CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Bekas Kekasih Ismail Izzani Masih Rindukannya - Tak Segan Mengaku Di IG

9-10-2018 10:51 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 19197| Komen: 89|Original author: Oleh: Azza

Description: Ismail Izzani, antara penyanyi BBNU yang kontroversi dengan kisah cinta dan skandal. Setelah terpalit dengan kisah kecurangannya sebanyak enam kali terhadap kekasihnya (kini bekas teman wanita), salah ...



Ismail Izzani, antara penyanyi BBNU yang kontroversi dengan kisah cinta dan skandal. Setelah terpalit dengan kisah kecurangannya sebanyak enam kali terhadap kekasihnya (kini bekas teman wanita), salah 'park' asetnya dalam program televisyen dan terbaharu isu bersama Zarina Anjoulie, anak teruna Suliza Salam ini sekali lagi mencetuskan tanda tanya apabila bekas teman wanitanya seakan tidak dapat melupakan kisah cinta mereka berdua.

Lebih membuatkan netizen mual apabila Izzani turut membalas komen tersebut. Bagi netizen ia sangat tidak wajar kerana wanita tersebut yang juga insta famous, Sharifah Rose sudah pun mempunyai pengganti, tetapi caranya ...

Kredit foto: IG
Ketika bahagia bersama - Carian Internet

Entah apa yang dimiliki oleh penyanyi Luar Biasa ini hinggakan bekas kekasihnya masih rindukannya serta tidak segan silu menulisnya di ruangan komen. Benarlah cinta itu buta apabila Ismail juga membalas komen tersebut, seperti tiada berlaku apa-apa antara mereka. 



Netizen juga memberikan pendapat masing-masing sama ada memihak kepada Sharifah Rose, Ismail atau pun menyalahkan kedua-dua pasangan ini.




Kredit foto: IG

"Perempuan cantik tak semestinya bijak. Mungkin dia mahu dicurangi buat kali ketujuh."
Bagi netizen yang rasional, mereka berpendapat Sharifah Rose tidak sepatutnya melayan Ismail lagi kerana dia sendiri sudah mempunyai teman lelaki.


Selain itu, netizen juga turut membuat lawak dengan memuat naik gambar Mail dalam kartun Upin Ipin serta gambar Ismail yang lama.

Kredit foto: Twitter


Kredit foto: Twitter

Agak sukar menangani masalah percintaan BBNU ini kerana mereka menggunakan medium media sosial sebagai perantaraan hingga menyebabkan ramai yang tidak sengaja 'membawang'. Nasihat ikhlas ialah kurangkan kontroversi untuk masa depan yang lebih gemilang.- CARI  

34

Bagus
23

Marah
31

Terkejut
21

Sedih
13

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (151 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote serawadurian 9-10-2018 11:38 AM
Adoila dik..banyak lagi benda boleh buat muda muda ni.. dah terang2 kena curang x yah nak kena curang lagi la..
Quote buapakperut 9-10-2018 11:39 AM
silakan dekk, yang macam sinyu tu juga ko hadap. ke dah penah bagi apam sebab tu takleh move on
Quote keds 9-10-2018 11:53 AM
Matangkan Dulu tentang life....
Quote hzln 9-10-2018 11:53 AM
Konek saiz nusantara ka saiz congo yg duk gila bayang x abih2 nih
Quote MsKathryn 9-10-2018 11:56 AM
Ishhh gediknya... layan je la bf tu, sebok komen2 dgn ex buat apa.. dh la acc public smue org blh baca.. duh
Ke teringat kat "aset salah park" ex bf
Quote mieymiey 9-10-2018 11:58 AM
Haritu kemain ko meroyan kan dek? Kata si Mail ni cenggini la cenggitu la. Ko dah lupa?
Quote BoongaKertas 9-10-2018 12:18 PM
soalan meols: gmbr yg caption "giler tak rindu" tu edit ke real ya? ngeri!
Quote chicozinn 9-10-2018 12:23 PM
meroyan terkenangkan nalla ke sistah?nampak cheap la ko ni..choii
Quote Lorra2411 9-10-2018 12:47 PM
adakah kerana #pastisenak ?
Quote geenie 9-10-2018 12:51 PM
hzln replied at 9-10-2018 11:53 AM
Konek saiz nusantara ka saiz congo yg duk gila bayang x abih2 nih

str8 forward sgt ekau nih mek

Quote putribonda 9-10-2018 12:52 PM
so wujud la istilah sometime woman are trash
Quote MadameOnion 9-10-2018 02:24 PM
gambar yang terakhir tu adalah jawabannya.. hahaha
Quote pngky 9-10-2018 02:30 PM
sesuatu sangat lah perempuan ni

masih aku terasa kekdah nya dengan budak mail ni
Quote awex^returns 9-10-2018 02:32 PM
hadap sangat pompuan ni ngan si mael tu
mael tu dah lah sekolah pon tak habis
yuckssss
Quote budakshinchan 9-10-2018 02:32 PM
Mail, Aqiem, Fazura & Neelofa, Zarina Jolie paling popular tahun ni..  
Quote Orix 9-10-2018 02:38 PM
Sebab dia anak orka....... duuuhhh.... cth lain asyraf anak tiri tokti tu, hengat kalau heols bukan anak orka nak ke tya tu kawen dgan serappp tu ??
Quote goss79 9-10-2018 03:04 PM
skrg nak luah perasaan semua kat public xde discreet2 lagi.
Quote miemiecha 9-10-2018 03:16 PM
pempuan cantyik bbnu skrg kerap bongok dlm menilai.. rindu apekah!!!!!
pisang gantungkah??
Quote bomohsiam 9-10-2018 03:19 PM
Sapa ibu bapa pompuan birah ni? Harap datang jumpa tok bawak budak pompuan ni sekali. Mungkin tok boleh pulihkan kebirahan budak ni

Lihat semua komen(89)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 03:25 PM GMT+8 , Processed in 0.048234 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top