arffa Publish time 13-9-2023 12:56 PM

ye ke sebab kok spin jadi gitu. entah - entah memang dah mendadah dari masa bersama tita. ke memang tita yg tinggalkan dia.

ouch! Publish time 13-9-2023 06:58 PM

arffa replied at 13-9-2023 12:56 PM
ye ke sebab kok spin jadi gitu. entah - entah memang dah mendadah dari masa bersama tita. ke memang...

Dia ada sebut juga cerai sbb ketum

MrsKobis Publish time 13-9-2023 07:14 PM

Sydasyda replied at 12-9-2023 09:30 PM
asal bahasa ayah dia mcm pelik, mcm bukan malaysia pon ye jugak ke acc kena hack?

Bahasa org dulu² mcm tu la

Heydidle Publish time 16-9-2023 01:12 AM

Sydasyda replied at 12-9-2023 09:33 PM
ni smua acc ig bapakny.. kesian la kalau betul dh sampai tahap merayu

Knp sampai ke pdrm ni?

Heydidle Publish time 16-9-2023 01:16 AM

cctvbelishoppe replied at 12-9-2023 06:43 AM
Dia ni dah kenapa. Teruk sgt dah ni

Astagfirullah sampai berani tahap ni

Sbb ni la ek parents kena panggil ke bukit aman

eyansss Publish time 16-9-2023 11:15 PM

nia_salina replied at 1-9-2023 04:34 PM
dia mik 3 benda skali. payah la nk tarik balik. will diri sndri kena kuat mcm ni. famly pun payah...

bilamana si bapak tokan (ni laki kokping sendiri mengaku dalam blog), membawa ke anak2 jadi tokan n mengisap...ni laki komping dah skizo sebab overdose & overuse, jangan si adam ni jadi yang sama gak...

Sydasyda Publish time 16-9-2023 11:21 PM

Heydidle replied at 16-9-2023 01:12 AM
Knp sampai ke pdrm ni?

ental ler,bapak adam nk gertak je kot.. tp ada je yg tag pdrm..

eyansss Publish time 16-9-2023 11:22 PM

miss_perfect replied at 28-8-2023 06:16 PM
Tapi dia sendiri pun takde percubaan2 nak bagi nama dia naik jugak kan? Takde content2 controversy ...

dia kurang banyak lepas ada yang kantoikan husband dia skizo sebab overdose overuse...substance abuse/ misuse...sebab sebelum tu dia ada cuba raih simpati dengan guna sakit suami dia (masa tu dia tak bagitau sakit sebenar)...

eyansss Publish time 16-9-2023 11:28 PM

miss_perfect replied at 27-8-2023 04:33 PM
Ok dah tengok....

Dia kata kokping yg ajar abang dia isap batu??? Macam ingat2 lupa dulu si tri y ...

aku rasa betul kot sebab dolu2 dia anak beranak layan weed je...weed n batu (ice) lain tau...

Anne15 Publish time 16-9-2023 11:56 PM

Sian bapak mertua dia ni

cha-cha Publish time 4-10-2023 02:46 PM

Takde update ke? Iols betul2 tertinggal train ni ;P kokspin takde spin apa2 ke regarding this?

ouch! Publish time 4-10-2023 02:57 PM

cha-cha replied at 4-10-2023 02:46 PM
Takde update ke? Iols betul2 tertinggal train nikokspin takde spin apa2 ke regarding this?

IG adam dah senyap sunyi. Adakah dia dah kena tahan? Atau dah di bawa balik Msia?

Dlm hal ni kokspin xde komen apa sgt pun. Defensive as always jela kalau ada yg tanya kat ask me

lilyrosey Publish time 4-10-2023 03:18 PM

cctvbelishoppe replied at 24-8-2023 09:55 AM
Betul ke video ig story adik ipar kokping tu

Kokping and suami dia hisap batu.

ape ig adik ipo kokping tu?

AraBellaJuan87 Publish time 6-10-2023 12:11 PM

lilyrosey replied at 4-10-2023 03:18 PM
ape ig adik ipo kokping tu?

adamhdzrr.thrift

Sedihnya tengok latest keadaan dak adam ni ek. Dulu2 suka je tengok family dorang ni.
Apatah lagi zaman dorg sefamily lawat KF masa dekat russia dulu. Rasa mcm alahai bahagianya family ni.
Sedap je tengok adam masa tu. Tiber sedap.

La ni. Sedeeeeh.

Heydidle Publish time 8-10-2023 12:06 AM

eyansss replied at 16-9-2023 11:15 PM
bilamana si bapak tokan (ni laki kokping sendiri mengaku dalam blog), membawa ke anak2 jadi tokan...

Bapak tri tokan dadah?? :funk:

eyansss Publish time 8-10-2023 12:12 AM

Heydidle replied at 8-10-2023 12:06 AM
Bapak tri tokan dadah??

yup...tri selamba mengaku kat blog dia siap cerita bapak dia kaki perempuan jugak...

Kak-Rohana Publish time 15-5-2024 04:06 AM

berlendirnye gosip ni

kessah Publish time 15-5-2024 04:20 PM

lama x tgk adam.... mendadih lagi keeee
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]
View full version: Edisi ludah2 pada telefon!! : Apa cerita bekas adik ipar kok ping luah perasaan spill tea di IGStory?


ADVERTISEMENT