CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Merajuk Dengan Ibu, Calon PT3 Maut Terjun Tingkat 11

1-10-2018 06:02 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10729| Komen: 96|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang pelajar perempuan tingkatan tiga maut selepas terjun dari tingkat 11 rumahnya di Lebuh Sungai Pinang, Georgetown.
Seorang pelajar perempuan tingkatan tiga maut selepas terjun dari tingkat 11 rumahnya di Lebuh Sungai Pinang, Georgetown.

Harian Metro melaporkan mangsa ditemui meninggal dunia berhampiran kolam renang oleh pekerja pembersihan.


Siasatan awal mmendapati kejadian yang hanya disedari pada kira-kira jam 8 pagi itu berpunca apabila mangsa merajuk dengan ibunya dan meinggalkan nota membunuh diri.

Foto: Sinar Online
Sumber berkata, “Bagaimanapun, ibu mangsa menganggap nota bunuh diri yang ditinggalkan anaknya itu hanyalah gurauan dan tidak mempedulikannya.

“Dia bagaimanapun terkejut apabila anaknya itu benar-benar membunuh diri dan setakat ini polis masih menjalankan siasatan lanjut berhubung kes terbabit.”


Mangsa sepaturnya menduduki ujian Pentaksiran Tingakatan 3 (PT3) hari ini. -CARI
15

Bagus
16

Marah
12

Terkejut
7

Sedih
11

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (72 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 1-10-2018 03:31 PM
hmmm.. apa la yang dirajukkan tu..
Quote ninja boy 1-10-2018 03:35 PM
Niat kawen utk anak jaga masa tua ka
Anak x mintak dilahirkan
Dunia begitu kejam utk mereka
Quote mongoose_kidz 1-10-2018 03:39 PM
kadang2 susah nak fhm teenager ni..
takziah
Quote Amina_Mirza 1-10-2018 03:41 PM
Apa yg mendiang tulis dalam suicide note nya? Kesiannya depress sampai suicide. Jgn ambil enteng dgn suicidal thoughts yer..
Quote mieymiey 1-10-2018 03:42 PM
Merajuk kenapa adik ni?
Quote puteribaya 1-10-2018 03:50 PM
Amina_Mirza replied at 1-10-2018 03:41 PM
Apa yg mendiang tulis dalam suicide note nya? Kesiannya depress sampai suicide. Jgn ambil enteng dgn ...

yaa meols sokong..jgn amik mudah kalu anak2 ada ckp benda cenggini..kat tmpat meols ada satu budak ckp kat anak meols,,dia takut nak balik ..math dia x pass,,dia rasa nak bunuh diri..anak i citer ngan i,,cepat2 i call bapak dia..kelam kabut bapak dia balik..amik dia dari sekolah
Quote Amina_Mirza 1-10-2018 03:53 PM
puteribaya replied at 1-10-2018 03:50 PM
yaa meols sokong..jgn amik mudah kalu anak2 ada ckp benda cenggini..kat tmpat meols ada satu budak ...

Alahai kesiannya sampai takut nak balik rumah. Ni mesti dah biasa kena ugut & dihukum kalau tak excel. Nasib baik u ada contact number ayah dia. Kalau takde?
Quote EvieWanKenobi 1-10-2018 03:54 PM
merajuk sebab henpon?
merajuk sebab kena tegur buat salah?

Quote moonbug 1-10-2018 04:02 PM
Teenagers zaman sekarang terlalu fragile. Cabaran besar utk parents & orang sekeliling, kena alert selalu.
Quote puteribaya 1-10-2018 04:09 PM
Amina_Mirza replied at 1-10-2018 03:53 PM
Alahai kesiannya sampai takut nak balik rumah. Ni mesti dah biasa kena ugut & dihukum kalau tak ex ...

tu laa..sib baik..kalu tak haruslah dia gantung ke minum klorok ke,,kalau i anggap benda ni gurau2..kalu jadi betul2 mesti nyesal kan..budak ni anak india
Quote Burong_Hantuk 1-10-2018 04:10 PM
ibu bapa sya tak pernah beri tekanan untok cemerlang dalam pelajaran.tapi sya tetap belajar bersungguh dan tekun untok berjaya .sukorr
Quote ell768 1-10-2018 04:11 PM
isk...merajuk psl apa sampai mcm tu sekali..
Quote Burong_Hantuk 1-10-2018 04:11 PM
anak yang bunuh diri nih bangsa tionghua




Quote Burong_Hantuk 1-10-2018 04:14 PM



Quote scorpionkiki 1-10-2018 04:16 PM
puteribaya replied at 1-10-2018 03:50 PM
yaa meols sokong..jgn amik mudah kalu anak2 ada ckp benda cenggini..kat tmpat meols ada satu budak ...

Maths pt3 thn ni susah ka?
Quote hanakikan 1-10-2018 04:30 PM
tiba2 akak teringat citer 13 reasons why season 1 last episode masa si Hannah jumpa cikgu negro tu. cikgu tu pun tak amik serius masalah Hannah tu. dia pun masuk dlm list tape no 13.stress akak tgk citer tu.
Quote myakayina 1-10-2018 04:38 PM
alahai kesiannya.. apalah yg dirajuk sangat tu..knp mak dia tak nak dengar luahan hati dia..
Quote highcastle 1-10-2018 04:43 PM
Kawan sekelas anak saya baru tahun lepas bunuh diri sbb putus cinta. Bangsa tionghua juga........
Quote dubuk 1-10-2018 05:20 PM
budak budak masih murni. ambil berat..

Lihat semua komen(96)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.187548 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top