dah jadi gini xkan biar je?
xkan xde sekelumit rasa kasih dah kt anak tu?
mmg dia ni kena pertolongan
keluarga je yg mampu baikkan dia balik
mmg la adam ni pon x btui tp dh jadi gini famili kena la main peranan

mak ayah dia masih hidup kan?kira mak ayah kandung masih ada la kan?
cam kokping tu ayah n mak tiri kan?
ke cemana

razfira0707 Publish time 30-8-2023 10:09 AM

lifeline replied at 30-8-2023 10:02 AM
itu la heran jugak kat mak pak adam ni
tak kan hal anak sndri bagi menantu kot
dh la menantu pompu ...

kalau x silap, masa PKP dia balik malaysia sbb xde kerja, duduk dgn parents dia la

lepas tu dia balik london balik awal tahun ni

ade je mak yah dia call baru2 ni, adam siap sedih2 sekejap la, cakap rindu mak abah sume

ni yg dia cakap la dalam ig story

i rasa mak ayah dia dah x larat la nak nasihat , dia pun bukan budak2 lagi kan, duduk jauh pulak tu, ape jela mak ayah boleh buat selain dari nasihat

lifeline Publish time 30-8-2023 10:24 AM

razfira0707 replied at 30-8-2023 10:09 AM
kalau x silap, masa PKP dia balik malaysia sbb xde kerja, duduk dgn parents dia la

lepas tu dia b ...

oh kira dia ada la balik malaysia tahun ni
xde la lama sgt x jumpa mak ayah
igtkan dh bertahun2 balik x jumpaa
ye la btul la adam ni pon dh tua
balik duduk mesia je la dam oiiii

razfira0707 Publish time 30-8-2023 10:42 AM

betull.. dia ada share mak ayah dia hantar dia kat KLIA masa dia nak gi UK bulan 3 haritu.. x kurang kasih sayang dia ni.. mak abah dah bagi yg terbaik.. tinggal dia jela nak corakkan hidup macam mana.. Sampai bila nak harap mak ayah.. Tiberr luahan hati mak

mamaazim Publish time 30-8-2023 11:05 AM

fin selalu ada dlm zayan dok bagi nasihat2.

miss_perfect Publish time 30-8-2023 01:48 PM

razfira0707 replied at 30-8-2023 10:42 AM
betull.. dia ada share mak ayah dia hantar dia kat KLIA masa dia nak gi UK bulan 3 haritu.. x kurang ...

Mak ayah dia pun dah tak tau nak buat apa kot. Sebab dah besar panjang. I think the parents pun sedih kot anak2 diorang tak menjadi... Dengan yg abang Adam pun sakit mental kan. Maybe sebab tu diorang sayang sangat kokping ni sebab kokping still sayang, jaga anak diorang yg tu walaupun laki tu tak boleh diharap.

hotmak Publish time 30-8-2023 02:26 PM

miss_perfect replied at 28-8-2023 06:11 PM
Taktau.
Adam ni ada pernah ada balik Malaysia ke since berhijrah ke sana? Kalau tak pernah, mesti ...

mcm ada balik kan, mungkin sebelum covid, ada gambar dia dgn nast, tita & opie dulu

anony-mous Publish time 31-8-2023 02:24 AM

Dia dik UK tu buat apa? Ada keje ke x? Sedih i tgk dpt stay tmpt best pon hati xtenang. I ni angan2 nk duk sana. Kalau i single mcm heols, dah cari jodoh baru dkt sana. Ruginya masa yg berharga ni jd gila mcm skrg. Bawa2 la sedar. Dah terlambat ko nk calit taik ke kokping tu

anony-mous Publish time 31-8-2023 02:26 AM

cctvbelishoppe replied at 29-8-2023 04:09 PM
https://streamable.com/6s64oi




Apa maksud dia kokspin tu mona fendey? Guna bomoh ke?

nia_salina Publish time 31-8-2023 09:32 PM

cctvbelishoppe replied at 24-8-2023 09:55 AM
Betul ke video ig story adik ipar kokping tu

Kokping and suami dia hisap batu.

dia sndri cite dlm blog dia. n dulu mmg ada org kantoi kn si KP ni beli barang dgn dia. husb dia skizo pun sbb2 ni lah.

nia_salina Publish time 31-8-2023 09:45 PM

i baru tgk ig dia omgggg mende dia ckp tu dgn tak berbaju nya dia tag atita.
tgk gaya sasau teruk ni.

nia_salina Publish time 31-8-2023 09:58 PM

Edited by nia_salina at 31-8-2023 10:03 PM

k i dh stalk n teliti vid dia. dia mik batu ni ptt merepek teruk. i nampak botol dlm vid dia . ni mcm kalau family pun lum tntu le selamatkn dia. kena dia sndri selamat kn diri sndri. tapi famly dia kena sedar..mcm teruk ni sbb dh tahap ckp srg2. togak beer lg...weed lg

cctvbelishoppe Publish time 1-9-2023 12:09 AM

nia_salina replied at 31-8-2023 09:58 PM
k i dh stalk n teliti vid dia. dia mik batu ni ptt merepek teruk. i nampak botol dlm vid dia . ni mc ...

Nak kesian dulu helok je sebelum diporak perandakan keluarganya. tulah berdamailah dgn takdir.

melinda_kerr Publish time 1-9-2023 11:05 AM

nia_salina replied at 31-8-2023 09:58 PM
k i dh stalk n teliti vid dia. dia mik batu ni ptt merepek teruk. i nampak botol dlm vid dia . ni mc ...

kalau sasau mcm tu mcmana nk buat balik tu... dahla sebatang kara kt sana. atleast family pg jenguk la kot. dah besar pjg pun anak tetap anak. nmpk tk sihat sgt mamat ni.

nia_salina Publish time 1-9-2023 04:34 PM

melinda_kerr replied at 1-9-2023 11:05 AM
kalau sasau mcm tu mcmana nk buat balik tu... dahla sebatang kara kt sana. atleast family pg jengu ...

dia mik 3 benda skali. payah la nk tarik balik. will diri sndri kena kuat mcm ni. famly pun payahnk tlg tarik kalau dh mik batu ni. ptt la kak ipaq dulu gebang terpaling. org mik benda ni mmg sembang kuat

zeitabaei Publish time 1-9-2023 07:11 PM

Murah dah motorhome Ada 70-80k cash dah boleh dpt

melinda_kerr Publish time 1-9-2023 08:55 PM

nia_salina replied at 1-9-2023 04:34 PM
dia mik 3 benda skali. payah la nk tarik balik. will diri sndri kena kuat mcm ni. famly pun payah...

Scary tgk video terbaru dia duk pegang bebird gitu even beseluar. Hopefully baliklah Malaysia.

MrsKobis Publish time 2-9-2023 08:42 AM

Bila dah tua2 ni, makpak dpt bantu dgn doa jelah. Selebihnye brgantung pada kekuatan iman ko utk berubah. Kesian opi. Mcmana la klu dia trtgk bapak dia tgh tonggong mcm tu

husie91 Publish time 2-9-2023 12:54 PM

anony-mous replied at 31-8-2023 02:24 AM
Dia dik UK tu buat apa? Ada keje ke x? Sedih i tgk dpt stay tmpt best pon hati xtenang. I ni angan2...

Jadi macam tu sebab frust menonggeng je youu

Heydidle Publish time 2-9-2023 01:55 PM

anony-mous replied at 31-8-2023 02:24 AM
Dia dik UK tu buat apa? Ada keje ke x? Sedih i tgk dpt stay tmpt best pon hati xtenang. I ni angan2...

Org laki kan mmg mcm tu. Lps gagal dlm hbgn dia lah konon plg cpt move on. Rupa2nya, tak pernah move on pun. Awal2 tunjuk kuat sbb ego je.
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
View full version: Edisi ludah2 pada telefon!! : Apa cerita bekas adik ipar kok ping luah perasaan spill tea di IGStory?


ADVERTISEMENT