CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Warga Malaysia, Jadi Mangsa Seks Oral Bapa Tiga Anak

24-8-2018 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2735| Komen: 17|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang lelaki yang melakukan seks oral terhadap penyewa di rumahnya tanpa rela telah dijatuhi hukuman penjara enam tahun dengan tiga sebatan.
Seorang lelaki yang melakukan seks oral terhadap penyewa di rumahnya tanpa rela telah dijatuhi hukuman penjara enam tahun dengan tiga sebatan.

Kesalahan yang dilakukan oleh  Waduge Buddhika Upashantha Fernando itu dianggap sebagai menjijikkan oleh hakim, Kessler Soh.

Asia News Network menyatakan, bapa tiga anak berasal dari Sri Lanka itu melakukan kesalahan tersebut di flat Kim Keat Avenue di Toa Payoh.

Waduge Buddhika Upashantha Fernando, Foto: Strait Times
Mangsa yang merupakan seorang lelaki warga Malaysia berusia 28 tahun tinggal di rumah tersebut selama empat bulan sebelum kejadian.


Difahamkan mangsa adalah seorang yang tidak banyak bercakap dengan ahli keluarga tuan rumah yang lain.

Timbalan Pendakwa Raya, Marshall Lim berkata, pada 10 November tahun lalu, mangsa pulang ke rumah kira-kira pukul 11.30 malam dan tertidur di biliknya kira-kira setengah jam kemudian.

Pada pukul 3 pagi Fernando menyatakan yang dia mempunyai keinginan untuk melakukan hubungan intim bersama dengan lelaki lain.

Mangsa yang terbangun 10 minit kemudian mendapati Fernando sedang melakukan perbuatan jijik tersebut ke atas dirinya.

Lim menambah, "Mangsa menjerit dan menendang tertuduh sekuat hati. Tertuduh meninggalkan bilik dan kemudian meninggalkan flat itu serta-merta. Mangsa terkejut dan tidak tahu bagaimana untuk bertindak." -CARI
6

Bagus
19

Marah
14

Terkejut
20

Sedih
21

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (98 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote danieladam 24-8-2018 12:57 PM
so, org sri lanka ni own umah flat kat singapork ni dan sewakan bilik rumahnya kepada mamat malaysia yg dicabul itu?

Quote ultra78 24-8-2018 01:02 PM
Warga LGBT Sri Lanka.
Quote Foxey 24-8-2018 01:06 PM
Homaigod!! He must feel so violated. Gila arr nafsu orang nih. Dah fathered 3 kids pun masih boleh bernafsu sejenis.
Quote sharlenetexas 24-8-2018 01:06 PM
Tersebutlah kisah, sepul tak berdaya tendang bang non ke dulu? Takde perasaan nak melarikan diri?
Quote sinalegna 24-8-2018 01:11 PM
Perogolan interracial
Quote minguk 24-8-2018 02:20 PM
wow hampir dirogol..
Quote samasam90 24-8-2018 02:25 PM
sharlenetexas replied at 24-8-2018 05:06 AM
Tersebutlah kisah, sepul tak berdaya tendang bang non ke dulu? Takde perasaan nak melarikan diri?

Homaigaddddddsd sistur
Quote jcopy 24-8-2018 02:29 PM
ada jantan gay samasam sanggup serah body lat kj

shialll punya gay lahanatullah, tarak perasaan malu langsung

Quote Supersirap 24-8-2018 02:32 PM
nafsu telah menguasai diri, nasib baik sempat tendang jika tidak kesucian akan tercalar
Quote goss79 24-8-2018 02:47 PM
geleng kepala je mampu baca story ni. sangap betul bapa 3 anak tu
Quote buapakperut 24-8-2018 03:25 PM
teringat citer hostel, penjahat bile terlalu marathon tengok blues sambil mabuk die tak kira dah mangsa siapa. kesian mangsa tu. jijik betoi.
Quote Yahudi_Bisex 25-8-2018 11:44 AM
Biasa lah tu
Quote Jorja 25-8-2018 09:20 PM
Dah anak 3 pun masih celaru identiti
Quote frin 27-8-2018 01:05 AM
Sanggup tuh..dapat sewa murah ka
Quote Changa 27-8-2018 01:50 AM
Aiyoh, kena nyonyot konek je kot? Sedap pun dapat
Quote JohnnySins 27-8-2018 01:53 AM
bukan lgbt kat singapore negara majoriti sepet ni dah parit perit ka? wakakakakakakakkaka
Quote shamsadis 27-8-2018 01:57 AM
dia hisap kemaluan mangsa ke haper, giler

Lihat semua komen(17)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 04:24 AM GMT+8 , Processed in 0.073467 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top