myoujin Publish time 11-6-2013 11:20 PM

tapi kat putrajaya tak ade pon tengok kat availability tuh

ampeh jer.. kat cyber ade pulak

yang 8mbps unlimited tu pon macam best gak rm129

trunks Publish time 12-6-2013 05:23 AM

myoujin posted on 11-6-2013 11:17 PM static/image/common/back.gif
macam mahal lak..

tapi 100mbps best tu..


nak harga 80rm..ambil streamix 512kbps la ehe
bukan bro download banyak pun

myoujin Publish time 12-6-2013 12:28 PM

trunks posted on 12-6-2013 05:23 AM
nak harga 80rm..ambil streamix 512kbps la ehe
bukan bro download banyak pun

Gile ko.. Camne aku nak layan mw3 hari hari.. Mau aku baling tv aku dengan mug

trunks Publish time 12-6-2013 12:29 PM

myoujin posted on 12-6-2013 12:28 PM static/image/common/back.gif
Gile ko.. Camne aku nak layan mw3 hari hari.. Mau aku baling tv aku dengan mug

sebelum baling dengan mug,bagitau aku ,aku nak selamatkan ;P

myoujin Publish time 12-6-2013 12:31 PM

trunks posted on 12-6-2013 12:29 PM
sebelum baling dengan mug,bagitau aku ,aku nak selamatkan

Haha betol lah kalau time lag rasa cam wtf. Mati katak tiba tiba.

trunks Publish time 12-6-2013 12:33 PM

myoujin posted on 12-6-2013 12:31 PM static/image/common/back.gif
Haha betol lah kalau time lag rasa cam wtf. Mati katak tiba tiba.

bro cerita tentang tv online ke? hyptv? ke movie online? :P

myoujin Publish time 12-6-2013 12:38 PM

trunks posted on 12-6-2013 12:33 PM
bro cerita tentang tv online ke? hyptv? ke movie online?

Errr game ps3 la.. Multiplayer. Maklum la hantu game. Hehe

trunks Publish time 12-6-2013 12:49 PM

myoujin posted on 12-6-2013 12:38 PM static/image/common/back.gif
Errr game ps3 la.. Multiplayer. Maklum la hantu game. Hehe

adeh,aku tak perasan cite tentang   call of duty..tak main game ini
itu tak alert, lag kena main pagi sikit,orang tidur ehe

trunks Publish time 12-6-2013 11:13 PM

tapi,kalau langgan p1 wimax..ada seller jual vpn yang boleh bypass quota.
jadikan unlimited..10rm saja sebulan..tak silap

myoujin Publish time 13-6-2013 12:00 AM

tapi kan bukan ke p1 ni signal dia ampeh sikit...

kat putrajaya ni lagi la... tah2 tade kot

lame tak cek..

masa aku nak pindah rumah dulu test gak tengok. tapi tade lagi. last pakai stimix 1m.. dapat 2m :laugh3:

pastu gatal pegi tukar unifi lak lepas unifi ade sini..

trunks Publish time 13-6-2013 12:17 AM

myoujin posted on 13-6-2013 12:00 AM static/image/common/back.gif
tapi kan bukan ke p1 ni signal dia ampeh sikit...

kat putrajaya ni lagi la... tah2 tade kot


coverage memang belum meluas.. tadi kawan aku langgan yes4g ..dekat kedai sana full bar
test dapatla 10mbps..dia bawa balik ada signal 1,2 bar..dapat speed 1mbps sahaja..
kesian haha..tapi speed 4g memang cunla ada dapat 30mbps..cumaa pastikan
full bar

myoujin Publish time 13-6-2013 12:19 AM

trunks posted on 13-6-2013 12:17 AM static/image/common/back.gif
coverage memang belum meluas.. tadi kawan aku langgan yes4g ..dekat kedai sana full bar
test dapa ...

tu la benci sangat aku ngan signal2 nih.. ampeh. kat opis aku duk dalam tandas pon line maxis dari H+ jadi E

nak surf pon tak senang ampeh..

:lol::lol:

best kat tandas sambil termenung sambil tengok forum

trunks Publish time 13-6-2013 12:25 AM

myoujin posted on 13-6-2013 12:19 AM static/image/common/back.gif
tu la benci sangat aku ngan signal2 nih.. ampeh. kat opis aku duk dalam tandas pon line maxis dari ...

wahaha :lol: ;P
tandas itu kalis signal la haha
wa semapt main forum masa dalam sana :lol:

ohya..jadi tak ni nak baling mug?
mug chelsea aku jatuh patah tangkai dia
aku sayang gila siot betul ;P

myoujin Publish time 13-6-2013 12:28 AM

trunks posted on 13-6-2013 12:25 AM static/image/common/back.gif
wahaha
tandas itu kalis signal la haha
wa semapt main forum masa dalam sana


baling mug apa.. kan aku pakai unifi..

tu kalau aku pakai stimix 512... baling lesung batu terus kat tv.. kalo ade lesung batu la..

orang zaman skg pakai blender.. blender pon blender laa.

katana83 Publish time 13-6-2013 10:00 AM

intan_smsb posted on 11-6-2013 09:27 AM static/image/common/back.gif
nak tanya macam mana u terminated p1 tu

macam aku area s.alam ... g je kat PJ (HQ).. settle bill & byr penalty $200 coz bwh contract

trunks Publish time 13-6-2013 08:46 PM

katana83 posted on 13-6-2013 10:00 AM static/image/common/back.gif
macam aku area s.alam ... g je kat PJ (HQ).. settle bill & byr penalty $200 coz bwh contract

lama tak nampak bro.. ehe

oh jadi sekarang bro guna ISP yang mana?

katana83 Publish time 14-6-2013 03:51 PM

trunks posted on 13-6-2013 08:46 PM static/image/common/back.gif
lama tak nampak bro.. ehe

oh jadi sekarang bro guna ISP yang mana?

ada je cik/puan Trunks... hehhe,,, bynk jd silent reader je skrng ni

sekarang sejak ada tab guna instanet... tab khas untuk internet shj ... 50 sebulan..prepaid

hokage Publish time 18-6-2013 02:20 PM

kadang2 jadi slow tu modem kena matikan pastu on balik..pasti laju..
Pages: 1 2 3 4 5 [6]
View full version: P1 WIMAX BUAT HAL LAGI.. SEVICE MCM @#$%^&*©!#$


ADVERTISEMENT