CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 18458|Reply: 117

P1 WIMAX BUAT HAL LAGI.. SEVICE MCM @#$%^&*©!#$

[Copy link]
Post time 4-1-2010 11:38 PM | Show all posts |Read mode
TENSENNNNNNNNNNNN.... mcm #$@#$%^& je P1 ni... dr hari sabtu line aku slow je... iklan bagai nk rak kata terpantas... tp mcm **(&^%%**... geram betol la... korang yg guna P! ni ok tak line skrang?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-11-2009 12:51 PM | Show all posts

p1 wimax line down!!!!

tensen tol ari ni. dr mlm td p1 down.... asyik disconnet je.. korang perasan tak p1 ni kalo time hujan je mesti line dia down @ disconnet... iklan punyalah gila babas... tp service cam hampeh... dal la time2 urgent nk pakai pc dia buat hal... skrang ni p1 wat marketing gila babas, sure line akan down sbb user ramai... apa pendapat korang ek?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:01 PM | Show all posts
pendapat ai gne la maxis broadband...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:04 PM | Show all posts
tu la saper suruh potong....
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:07 PM | Show all posts
pendapat I gunelah streamyx..ngaaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:08 PM | Show all posts
maintain setia ngan streamyx... :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:09 PM | Show all posts
ehehehe...tmpt aku ok je...kalo ujan lagila bertambah laju..blom klik dah kuar...


btw...ko dok area mana??

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:15 PM | Show all posts
setia pd yg satu...streamyx
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2009 01:20 PM | Show all posts
Sambung... sambung... sambung... (kompang)

Tunggu apa lagi, sambung laa...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:24 PM | Show all posts
nasib baik aku guna streamyx 4 Meg... nak laju lagi ker??
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:26 PM | Show all posts
x kira line apa kadang2 memanglah ada down
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:33 PM | Show all posts
saat kejatuhan wimax....kita saksikan ape nasin org yg "potong"..
nasib bek aku x terpengaruh..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 01:46 PM | Show all posts
aku pun mmg bengang dgn wimax ni...geram betul..rs nk baling keluar je modem dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 02:05 PM | Show all posts
ahahhahahahha........ seb bek aku pkai stimix.. xyah pk2 pasal down..
kalu on9 kt luar.. carik je restoren yg sediakan wifi
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 02:20 PM | Show all posts
sib baek aku guna streamyx.......jom streamyx.....

P1 ni mcm astro lahhhh...hujan lebat satu benda x leh tgk....
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 02:27 PM | Show all posts
takde servis yg sempurna... semua pasti ada masalah dari smasaa ke semasa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-11-2009 06:28 PM | Show all posts
ehehehe...tmpt aku ok je...kalo ujan lagila bertambah laju..blom klik dah kuar...


btw...ko dok area mana??


Sh@rk_iR Post at 2-11-2009 13:09

aku dok ky batu 3, shah alam... sbelom ni dok kt bangsar pakai streamyx... tapi slow sangat mayb sbb bangsar area dah pack.. then tukar celcom... lglah hampeh... susah nak celcom ni hanya dapat line smpai tinggkat 5 je. aku dok tingkat 7... bila pindah batu 3, shah alam ni lglah celcom x bole connect... then pakai p1... sbelum ni ok... cun.. tp lately ni asyik down je.. slalu terima sms dr dia nk "upgrade" service... wak lu asyik nk upgrade service je.... eee tensen... tensen...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2009 06:30 PM | Show all posts
sib baek aku guna streamyx.......jom streamyx.....

P1 ni mcm astro lahhhh...hujan lebat satu benda x leh tgk....
mildse7en Post at 2-11-2009 14:20

streamyx ni bkan x ok... kalo umah korang kt area opis, time siang mmg slow giler sbb line bz... aku dah penah kena. sbb sbelum ni aku dok area bangsar.. kalo kawasan kampung mmg laju giler.. tapi kalo ada problem mmg berjanggut dorang nak betulkan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2009 06:32 PM | Show all posts
aku pun mmg bengang dgn wimax ni...geram betul..rs nk baling keluar je modem dia tu...
farahzatul05 Post at 2-11-2009 13:46

tu r... dulu letak modem kt dalam umah, asyik dis***** je... skrg ni dah letak tepi tingkap pun bila time ujan mesti down... nak aje rasanya online kt balcony... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2009 06:57 PM | Show all posts
aku dok ky batu 3, shah alam... sbelom ni dok kt bangsar pakai streamyx... tapi slow sangat mayb sbb bangsar area dah pack.. then tukar celcom... lglah hampeh... susah nak celcom ni hanya dapat line ...
sawi Post at 2-11-2009 06:28 PM


ehehe.....ha'ah...lately manjang dok service je, ari 2 start 29hb - 31hb dok service, tp by emailla dia anta.....mula² coverage area umah aku x ok gak...pas aku call diorg upgrade modem apa ntah diorg ckp barula ok...sabo jela buat masa ni...aku pong tgk lg dlm sebln dua lagi, kalo line camni gak, mmg aku terminatekan aje...

potongg......potong.....(sambil palu kompang..)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 08:02 AM GMT+8 , Processed in 0.083423 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list