CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Netizen Samakan Fazura-Neelofa Dengan Ogy Dan Erma Selepas 20 Tahun

8-10-2018 05:19 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 26807| Komen: 132|Original author: Oleh: Azza

Description: Disebalik kehambaran rancangan Anugerah Bintang Popular 31 (ABP31) yang bermula dengan hos kaku, persembahan dan juga pemenang-pemenang yang tidak dijangka, namun ada juga penyeri yang mememecahkan ke ...


Di sebalik kehambaran rancangan Anugerah Bintang Popular 31 (ABP31) yang bermula dengan hos kaku, persembahan dan juga pemenang-pemenang yang tidak dijangka, namun ada juga penyeri yang memecahkan kelesuan tersebut.

Siapa lagi, jika bukan kehadiran primadona wayang, Fauziah Ahmad Daud dan Erma Fatima bagi slot menyampaikan trofi Bintang Paling Popular. Biarpun mereka bercakap seperti hendak bergaduh di atas pentas, namun ia ternyata menyerikan lagi majlis. Apatah lagi apabila Erma memakai topi mengkuang besar menjadikan ianya menarik untuk 'dibahankan'.

Semakin lucu apabila ada netizen yang terlebih kreatif mengaitkan hubungan Ogy-Erma dengan Fazura-Neelofa yang umum ketahui mereka berdua seolah-olah ada perang dingin.


Kredit foto: Twitter


Ternyata pendapat ini dipersetujui oleh ramai netizen lalu mengaitkan dengan 'perang besar' antara Ogy-Erma satu ketika dahulu.


"Walaupun segmen Ogy dan Erma annoying gila, tapi dapat jugak tengok ABPBH ni hidup sikit."


Walaupun ramai mengatakan ia menghiburkan, namun ada juga yang tidak dapat menghadam 'over acting' mereka berdua.

Kredit foto: IG

Ya, Ogy dan Erma bergaduh lebih 20 tahun lamanya sebelum mereka berbaik-baik dan mana tahu ia akan berlaku pada Fazura dan Neelofa pula? Jom doakan yang baik-baik. - CARI 

43

Bagus
40

Marah
35

Terkejut
57

Sedih
41

Lawak
42

Bosan

Friends Rank (258 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote terpaku 8-10-2018 05:21 PM
Ewwww wot r u talkin boutttt
Quote annadonna 8-10-2018 05:42 PM
palat la menghiburkan. kesian dah tahap senior tapi sampah.
Quote fadz84 8-10-2018 05:45 PM
Jauh panggang dari api.. erma n kak ogy dua2 pernah mng best actress kat FFM.. lopa? Huhu.. anugerah popular jela yg blh dpt..
Quote scrocth 8-10-2018 05:50 PM
Satu lagi persamaan ogy dan faz? Dua2 pernah dikecewakan oleh anak raja putera mahkota. Paling dramatik, ex ogy adalah merangkap suami kepada mak sedara ex faz. Boleh?
Quote buapakperut 8-10-2018 05:50 PM
sorry iols tak tengok abp, tu ape tikau mengkuang ke tu
Quote multinicky 8-10-2018 06:42 PM
scrocth replied at 8-10-2018 05:50 PM
Satu lagi persamaan ogy dan faz? Dua2 pernah dikecewakan oleh anak raja putera mahkota. Paling drama ...

hahaha.. ex love trails gittew
Quote multinicky 8-10-2018 06:43 PM
ogy dgn mok cun gaduh pasal ape?? berebut jantan jgk ke?? meols xblh recall la pasal kes ni..
Quote chicmushroomkd 8-10-2018 06:48 PM
multinicky replied at 8-10-2018 06:43 PM
ogy dgn mok cun gaduh pasal ape??  berebut jantan jgk ke?? meols xblh recall la pasal kes ni..:swe ...

Erma duk komen minat ogy tp ogy agak overacting dlm lakonan
Ogy melenting komen balik...walopun dia overacting tp dia menang jugak best actress and....lakonan erma streotype..maka selepas itu depa pun perang besar....balas2 komen
Quote rainbowrainz 8-10-2018 06:48 PM
Gaduh siapa plggggglah fufulerre sgtttt
Quote chicmushroomkd 8-10-2018 06:49 PM
Perang berlaku zaman 80’s kot...ahahaha lama dah kot sungguh peristiwa nih
Quote dauswq 8-10-2018 06:54 PM
erma bermacam2 resume selain menang best actress ffm
dia juga menang best director anugerah skrin bbrp kali

neelopa takat jd model, pengacara, usahawan dan berlakon jek

Quote chicmushroomkd 8-10-2018 07:03 PM
Btw...kalo dulu kes ogy erma nih, depa mmg terang2 gaduh kot...sbb erma nih komen dlm tv, rancangan mende ntah...sbb tu ogy naik angin & jawab semula komen tu...

Kes lopak n fazzy...lain kot...sbb byk isu...tp who knows satu hari nanti kan
Quote Sugatae 8-10-2018 07:09 PM
chicmushroomkd replied at 8-10-2018 07:03 PM
Btw...kalo dulu kes ogy erma nih, depa mmg terang2 gaduh kot...sbb erma nih komen dlm tv, rancangan  ...

Apa isu yg banyak2 antara lopa and fazzy tu? Yg paling ketara i nmpak kes ngan bampatah je...
Quote sheashiloh 8-10-2018 07:20 PM
Sugatae replied at 8-10-2018 07:09 PM
Apa isu yg banyak2 antara lopa and fazzy tu? Yg paling ketara i nmpak kes ngan bampatah je...

ko ingat lofa n faz gaduh pasal fattah ke..?plisslah..isu diorg dah waaaayyy back dpd zaman tmj lagi
Quote Sugatae 8-10-2018 07:23 PM
sheashiloh replied at 8-10-2018 07:20 PM
ko ingat lofa n faz gaduh pasal fattah ke..?plisslah..isu diorg dah waaaayyy back dpd zaman tmj la ...

Tu sebab tanya. baru2 ni je kisah nak ambik tau pasal depa ni. Manalah tau gaduhnye dari zaman tmj.
Quote makita 8-10-2018 07:39 PM
Eh persamaan ogy ngn Fazura....lepas frust ngn ank raja...kwen dgn rakan artis.
Ogy n Erma x gadoh psal boipren...tp punca gado sbb dlm program Lux...erma diminta komen psal Ogy....erma kata 'over acting'. Lepas tu next episod Lux tu...si Ogy lak...dia lak komen psal Erma. Sorg lurus bagi komen..sorg lgi pantang dikomen wpon betul la Ogy hober actingggg.
Quote Redhead 8-10-2018 07:47 PM
Erma ada ketuk2 cakar2 pintu istana tak? Tu je aku berminat nak tahu..
Quote MatDeghem 8-10-2018 08:03 PM
fashion1.jpg


fashion2 (1).jpg



fashion11.jpg





Quote MatDeghem 8-10-2018 08:07 PM

abpbh8 sherott.jpg



abpbh8 sherott1.jpg


abpbh8 sherot2.jpg



ammeko....aci sherot bagi middle finger



ladyshera86.jpg







Lihat semua komen(132)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-3-2023 10:37 AM GMT+8 , Processed in 0.133952 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top