CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Bergambar Di Tandas, Sharifah Sakinah Terima Kutukan..

19-9-2018 02:56 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 6709| Komen: 23|Original author: Oleh: Amiey

Description: Pelakon Sharifah Sakinah sangat dikenali dengan sikapnya yang 'gila-gila' dan tidak pernah gagal menghiburkan hati penonton. Lakonan Sakinah sebagai seorang gadis 'bimbo' dalam drama Girlfriend Aku Da ...
Pelakon Sharifah Sakinah sangat dikenali dengan sikapnya yang 'gila-gila' dan tidak pernah gagal menghiburkan hati penonton. Lakonan Sakinah sebagai seorang gadis 'bimbo' dalam drama Girlfriend Aku Dari Neraka adalah antara lakonan yang paling meninggalkan kesan di hati para peminat. 



Sikapnya yang bersahaja membuatkan dia diminati ramai sehinggakan apa sahaja dilakukan mendapat perhatian. 

Semalam, Sakinah telah memuat naik foto memakai dress nipis di dalam sebuah tandas dengan kapsyen yang meminta pengikutnya untuk meneka watak yang dibawakan olehnya. 

"Cuba teka watak apa yang saya bawak?" tulis Sharifah Sakinah. 


Seperti biasa, posting tersebut mendapat pelbagai reaksi yang rata-rata meninggalkan komen yang sedikit lucu

Pelbagai tekaan dibuat oleh para pengikutnya di akaun Instagram milik wanita berusia 29 tahun ini. 

Model berus jamban ke 'girlfriend' dari mangkuk jamban...

Foto : Instagram Sharifah Sakinah

Bagaimanapun, ada juga yang mengutuk dan menegur Sakinah kerana merasakan tandas bukan tempat yang sesuai untuk bergambar..

Foto : Instagram Sharifah Sakinah

Ada sahaja netizen ni. Kita fikir positif, mungkin tandas tu memang khas untuk penggambaran agaknya? -CARI
11

Bagus
14

Marah
21

Terkejut
15

Sedih
8

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (81 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merrissa 19-9-2018 03:17 PM
jijik nya...kalo toilet berseni xper gak
Quote MatDeghem 19-9-2018 03:21 PM
Tak kira lah kat mana, bersih atau kotor....Yg penting dapat perhatian..... itu motip nya


Quote greantea 19-9-2018 03:22 PM
rasanya dia tgh shooting scene kat jamban. sbb tu la amik gmbr kat jamban. diorg ni kalo gmbr jamban KLCC ke, hotel 5* ke baru diorg puji. walaupon ttp tempat shytooonnnn......
Quote chinta89 19-9-2018 03:22 PM
ehhh batak2 haters2... ikut suka dia lah nk bgmbr kat mana pun. tentu ade kaitan ngn watak dia nt. sibuk la suruh org begitu begini.
Quote BoLapciOus 19-9-2018 03:24 PM
honestly yesss that toilet look nasty..lainla ko berpicca toilet kat hotel hilton ke mebi curlast la sikit..and org pun konpem xkan kecam,n pic tersebut hanya sekadar je nti

well publicity kinah..well done girls!!
Quote buragazz 19-9-2018 03:36 PM
Ntah2 ni set agaknya.. korang pun bukan dia cakap bende merepek dia cuma promo lakunan terbaru ni.. lain la caption "Alamak nak terberon tapi sempat selfie"
Quote apedehal 19-9-2018 03:43 PM
apa masalahnya dia bergambo kat jamban tu..bkn nya cabut seluar tgh berak smbil amek gmbar pun..
Quote armin 19-9-2018 03:55 PM
Baru nk backup sheols sukati diala but tes that toilet is nasty. Boleh dia berposing tempat mcm tu
Quote aleesyasofia 19-9-2018 04:58 PM
ikut sheolss lah nak brgmbr kat mana pon..
Quote buapakperut 20-9-2018 09:24 AM
jijiknya tgk jamban itew, carilah yg semenggah sikit
Quote annadonna 20-9-2018 09:34 AM
Edited by annadonna at 20-9-2018 09:36 AM

melainkan itu jamban mock up untuk setting drama, tergamak dia posing dengan tangan dia kat belakang pegang mangkuk jamban tu. Jijikkkkk.... biarpun tandas kat Burj al Khalifah pun aku takkan pegang mangkuk jamban yang penuh kuman dan bakteria tu.  How grosssss.....
Anyways aku rasa macam bukan tandas awam pun sebab handle pintu dia tak macam tandas awam. Ada kemungkinan tandas rumah lama yang ditinggalkan sebab lantai dia macam tak siap. Atau tandas mock up yang dibuat untuk tujuan setting saja. Kalau yang itu aku tak jijiklah sebab of coz mangkuk tandas baru yang hanya letak saja.
Quote haryatie 20-9-2018 09:39 AM
dia bawak watak cleaner kut...
cleaner dari neraka...
Quote sinalegna 20-9-2018 09:41 AM
Ni sopan lagi.. omputih dok selpie kat jamban lagi hawauu
Quote MadameOnion 20-9-2018 09:46 AM
i tak kisah dia nak bergambaq tengah teran taik keras sekalipun tapi serious i geli tengok lantai berkeladak camtu..eeuuwww
Quote kucingitam 20-9-2018 10:36 AM
apa masalahnya nak kecam dia bergambar kat jamban? bukan tgh berak pun..
Quote grouper 20-9-2018 10:40 AM
Aku tgk kebanyakan instafamous n retis yg suka selpie mesti amik gmbar dlm jamban yg ada cermin beso gedabak tu
Quote zameyla 20-9-2018 11:07 AM
kadang2 homestay ada yg pesyen jamban cenggini. Bukan kotor pun, cuma lepas plaster dinding, tak tampal mozek or cat saja..
cuba tengok mangkuk tandas and pili air tu, bersih ja..
Pintu toilet tu pun cantik jah...
Maybe dia guna efek skit kot kat pic tu bagi nampak cenggitu...
Quote dewi_rina 20-9-2018 11:25 AM
Dia nie kan tintong.. jangan dilayan.. makin teruk tintong nya
Quote intan_smsb 20-9-2018 11:34 AM
sheols tak blok ke nitezen yang selalu komen tegur die ni

pic2 terkankang dia tu ramai je yang dok tegur

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:21 PM GMT+8 , Processed in 0.057481 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top