CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Janna Nick Akui Dia Adalah Pengantin Yang Duduk Terkangkang

6-7-2018 04:40 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 12665| Komen: 36|Original author: Oleh: Azza

Description: Kecoh tiba-tiba di laman Facebook apabila tular sebuah video yang memaparkan seorang pengantin perempuan duduk terkangkang sambil bermain telefon bimbit ketika majlis pernikahan diadakan. Lebih mengha ...



Kecoh tiba-tiba di laman Facebook apabila tular sebuah video yang memaparkan seorang pengantin perempuan duduk terkangkang sambil bermain telefon bimbit ketika majlis pernikahan diadakan. Lebih mengharukan ialah saudara mara pengantin tersebut seolah-olah tidak kisah dengan kelakuan tidak sopan tersebut.

Hal ini membuatkan netizen berkata-kata, namun apabila diselidik, pengantin tersebut sebenarnya adalah Janna Nick yang sedang berlakon drama. Oh! begitu ceritanya.

Menerusi temuramah mStar Online, Janna Nick menjelaskan situasi tersebut.


Menurut Janna, masa penggambaran yang panjang membuatkan dia berehat seketika dan tidak sedar ada krew drama tersebut merakamkan keseluruhan situasi di masjid.

"Sebenarnya tak adalah sampai terkangkang, masa tu tengah shooting dan babak untuk saya belum bermula lagi. Bila saya kena bersimpuh dan dalam keadaan berbaju pengantin itu, saya agak lenguh dan ambil masa untuk meregangkan badan sebelum mula shooting

"Situasi tersebut sebenarnya adalah lebih kepada untuk menyelesakan diri sebelum kami betul-betul camera rolling.

Foto IG Janna Nick

Janna juga menjelaskan yang ramai menyangkakan itu kejadian sebenar.

"Lucu pula bila ada ingatkan rakaman tular tersebut adalah kejadian benar. Tapi sebenarnya ia hanyalah drama. Tak mungkinlah pengantin duduk macam tu masa nak bernikah,"

"Kalau orang tau itu Janna Nick mesti orang tak viral. Tapi sebabnya orang ingatkan itu adalah betul-betul majlis perkahwinan, pengantin perempuan pula macam tu, tu yang kecoh."




Janna juga meminta maaf jika ramai yang tidak senang dengan aksinya yang kurang sopan.

"Saya minta maaf kalau ada yang kata kurang sopan," ujarnya yang sekembalinya dari Rusia, Janna turut berkongsi pengalamannya sepanjang menyaksikan Piala Dunia.

"Orang Rusia tidak begitu mesra seperti Malaysia. Mereka tidak begitu mengalu-alukan pelancong. Jadi, tiadalah berlaku insiden di tackle oleh Mat Salih," jelasnya lagi.



Namun apa pun, itu adalah Janna Nick yang sebenarnya, selamba dan 'boyish'. - CARI 


5

Bagus
8

Marah
6

Terkejut
6

Sedih
8

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (39 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote multinicky 6-7-2018 04:53 PM
nad kangkang legend lg mek jenna come second yach!
Quote fox. 6-7-2018 04:55 PM
serius wei tu dia? kawan akak dok share. kejang perut masing2 gelak
Quote cha-cha 6-7-2018 05:09 PM
Huhuhu nad zainal ingat tak you dulu2?
Quote giyomi 6-7-2018 05:47 PM
Skadar kangkang cengitu pon nak diviralkan, salahkah dia wat camtu lagipon ianya off set...yg slhnya kat sini si tukang viral
Quote hasniey 6-7-2018 08:21 PM
giyomi replied at 6-7-2018 05:47 PM
Skadar kangkang cengitu pon nak diviralkan, salahkah dia wat camtu lagipon ianya off set...yg slhnya ...

Viral sbb igt pengntin btol.kalau tau brlakon xdenye la viral
Yela...hp pon cap ayam.kabur
Quote batrishia 6-7-2018 08:35 PM
teruk
sgt ke nad kangkang.. cer tunjuk gambor
Quote Skuau 6-7-2018 09:39 PM
'sekangkang kera'{:yameteh(de kena mengenavngn citer ni).
Quote umbut 6-7-2018 09:42 PM
Nasib baik ko cun melecun.. kalau zulin, siti sarah yg kangkang... mau dihencap berjemaah..
Quote kiah_mai_pulak 6-7-2018 09:45 PM
Nad Kepala Besar Zainal lagi dasat kangkang dia wehhh
Quote de_ikea 6-7-2018 09:47 PM
Makin comei janna ni
Quote aleesyasofia 6-7-2018 09:48 PM
mse iols tgk video tue mcm xsnonoh btul.. rupanya blakon jer.. yg up video pon siap tutp komen lg..

btw, org rusia mmg xmesra pon.. adk iolss siap bgtau xblh snyum kat diorg.. mmg kne mrh nnt..
Quote cahaya_almas 6-7-2018 09:48 PM
Tapi masih tahap sopan lah...haha....
Quote kiah_mai_pulak 6-7-2018 09:52 PM
batrishia replied at 6-7-2018 08:35 PM
teruk
sgt ke nad kangkang.. cer tunjuk gambor

[youtube]Pn49rOu9brs[/youtube]

Lgi dasat kangkangan depan anak yatim konsep dia
Quote munchkin 6-7-2018 11:27 PM
Meregang kaki mcm tu ke
Quote onexox97 6-7-2018 11:32 PM
mujur tak kna kecam sbb x masuk kategori gimik mcm adi qq
Quote clarizsa 7-7-2018 02:02 AM
Oh lenguh kaki ke
Nmpk buruk tp cover dgn kain tu xpe lagi

Yg nad zainal tu aduhai
Quote amiekz86 7-7-2018 02:25 AM
kasar la janna ni..
Quote precious_chicas 7-7-2018 03:12 AM
haha...rileks la dik Janna boyish pun still comel.
Dedulu belum2 kawen pun boyish kulukilir....then bila start bercinta je tetiba jadi wanita ayu pilihan mertua haha.
Quote epis 7-7-2018 05:22 AM
onexox97 replied at 6-7-2018 11:32 PM
mujur tak kna kecam sbb x masuk kategori gimik mcm adi qq

Saya lak pikirkan ni adalah gimik nk lariskan drama tu, haha..

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 05:03 PM GMT+8 , Processed in 0.061899 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top