cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 12:39 AM

miss_perfect replied at 28-8-2023 09:30 PM
Entahlahhh... Tengok dia ada visit forum hari ni tapi senyap je pulak tak reply apa2.
Kalau dia k ...

Hahahaha taklah busy wehhh kerja ???????????? kita bukan lapar popularity n menagih simpati kokspin. dari blog lagi xsuka, paling xsuka org guna agama ni. Munafik sgt.

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 12:44 AM

Heydidle replied at 28-8-2023 07:30 PM
cctv tu kokspin ke
Bkk thread tp dia sorang je blh bc komen

Maaflah account forum ni pun baru daftar, sbb nk buka thread sbb xpaham asal xde cerita langsung dkt tiktokers ke? Kan tiktokers kejar view?? Asall xde org kupas bawang pasal ni. Adam tu siap cakap kokspin bomoh, ganja, tri mcm org bodoh, adam ckp mak ayah sakit. Tapi aku nmpk adam tu sendiri pun sakit. Habis dia seru. Even husband ex bini dia pun dia seru

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 01:10 AM

shahirakay replied at 28-8-2023 12:21 PM
ada sambungan tak cctv

https://vt.tiktok.com/ZSLnPMhfb/


Yg ni video ludah2

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 01:10 AM

Tak pasal aku buka acc tiktok????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 01:12 AM

Qatrunnadaain replied at 28-8-2023 10:18 PM
Maybe betul itu dia.. dia buat camtu so that kita igt dah ada benang pasal post terbaru si ad4m tu ...

Letak sekali video ni
Weh

https://vt.tiktok.com/ZSLnPMhfb/

jiwakacau06 Publish time 29-8-2023 10:15 AM

cctvbelishoppe replied at 29-8-2023 01:12 AM
Letak sekali video ni
Weh



link tu... video not available

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 12:09 PM

jiwakacau06 replied at 29-8-2023 10:15 AM
link tu... video not available

Ada org report kut. Susahnya nk upload video????

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 12:10 PM

Ok serious ada org report video tu. Kita try browser pulak

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 04:08 PM

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:216.216%;"><iframe src="https://streamable.com/e/6s64oi?autoplay=1" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen allow="autoplay" style="width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden;"></iframe></div>

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 04:09 PM

Edited by cctvbelishoppe at 29-8-2023 04:15 PM

https://streamable.com/6s64oi


Video ludah 2

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 04:15 PM

https://streamable.com/2uwj69


Video ludah 1

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 04:16 PM

Video in autodelete after 2 days Sila save

bawaku_terbang Publish time 29-8-2023 04:32 PM

dah xbetul dia ni

melinda_kerr Publish time 29-8-2023 09:38 PM

Dah lama tk amik tahu family ni sbb meluat.. tk sangka ada lagi kontreversi. Family tu hrp2 bawaklah pegi tgk si mamat ni. Risau aku. Mcm dah sasau sgt ni. Even kokping tu aku lg tk suka , aku hrp better family ada familyq pg tolong dia ni. Si kakak ipar tu tkyhla masuk campur.

cctvbelishoppe Publish time 29-8-2023 10:49 PM

melinda_kerr replied at 29-8-2023 09:38 PM
Dah lama tk amik tahu family ni sbb meluat.. tk sangka ada lagi kontreversi. Family tu hrp2 bawaklah ...

Keluarga pun buang dia atau dia dah buang keluarga dia, kan dia ckp dah unblock mak gua Dlm video kat atas. Mcm sblum ni dia block lah kut. Pastu dia ckp punca nya kokping tulah

anony-mous Publish time 29-8-2023 11:22 PM

cctvbelishoppe replied at 29-8-2023 04:15 PM
https://streamable.com/2uwj69




Lmbt sgt dia spill psal kokping , patut 1-2y after divorce

Heydidle Publish time 29-8-2023 11:44 PM

anony-mous replied at 29-8-2023 11:22 PM
Lmbt sgt dia spill psal kokping , patut 1-2y after divorce

Lambat sedar :shutup:

setori_mori Publish time 30-8-2023 12:08 AM

Kemarin besday opi dia boleh call opi ke tak. Mcm not in right form to call sbb dok high je

anony-mous Publish time 30-8-2023 12:45 AM

Heydidle replied at 29-8-2023 11:44 PM
Lambat sedar

Huhu lama sgt u. Smpaikan porumer lgsg tutup mata pasal kokping dah pon, kokping pon dah tutup busuk hati dia guna niqab lg la susah org nk side ke adam ni. Porumer dah bertahun2 nmpk smpaikan ada ank angkt no 2 dah pon

opie5662 Publish time 30-8-2023 08:55 AM

Kokping tu patut jgn masuk campur. Die ni bile org tanye kat ask die pasal ipar duai.. Die selalu nasihatkan jgn masuk campur. Tp dia tak walk the talk. Nampak mcm nk jadi pendamai... Tp ttatau la hati i ni rasa diajadi nasi tambah. Biar je la family dia setel sendiri mcm yg die nasihat tololwer dia pasal msalah ipar duai tu...
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
View full version: Edisi ludah2 pada telefon!! : Apa cerita bekas adik ipar kok ping luah perasaan spill tea di IGStory?


ADVERTISEMENT