Sh@rk_iR Publish time 2-11-2009 08:02 PM

Post Last Edit by Sh@rk_iR at 2-11-2009 20:04

uVe6p_Juvvg
;P

mat_arof Publish time 3-11-2009 10:34 AM

tetap setia ngan streamyx

WeirdLady Publish time 3-11-2009 12:04 PM

aku dari 28hb mlm sampai la ke hari ni... down sajer.. xleh pakai lansung..
smlm aku call cust svc p1 nie, punyalah si@l dia punya layanan mcm nak tanak jer.. kurang ajar betul cara dia layan customer.. ada ke dia kata, klu perlu letak atas kepala modem tue.. carik line clear.. si@l kan?

last2 dgr dia merapu, credit hp aku habis.. satu ape pun tak selesai...

mziskandar Publish time 3-11-2009 12:34 PM

wimax aku signal 4.5/5 pun problem gak... susah betull nak connect. slalu dpt limited connection. petang2 kang mmg langsung x dpt connect.

sawi Publish time 3-11-2009 04:29 PM

aku dari 28hb mlm sampai la ke hari ni... down sajer.. xleh pakai lansung..
smlm aku call cust svc p1 nie, punyalah si@l dia punya layanan mcm nak tanak jer.. kurang ajar betul cara dia layan custome ...
WeirdLady Post at 3-11-2009 12:04 http://malay.cari.com.my/images/common/back.gif
komplen je anto email kt p1 tu.. slalu sy, kalo line down sy akan komlen guna email. dan dorang akan bg waive 1 hari.. bergantung pd dorang gak...
kdg2 customer care dorang ni, bila kita call time line down, dorang lak ajar kita mcm mana letak modem tu... mcmla kita bodoh... sengal gak p1 ni

sawi Publish time 3-11-2009 04:31 PM

apa yg best skrg ni, pg tadi aku dengar kt hotfm... ada iklan "potong" dr streamyx... hah tulah sapa suruh potong.... gelak gak dorang ni.. nampaknya streamyx ngan p1 ni bersaing gak dr segi iklan... hahaha

danedzya Publish time 5-11-2009 07:13 AM

Sebenarnya CEO Wimax skang adalah bekas CEO TM..tu ler iklan berapi-api tu....:lol:

sphinx Publish time 6-11-2009 01:38 PM

ada sesapa dpt info from P1 dak pasai line down nih... dulu dpt gak lar sms kata service down pastu depa tolak rm3 sbb line down for one day je kot... nie yg dah beberapa hari dah ni agaknya dpt diskaun x...hampeh tul..

azie_fariza Publish time 6-11-2009 02:34 PM

walopon strimik asek problem, dia still the best!!!

evolutionary Publish time 6-11-2009 06:35 PM

sapa yang keja kat opis yang ada internet tu, elok la pakai streamyx combo 60 ringgit sebulan, 12 jam dah ada kat opis, 6 jam tido, so ada 5 jam je bleh nak guna pun, tambah time weekand sabtu ahad, so tak berbaloi bayar banyak2, sebelum ni aku pun pening nak pakai yang mana satu ISP ni, streamyx, Celcom BB, Maxis BB, P1, ...... last2 aku ambik streamyx combo 60 ringgit sebulan 384kb, 60 ringgit ni termasuk dengan line phone dan jugak talipon, so far internet tak pernah DC, yang best nye streamyx ni tak dak limit usage, so far aku pernah buat record dengan kelajuan 384kb ciput ni, sehari pernah aku dapat 4.5 gig, tapi pc on 24 jam ah, bagi aku 384kb 60 ringgit ni ok ah... hidup streamyxxx

cmf_death Publish time 6-11-2009 06:40 PM

sapa yang keja kat opis yang ada internet tu, elok la pakai streamyx combo 60 ringgit sebulan, 12 jam dah ada kat opis, 6 jam tido, so ada 5 jam je bleh nak guna pun, tambah time weekand sabtu ahad, s ...
evolutionary Post at 6-11-2009 18:35 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

btol tuh.. aku skong ko.. aku pun pkai combo 384k gak.. walo ujan lebat .. ribut kuat.. tp xde efek pun kt speed...

FraidyCat Publish time 6-11-2009 07:11 PM

sapa yang keja kat opis yang ada internet tu, elok la pakai streamyx combo 60 ringgit sebulan, 12 jam dah ada kat opis, 6 jam tido, so ada 5 jam je bleh nak guna pun, tambah time weekand sabtu ahad, s ...
evolutionary Post at 6-11-2009 18:35 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

berbaloi tak kalau aku on pc kat rumah dengan streamyx 1mbps waktu gi keja? cuma takut kilat sambar jer kot takdak sapa nak tutup pc. leh ker kita set computer shutdown sendiri selepas habis menorrent? sapa pernah buat?

cmf_death Publish time 6-11-2009 07:29 PM



berbaloi tak kalau aku on pc kat rumah dengan streamyx 1mbps waktu gi keja? cuma takut kilat sambar jer kot takdak sapa nak tutup pc. leh ker kita set computer shutdown sendiri selepas habis menor ...
FraidyCat Post at 6-11-2009 19:11 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

kalo donlot ngan utorrent mmg ada option tuh.. pas abes donlot.. otomatik shutdown

cmf_death Publish time 6-11-2009 07:32 PM

contoh..:)

http://img265.imageshack.us/img265/7963/torrenti.jpg

sawi Publish time 8-11-2009 12:55 AM

ada sesapa dpt info from P1 dak pasai line down nih... dulu dpt gak lar sms kata service down pastu depa tolak rm3 sbb line down for one day je kot... nie yg dah beberapa hari dah ni agaknya dpt diska ...
sphinx Post at 6-11-2009 13:38 http://eforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
bole buat la. u g anta email kt p1... pastu hentam dgn ayat2 yg power2... lepas antar email tu kol center dorang bnyak2 kali.. hentam lg sure senang punya...

carimood Publish time 11-11-2009 01:56 AM

jangan potong.. dah potong tu susah la skrg... x dpt sambung balik ni

cintasakti Publish time 12-11-2009 11:04 PM

cuba try resert semula guna jarum cucuk kat lubang belakang kat kable wayer...pas2 try klip kat icon buat repair...

fifiey Publish time 15-11-2009 01:56 AM

sape2 yg line byk kali down tu..report je kt CS die byk2 kali..anta email byk2 gak..pastu ugut takmo bayar..aku punye la bengang aritu dekat 2 minggu internet down..last2 dorg bagi waive RM99..pueh ati..

ninja boy Publish time 15-11-2009 09:42 AM

bila p1 down aku pkai stemex housemate

arishan24 Publish time 8-12-2009 09:39 PM

dari mula singup beberapa bulan yang lepas, 2/3 kali je aku pakai...mcm HARAM..skali tadi dapat email, bil dah tertunggak rm491!! arghh tensennya..tak pakai tapi kena bayar..ada idea tak cene nak buat ni??????
Pages: 1 [2] 3 4 5 6
View full version: P1 WIMAX BUAT HAL LAGI.. SEVICE MCM @#$%^&*©!#$


ADVERTISEMENT