sawi Publish time 4-1-2010 11:38 PM

P1 WIMAX BUAT HAL LAGI.. SEVICE MCM @#$%^&*©!#$

TENSENNNNNNNNNNNN.... mcm #$@#$%^& je P1 ni... dr hari sabtu line aku slow je... iklan bagai nk rak kata terpantas... tp mcm **(&^%%**... geram betol la... korang yg guna P! ni ok tak line skrang? :mad::mad:

sawi Publish time 2-11-2009 12:51 PM

p1 wimax line down!!!!

tensen tol ari ni. dr mlm td p1 down.... asyik disconnet je.. korang perasan tak p1 ni kalo time hujan je mesti line dia down @ disconnet... iklan punyalah gila babas... tp service cam hampeh... dal la time2 urgent nk pakai pc dia buat hal... skrang ni p1 wat marketing gila babas, sure line akan down sbb user ramai... apa pendapat korang ek?

me_xy82 Publish time 2-11-2009 01:01 PM

pendapat ai gne la maxis broadband...{:3_85:}

leziahus Publish time 2-11-2009 01:04 PM

tu la saper suruh potong....

estrellas Publish time 2-11-2009 01:07 PM

pendapat I gunelah streamyx..ngaaaaa...

hanahoney_571 Publish time 2-11-2009 01:08 PM

maintain setia ngan streamyx... :pompom:

Sh@rk_iR Publish time 2-11-2009 01:09 PM

ehehehe...tmpt aku ok je...kalo ujan lagila bertambah laju..blom klik dah kuar...
:lol:

btw...ko dok area mana??
:o

Bunga84 Publish time 2-11-2009 01:15 PM

setia pd yg satu...streamyx

Zep Publish time 2-11-2009 01:20 PM

Sambung... sambung... sambung... (kompang) ;P

Tunggu apa lagi, sambung laa...

BSundayB Publish time 2-11-2009 01:24 PM

nasib baik aku guna streamyx 4 Meg... nak laju lagi ker?? ;P

fyieen Publish time 2-11-2009 01:26 PM

x kira line apa kadang2 memanglah ada down

bonzer_ttc Publish time 2-11-2009 01:33 PM

saat kejatuhan wimax....kita saksikan ape nasin org yg "potong"..
nasib bek aku x terpengaruh..hahaha

farahzatul05 Publish time 2-11-2009 01:46 PM

aku pun mmg bengang dgn wimax ni...geram betul..rs nk baling keluar je modem dia tu...

cmf_death Publish time 2-11-2009 02:05 PM

ahahhahahahha........ seb bek aku pkai stimix.. xyah pk2 pasal down..
kalu on9 kt luar.. carik je restoren yg sediakan wifi

mildse7en Publish time 2-11-2009 02:20 PM

sib baek aku guna streamyx.......jom streamyx.....:lol::lol:

P1 ni mcm astro lahhhh...hujan lebat satu benda x leh tgk....

bzzts Publish time 2-11-2009 02:27 PM

takde servis yg sempurna... semua pasti ada masalah dari smasaa ke semasa...

sawi Publish time 2-11-2009 06:28 PM

ehehehe...tmpt aku ok je...kalo ujan lagila bertambah laju..blom klik dah kuar...
:lol:

btw...ko dok area mana??
:o

Sh@rk_iR Post at 2-11-2009 13:09 http://malay.cari.com.my/images/common/back.gif
aku dok ky batu 3, shah alam... sbelom ni dok kt bangsar pakai streamyx... tapi slow sangat mayb sbb bangsar area dah pack.. then tukar celcom... lglah hampeh... susah nak celcom ni hanya dapat line smpai tinggkat 5 je. aku dok tingkat 7... bila pindah batu 3, shah alam ni lglah celcom x bole connect... then pakai p1... sbelum ni ok... cun.. tp lately ni asyik down je.. slalu terima sms dr dia nk "upgrade" service... wak lu asyik nk upgrade service je.... eee tensen... tensen...

sawi Publish time 2-11-2009 06:30 PM

sib baek aku guna streamyx.......jom streamyx.....:lol::lol:

P1 ni mcm astro lahhhh...hujan lebat satu benda x leh tgk....
mildse7en Post at 2-11-2009 14:20 http://malay.cari.com.my/images/common/back.gif
streamyx ni bkan x ok... kalo umah korang kt area opis, time siang mmg slow giler sbb line bz... aku dah penah kena. sbb sbelum ni aku dok area bangsar.. kalo kawasan kampung mmg laju giler.. tapi kalo ada problem mmg berjanggut dorang nak betulkan...

sawi Publish time 2-11-2009 06:32 PM

aku pun mmg bengang dgn wimax ni...geram betul..rs nk baling keluar je modem dia tu...
farahzatul05 Post at 2-11-2009 13:46 http://malay.cari.com.my/images/common/back.gif
tu r... dulu letak modem kt dalam umah, asyik dis***** je... skrg ni dah letak tepi tingkap pun bila time ujan mesti down... nak aje rasanya online kt balcony... hahaha

Sh@rk_iR Publish time 2-11-2009 06:57 PM


aku dok ky batu 3, shah alam... sbelom ni dok kt bangsar pakai streamyx... tapi slow sangat mayb sbb bangsar area dah pack.. then tukar celcom... lglah hampeh... susah nak celcom ni hanya dapat line ...
sawi Post at 2-11-2009 06:28 PM http://eforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

ehehe.....ha'ah...lately manjang dok service je, ari 2 start 29hb - 31hb dok service, tp by emailla dia anta.....mula² coverage area umah aku x ok gak...pas aku call diorg upgrade modem apa ntah diorg ckp barula ok...sabo jela buat masa ni...aku pong tgk lg dlm sebln dua lagi, kalo line camni gak, mmg aku terminatekan aje...

potongg......potong.....(sambil palu kompang..;P)
Pages: [1] 2 3 4 5 6
View full version: P1 WIMAX BUAT HAL LAGI.. SEVICE MCM @#$%^&*©!#$

ADVERTISEMENT