CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Syamsul Yusof Dan Puteri Sarah Timang Anak Kedua! Namanya...

17-3-2019 09:13 AM| Diterbitkan: taniabecks92| Dilihat: 19205| Komen: 72|Original author: Oleh: Nia M

Description: Ramai yang mencemburui pasangan bahagia pengarah dan pelakon filem, Syamsul Yusof dengan isteri tercinta, Puteri Sarah Liyana.
Ramai yang mencemburui pasangan bahagia pengarah dan pelakon filem, Syamsul Yusof dengan isteri tercinta, Puteri Sarah Liyana.

Hasil perkahwinan mereka yang menginjak usia lima tahun, mereka dikurniakan anak sulung lelaki yang diberi nama Syaikhul Islam, 2.





Kredit foto: IG

8 Mac lalu, Syamsul sempat menyambut ulang tahun perkahwinan dengan isteri kesayangan sebelum lahirnya cahaya mata kedua mereka.



Terkini, Syamsul memuat naik dua keping foto bayi mereka di laman Instagram,yang baru sahaja dilahirkan isterinya pada Sabtu 16 Mac, jam 3.30 petang. 

Bayi mereka diberi nama Sumayyah binti Mohd Syamsul.



Tahniah buat Syamsul dan Puteri Sarah! Semoga amanah yang diberikan dijaga dengan sempurna. - CARI
4

Bagus
3

Marah
4

Terkejut
5

Sedih
4

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (25 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Minami2013 17-3-2019 09:15 AM
Simple je nama... moga sumayyah membesar menjadi anak yg solehah...
Quote doubleA 17-3-2019 09:16 AM
Tahniah sol sol sol sarah. Sepasang dah anaknya
Quote takayama 17-3-2019 09:31 AM
Tahniah buat sol dan sarah
Pg td br ternampak gambar baby dia
Moga sumayyah membesar jd anak yg solehah
Quote CiliPadiSedap 17-3-2019 09:45 AM
Tahniah , shark dan malik kirim salam, ayahnda man kpop kirim salam .. moga sumayah buat filem setaraf hollywood naikkan nama malaysia
Quote cahaya_almas 17-3-2019 09:48 AM
Tahniah...seronoknya...hrp sy pn akan dpt baby girl jgk thn nie...
Quote URUHA 17-3-2019 10:00 AM
Congrats Sol. Meols suka nama baby simple2 ni. X leh blah kalau nama baby terlalu panjang. Nama yg ada 2 patah perkataan pun da cukup panjang bg meols
Quote Nenolen 17-3-2019 10:04 AM
Tahniah Syamsul n Sarah
Quote August 17-3-2019 10:34 AM
Tahniah dapat baby baru
Quote qwerty02 17-3-2019 11:34 AM
Tahniah Sol, Sarah & family. Dah sepasang dah anak ya
Quote nishikido 17-3-2019 11:36 AM
Alhamdulilah..dulu lama theyolls tggu anak.once dah dapat cepat pulak dapat yg ke2..syukur,rezeki Allah
Quote RamonaFlower 17-3-2019 11:56 AM
Rilek je sol post gmbr tak cover muka anak.
Quote aleesyasofia 17-3-2019 11:59 AM
tahniah.. slamat brpantang sarah..
Quote ItisDD 17-3-2019 12:02 PM
Alhamdulillah n tahniah buat suami isteri ni...
Quote zehra2 17-3-2019 12:09 PM
Tahniah.. mesti mata bulat mcm mak dia
Quote pavlovachoc 17-3-2019 12:31 PM
tahniah S & S
Quote irsa 17-3-2019 12:49 PM
Tahniah sol n sarah
Quote shernazz 17-3-2019 12:50 PM
Tembunnya pipi...geram btol..
Pipi baby ye..bukan pipi sol
Quote Sazida 17-3-2019 01:31 PM
aku suka org yg letak nama ank dia simple mcm ni. Sesuai sampai ke tua namanya. Tp mak bapak skrg pikir nama yg hny sesuai utk baby je. Bila dh tua jd nenek, tibe nama zara felisha. OMG!
Quote apedehal 17-3-2019 01:33 PM
congrats sol n sarah n abg syaikhul..rsa cam lama da sarah ni ngandung akhirnya bersalin..comel pp merah..ting ting tang ting tang ting ting..ekeke

Lihat semua komen(72)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:04 AM GMT+8 , Processed in 0.131306 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top