CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Iqram Dinzly Buat Hal Lagi, Komen Lucah Di IG Uqasha Senrose

28-8-2018 11:10 AM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 14124| Komen: 70|Original author: Oleh: Amirah

Description: Tidak sangka bukan sehingga ke hari ini, filem Hantu Kak Limah arahan Mamat Khalid telah berjaya mencecah sehingga RM32.5 juta dalam 18 hari tayangan.
Tidak sangka bukan sehingga ke hari ini, filem Hantu Kak Limah arahan Mamat Khalid telah berjaya mencecah kutipan sehingga RM32.5 juta dalam 18 hari tayangan.

Di sebalik kehebatan filem tersebut pastilah dibarisi watak-watak yang menarik dan antara yang memikat mata untuk menonton adalah watak Zaitun yang dibawa oleh Uqasha Senrose.

Foto: IG Iqram Dinzly
Uqasha di Instagram sendiri bertanyakan pendapat pengikutnya tentang lakonannya sebagai Zaitun. 


Apa yang menjadi perhatian adalah komen-komen lucah yang dimulakan oleh Iqram Dinzly. 

Dia mengakui perkara pertama yang terlintas dalam fikirannya adalah buah dada Uqasha yang berjaya membawa watak puteri bunian.

Komen Iqram yang dianggap kurang beradab itu adalah cubaannya untuk membantu meningkatkan lagi jumlah kutipan sehingga mencecah RM40 juta untuk tempoh beberapa hari lagi.

Netizen pula terus memberi kecaman kepada Iqram hingga mereka berbalas-balas komen dan tidak kurang juga ada yang bersetuju dengan pendapat nakal Iqram terutamanya lelaki.

Pasti Uqasha membaca komen-komen tersebut dan sedikit pun dia tidak terkesan malah mungkin sudah lali dengan komen sebegitu.

Semua tahu perangai gila-gila Iqram. Padahal memang itulah kebenarannya apa yang kita suka lihat dan bermain di fikiran anak muda. - CARI
49

Bagus
33

Marah
37

Terkejut
33

Sedih
50

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (224 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 28-8-2018 11:52 AM
giler tembak dinding sampai meraton tuh...

this is bahaya
Quote outcast 28-8-2018 11:57 AM
dia ni sakit  
Please immediate family , help him ...
Quote mieymiey 28-8-2018 12:05 PM
Bukan haritu mamat ni ada apa apa ker dengan si Uqasha ni? Tapi masa tu ketet Uqasha tak sebesar sekarang kan.
Quote AvaAdore 28-8-2018 12:19 PM
Masa tgk HKL pon aku asyik tertgk tek Uqasha. Very distracted. Bdn kcik tp cup tek dia besa. Mcm x seimbang. Dulu biasa je kot.
Quote beautifulliar 28-8-2018 12:25 PM
manehnya replied at 28-8-2018 11:52 AM
giler tembak dinding sampai meraton tuh...

this is bahaya

Ape mksudnya tu chuols
Quote anilanil 28-8-2018 12:37 PM
Tembak dinding tu mel*nc*p ke? Shemale ni bukan ke ummah dlm lemari?
Quote dekmieDandy 28-8-2018 12:42 PM
dia da jumpa supplier baru ke apa
Quote prettyuglybabe 28-8-2018 12:42 PM
uqasa ni buat tetek ke?
sampai ke perut dah labuhnya..
i tengok pun segan..
Quote BoLapciOus 28-8-2018 01:05 PM
Honestly..stuju ngan iqram..sometime its distract me too
Quote Sandal 28-8-2018 01:08 PM
ingat dah insaf dah dia ni dari buat keje2 bodo.
rupanya ada lagi bodo yang disimpan.
Quote dewi_rina 28-8-2018 01:26 PM
Bukan dorang dua dulu pernah kapel ke masa iqram nie pakai serban kan?
Quote cmf_blingblings 28-8-2018 02:23 PM
prettyuglybabe replied at 28-8-2018 12:42 PM
uqasa ni buat tetek ke?
sampai ke perut dah labuhnya..
i tengok pun segan..

Adeh terganggu betul bab dada Uqasha tu, selambak, lagi besar dari akak Gaya punya, mungkin juga costume atau jenis baju ketat sangat kat dada tu
Quote krustykrab 28-8-2018 02:33 PM
elok lagi yg jadi noraini tu
Quote Shayang 28-8-2018 02:34 PM
AvaAdore replied at 28-8-2018 12:19 PM
Masa tgk HKL pon aku asyik tertgk tek Uqasha. Very distracted. Bdn kcik tp cup tek dia besa. Mcm x s ...

Mcm pkai baju yg dah siap padding tu je. Mcm baju pengantin yg disewa kt studio tu. aku penah pkai mmg jadi besar cam tek uqasha
Quote AshkieLa 28-8-2018 02:38 PM
yg menonton dah rasa gitu..
yg berlakon shooting berhari hari.. especially Awie kat scene pokok tu, mcmana laa agaknya menahan. apepun, rude laa wehh lelaki yg komen2 lucah ni.
Nak bagi free promo pun dah mcm perlekeh je maruah uqasha tu.. walaupun hakikatnya semua sedia maklum..
Quote mrsLucky 28-8-2018 02:42 PM
Edited by mrsLucky at 28-8-2018 02:43 PM
prettyuglybabe replied at 28-8-2018 12:42 PM
uqasa ni buat tetek ke?
sampai ke perut dah labuhnya..
i tengok pun segan..


Someone yang boleh dipercayai kata Uqasha  inject filler
Quote virgo19 28-8-2018 02:44 PM
memang tek uqasha tu menyerlah betul dalam skrin. dah la aku tgk dgn laki dan anak2, hadoiii..
Quote Burong_Hantuk 28-8-2018 03:00 PM
ikram nih sakit mental
Quote RooneyMara 28-8-2018 03:04 PM
Org perempuan pun dok focus kat dada dia je. Ni kan pulak laki kan. Confirm la.

Lihat semua komen(70)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 08:59 AM GMT+8 , Processed in 0.076586 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top