CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Paderi Pedo Disyaki Mati Ditembak Pembunuh Upahan Bapa Mangsa

27-2-2019 12:42 PM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 1907| Komen: 6|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Polis kini menjalankan siasatan kemungkinan dua orang lelaki tersebut diupah oleh bapa kepada salah sorang daripada mangsa Matarazzo berdasarkan bukti rakaman telefon.
Bekas paderi Giuseppe Matarazzo, 45, yang baru sahaja selesai menjalani hukuman 11 tahun penjara kerana didapati bersalah melakukan penderaan seks terhadap dua orang kanak-kanak perempuan, ditemui mati dibunuh di Naples. Polis percaya beliau ditembak oleh pembunuh upahan yang diupah oleh salah seorang daripada bapa mangsanya.



Kredit foto: Rebel Circus


Perbicaraan kes Giuseppe Matarazzo lebih 10 tahun dahulu mengejutkan orang ramai berikutan kekejaman yang dilakukannya terhadap dua orang kanak-kanak itu. Susulan perbicaraan itu, salah seorang mangsa kemudiannya dijumpai mati menggantung diri pada tahun 2008 akibat tekanan melampau. 


Kredit foto: nextquotidiano


Matarazzo ditembak 5 kali oleh penumpang sebuah kereta di Frasso Talesino, Itali apabila pemandu kereta itu pura-pura bertanyakan arah kepadanya. Polis kini menahan dua orang lelaki bernama Generoso Nastam dan Giuseppe Massaro yang disyaki pemandu dan penumpang kereta tersebut.


Kredit foto: DailyStar



Sementara itu adik kepada Giuseppe Matarazzo mengutuk pembunuhan abangnya. Dalam poster pengkebumian, Teresa Matarazzo mempertahankan abangnya dan berkata beliau dijatuhkan hukuman tanpa bukti DNA yang kukuh.


Kredit foto: nextquotidiano


Polis kini menjalankan siasatan kemungkinan dua orang lelaki tersebut diupah oleh bapa kepada salah sorang daripada mangsa Matarazzo berdasarkan bukti rakaman telefon. 

Adakah cash untuk pedofilia ini? - CARI
7

Bagus
6

Marah
4

Terkejut
6

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bangcak 27-2-2019 12:53 PM
tred yg bakal krikk... krikk... krikk...
Quote CharlesDera 27-2-2019 01:05 PM
pope jemin perenah quote daripada bible.....wakakakakakakakakakak
Quote chicozinn 27-2-2019 03:07 PM
cash la tu..jaga2 ye penjenayah sume..klu xdpt kat dunia ni kt akhirat kne la korang..gitcewwww yihhh
Quote slavehunter 27-2-2019 03:30 PM
Macam mana paderi tu boleh dapat access kenal 2 budak perempuan tu? Mesti berlakon alim ulama sama la macam kat sini.
Quote CiliPadiSedap 27-2-2019 07:33 PM
slavehunter: Macam mana paderi tu boleh dapat access kenal 2 budak perempuan tu? Mesti berlakon alim ulama sama la macam kat sini.

Dia bagi gula candy b sebab budak2 suka gula2
Quote akumak 27-2-2019 07:52 PM
Mcm drama Voice 2 pulak. Bila pedo keluar penjara, bapa dia nak pergi bunuh

Lihat semua komen(6)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 12:50 AM GMT+8 , Processed in 0.076872 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top