CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tewaskan England 2-1, Croatia Cipta Sejarah Mara Ke Final Piala Dunia

12-7-2018 10:08 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 2240| Komen: 13

Description: Keputusan yang pedih buat peminat pasukan England apabila tanpa disangkakan pasukan kegemaran mereka ditewaskan Croatia 2-1 pada perlawanan separuh akhir Piala Dunia Rusia 2018 awal pagi tadi.


sumber : www.haxxyloaded.net


Keputusan yang pedih buat peminat pasukan England apabila tanpa disangkakan pasukan kegemaran mereka ditewaskan Croatia 2-1 pada perlawanan separuh akhir Piala Dunia Rusia 2018 awal pagi tadi.


Memetik laporan Astro Awani, gol kemenangan itu hasil jaringan Mario Mandzukic pada minit ke-109 iaitu dalam masa tambahan selepas kedudukan terikat 1-1 tamat masa sebenar.


sumber : http://thenewsnigeria.com.ng


Ianya sekaligus menyaksikan Croatia berjaya mencipta sejarah mara ke peringkat akhir Piala Dunia buat kali pertama.

Croatia akan bertemu Perancis di perlawanan akhir pada 15 Julai di Stadium Luzhniki Moscow pada jam 11 malam waktu Malaysia.- CARI
1

Bagus
3

Marah
10

Terkejut
5

Sedih
10

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fliphair8 12-7-2018 12:20 PM
Yayyyyy....kicked the colonizer off!
Quote Hessa 12-7-2018 12:29 PM
wow!
Quote rospinki 12-7-2018 12:29 PM
yessss

Quote psychobubble 12-7-2018 12:30 PM
it's coming home la sgt
final pun xlps
korg je la blk rumah
Quote ultra78 12-7-2018 12:41 PM
Tahniah Croatia. Saya nak tuntut janji dari Mod utk beri kredit sebab buat tekaan betul semalam.


Quote bakingsoda 12-7-2018 12:57 PM
asal team sy sokong jah mesti gi jauh dulu sokong spain, underdog dikalangan pasukan ternama tup tup 3 major titles berturut2 smpai hilang feel nak sokong. tahun ni tak de team fav tapi sesaje root for croatia sbb modric captain tak expect langsung blh sampai ke final . it's coming home mmg jadi kenyataan lah utk england, the team is coming home
Quote misscendol 12-7-2018 03:17 PM
FRANCE FRANCE FRANCE FRANCE
Quote serawadurian 12-7-2018 03:44 PM
Nak sokong siapa pulak ni.
Quote jcopy 12-7-2018 04:12 PM
patut la kalah, suwey betul la









Quote dani-rox 12-7-2018 08:53 PM
sukor england kalah... tp bahana negara panatik bola, pasangan jd mangsa lepas geram.

When England play a match, there's a 26% increase in reports of domestic abuse. When they lose, reports go up 38%.
Quote neo_5050 12-7-2018 09:01 PM
Aku sukaaaaa england kalah .
Quote RatuDunia94 12-7-2018 10:27 PM
Asyik tgok powerhouse je main kat semifinal n final.. Sesekali tgok underdog lg syok..
Quote alesandra 12-7-2018 10:27 PM
england ngan liverpool fan mempunyai persamaan.bongkak,berangan,tonggong...kalah

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 03:50 AM GMT+8 , Processed in 0.049221 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top