CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Sudah Bosan Dengan Dakjenni, Pelakon Kazar Buat Hal Lagi - Kali Ni Dengan Zara Zya Pula!

24-8-2018 02:04 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 10356| Komen: 25|Original author: Oleh: Amiey

Description: Pelakon, pelawak dan penyayi Kazaruddin Saisi, 59 atau lebih dikenali sebagai Kazar baru-baru ini membuat peminatnya terhibur apabila dia memuat naik gambar dirinya bersama pelakon wanita jelita, Zara ...
Pelakon, pelawak dan penyayi Kazaruddin Saisi, 59 atau lebih dikenali sebagai Kazar baru-baru ini membuat peminatnya terhibur apabila dia memuat naik gambar dirinya bersama pelakon wanita jelita, Zara Zya bersama kapsyen yang lucu dan menghiburkan hati.



"Hadirnya orang ketiga dalam hidup saya bersama #dakjenni," tulisnya. 


Gambar yang dimuat naik di akaun Instagram miliknya, @kazar35 semalam, telah berjaya meraih perhatian pengikutnya di media sosial tersebut yang rata-rata terhibur. 

Malah, teman lelaki kepada Zara Zya iaitu pelakon Hafreez turut memberi respon kepada gambar tersebut dan dengan nada bergurau bertanya kepada Kazar jika dia cuba untuk merampas teman wanitanya. 

Foto : Carian Google

Cubaan 'caras' ke?


Komen Hafreez dan jawapan balas daripada Kazar yang menyatakan bahawa lelaki yang terbaik akan memenangi hati aktres cantik itu telah membuat ramai berdekah ketawa. 
Foto : Instagram Kazar

Tidak kurang juga yang kasihan dengan Dakjenni.

Foto: Instagram Kazar

Bagi yang masih belum tahu, Dakjenni merupakan nama timangan yang diberi oleh Kazar kepada artis kesayangannya, Jennifer Lopez. Dia sebelum ini pernah menjadi bualan di media sosial apabila kerap menyunting gambarnya bersama dengan penyanyi terkenal antarabangsa itu.

Foto: #dakjenni
Foto: #dakjenni
Ada-ada sahaja Kazar ni, kan? Kasihan Dakjenni, sampai hati Kazar menduakan dia! -CARI
17

Bagus
19

Marah
14

Terkejut
24

Sedih
25

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (117 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote boongalalang 24-8-2018 02:13 PM
Suka tengok IG kaza, rajin dia edit gmba dengan jlo
Quote rain2169 24-8-2018 02:15 PM
lawak arrr dia ni.....
Quote Iema5008 24-8-2018 02:19 PM
Hahaha aku pun suka lepak ig kazar..
Quote matkpop 24-8-2018 02:28 PM
hahaha gigih edit gambar
Quote itik_kuning 24-8-2018 02:34 PM
sebab tu ada yg ingat si meran tu kazar
Quote putericahaya999 24-8-2018 02:45 PM
lagu dia yg best memburu impian
Quote SLAManya 24-8-2018 02:50 PM
lawak memang lawak
tapi dia ni meme gatal!
Quote kucingitam 24-8-2018 02:59 PM
kalau dia berlakon mmg best
Quote buapakperut 24-8-2018 03:08 PM
klaki noteh dengan dak jenni hahaah
Quote dekmieDandy 24-8-2018 03:27 PM
gigih dakjenni toreh getah
Quote minguk 24-8-2018 05:26 PM
hahahahaha sempat nk mencaras tu..
Quote kambinggila 24-8-2018 08:32 PM
adoyai, dah ada cahaya cinta baru la ye.. sian dakjenni di madukan
Quote kiah_mai_pulak 24-8-2018 08:37 PM
Bapak duk sibuk edit gmbr membirah ngn #dakjenni, ank pompuan buat apa tu x mesti xtau tu.. #makcikpuaka #makcikbawang
Quote salmon-suki 24-8-2018 11:25 PM
Lawak der kaza ni..dh ler berlakon bagus..ai wonder wai die xde dpt award ek?pelakon kayu salu dpt award tp pelakon y versatile cm kaza ni xde lak dpt..
Quote Miming2 25-8-2018 01:29 AM
salmon-suki replied at 24-8-2018 11:25 PM
Lawak der kaza ni..dh ler berlakon bagus..ai wonder wai die xde dpt award ek?pelakon kayu salu dpt a ...

Nak buat mcmana... Dh nasib.. But its okay, dimana2 ada sja dia ni berlakon.. Lebat lah juga.. Hehe
Quote salmon-suki 25-8-2018 02:11 AM
Miming2 replied at 25-8-2018 01:29 AM
Nak buat mcmana... Dh nasib.. But its okay, dimana2 ada sja dia ni berlakon.. Lebat lah juga.. Heh ...

Tulaa..kalau nk dpt pengiktirafan pn tgu ler diedah tua ke mcm y salu ABPBH bt,kasi award appreciation utk retiss veteran...tapi...tulaa..lmbt lg ler nmpknye..huhu
Quote BoongaKertas 25-8-2018 10:16 AM
Tertengok drama tv1 kelmarin. Heols nyanyi lagu legend heols tu sambil petik gitar. Rileks jer muka tarik. Hahahaha! Tp iols nak tergelak tgk sbb muka dia serius pun kelako.
Quote merrissa 26-8-2018 01:43 PM
boongalalang replied at 24-8-2018 02:13 PM
Suka tengok IG kaza, rajin dia edit gmba dengan jlo

kan aku rs lawak...ak follow ig dia sb dia pndai edit gmbr
Quote beautifulliar 26-8-2018 01:46 PM
Pehtu zarazya fefeling hot chick ore duk berebutkn dia

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.081097 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top