CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Hot Topic Lihat artikel

Cikgu Kasi 'Love Bite' Pada Anak Murid

20-2-2014 11:20 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 14924| Komen: 66

Description: Dia Yang Mengajar Sejak 11 Tahun Lalu Dan Ibu Empat Anak Sebelum Ini Mengaku Salah Atas Dua Tuduhan Serangan Seksual Terhadap Kanak-Kanak Atau Remaja Di Bawah Akta Kanak-Kanak Dan Remaja Singapura.

Gambar hiasan


Singapura: Mahkamah republik ini semalam menjatuhkan hukuman penjara enam bulan ke atas seorang guru kerana berkelakuan tidak senonoh termasuk membuat “gigitan cinta” terhadap pelajarnya.Guru wanita berusia 42 tahun itu melakukan perbuatan berkenaan ke atas pelajar lelaki berusia 13 tahun di sekolahnya.

Dia yang mengajar sejak 11 tahun lalu dan ibu empat anak sebelum ini mengaku salah atas dua tuduhan serangan seksual terhadap kanak-kanak atau remaja di bawah Akta Kanak-kanak dan Remaja Singapura. 

Mengikut fail mahkamah, wanita yang dirahsiakan identitinya itu dikatakan mencium mulut dan membuat gigitan cinta pada bahu dan leher pelajar lelaki itu dalam dua kejadian berasingan pada 2012.

Dia mengenali pelajar yang berada dalam pasukan bola sepak bersama anak lelakinya dan mula berhubung melalui Facebook kemudiannya melakukan kesalahan itu di taman awam ketika mereka keluar bersama.


Ibu pelajar berkenaan membuat laporan polis selepas mengesan tanda gigitan cinta pada leher anaknya. 

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BurningTimes 19-2-2014 11:11 PM
stok stok andartu andartu lokal yang dak tahan lah kot?
Quote dahliateck 19-2-2014 11:12 PM
amboi gersangnya
Quote batmana 19-2-2014 11:16 PM
cikgunye cm rozita che wan ka..
Quote lavajeans 19-2-2014 11:16 PM
takkan tarak kulum kulum...

Quote shizukachan 19-2-2014 11:20 PM
Gambo mana gambo
Quote dauswq 19-2-2014 11:31 PM
asl tak lovebite anak jantan sendirik? tak sehensem anak org barangkali?
Quote gekkou 20-2-2014 12:04 AM
anak sendiri ada 4 tu
gigit anak sendiri sudah

kat kawan anak pn merembes
Quote shernazz 20-2-2014 12:05 AM
gila la orang neh...
ko buat lovebite kat tangan sundiri la
Quote pinky_incognito 20-2-2014 12:16 AM
i cannot brain this
jauh gle beza umur, yg budak tu x geli ke euwww
Quote kentutmanis 20-2-2014 12:18 AM
batmana posted on 19-2-2014 11:16 PM
cikgunye cm rozita che wan ka..

xla,mcm rosnah mat aris je,tp budak jantan 13thn ape yg die tau
Quote JoyahJay 20-2-2014 12:29 AM
Cougar.gila betul
Quote enchikfitz 20-2-2014 12:33 AM
Choiiiiiii!!!!!!
Quote saladin780 20-2-2014 12:48 AM
kentutmanis posted on 20-2-2014 12:18 AM
xla,mcm rosnah mat aris je,tp budak jantan 13thn ape yg die tau

rosnah mat aris pun okay wat
tp kalu mcm maria farida lagi best
Quote Czaziq 20-2-2014 01:12 AM
yucks!!! xguna tul cikgu cmni
Quote kentutmanis 20-2-2014 01:25 AM
saladin780 posted on 20-2-2014 12:48 AM
rosnah mat aris pun okay wat
tp kalu mcm maria farida lagi best

rosnah mat aris taste ka,better ruminah sidek or seniwati mariani
Quote makton 20-2-2014 07:16 AM
hish.. desperado sungguh cikgunya pun!
Quote nurul_akmar 20-2-2014 07:34 AM
euwww.. dah ada anak kot
Quote biosfree 20-2-2014 07:45 AM
Eeeeeeeeee...yuck, geli...
Quote GhostWalking 20-2-2014 07:50 AM
Ewwwwwww mother of 4 tuh
MILF?

Lihat semua komen(66)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 06:48 PM GMT+8 , Processed in 0.080058 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top