CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

SPRM Tampil Menafikan Dakwaan Akaun Peribadi Cucu Najib Dibekukan

6-7-2018 11:38 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3079| Komen: 14

Description: Anak perempuan Datuk Seri Najib Razak, Nooryana Najwa menerusi laman Facebooknya mempertikaikan tindakan kerajaan membekukan akaun peribadi anaknya yang baru berusia 10 bulan
Berikutan sebelum ini anak perempuan Datuk Seri Najib Razak, Nooryana Najwa menerusi laman Facebooknya mempertikaikan tindakan kerajaan membekukan akaun peribadi anaknya yang baru berusia 10 bulan selepas beliau selesai membayar jaminan untuk Najib Rabu lalu.


sumber : carian internet

Susulan itu, memetik laporan Sinar Harian, Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) semalam tampil membuat penafian berhubung dakwaan tersebut.

Penafian itu dibuat Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) SPRM, Datuk Seri Azam Baki.

“Akaun cucu Najib tidak pernah dibekukan,” tegas beliau. 

Dilaporkan Nooryana Najwa dan  Norashman sebagai penjamin selesai membayar jaminan RM500,000 di kaunter Maybank cawangan mahkamah jam 2.45 petang.


Manakala, baki RM500,000 daripada jaminan RM 1 juta dikenakan kepada Najib akan dilunaskan pada Isnin minggu depan.- CARI
2

Bagus
13

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
7

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cicisweets 6-7-2018 01:09 PM
Dah tu sapa yg beku jeng jeng{:question:}
Quote airmineral 6-7-2018 01:40 PM
byk sgt acc bank ni.huhu
mudahnya bayar rm500K tu
rakyat marhaen kena keje lamaaaaa baru dpt rm500k tu tau
Quote santubung 6-7-2018 01:43 PM
drama la pulak anak-beranak najib ni
Quote AznieBunnie 6-7-2018 02:39 PM
ni gambar ketiga anak pompuan najib ni saya tgk.
SERIUS nampak macam muka bikmama tapi versi kurus seh!!!

dia pi jumpa doktor plastik yang sama kah?
Quote akusukaq 6-7-2018 03:13 PM
dah pihak bank yg beri tau akaun simpanan anaknya akan dibekukan. bukan dia yg buat cerita.
Quote jeligoreng 6-7-2018 04:23 PM
Oh boleh ek bayar separuh separuh bayaran jamin? Lepas tu dah bayar separuh boleh ek dibebaskan?
Quote irwansuhadi 6-7-2018 04:40 PM
bermulanya war of perception.

ataupun bahasa kiamatnya

perang fitnah.

kbai
Quote dani-rox 6-7-2018 09:18 PM
pencuri dan pembohong cukup satu pakej
Quote dodolgemok 6-7-2018 09:27 PM
Anak beranak kaki penipu! Moga dilaknat tuhan dan diberi penghinaan di dunia. Amen.
Quote dodolgemok 6-7-2018 09:28 PM
akusukaq replied at 6-7-2018 03:13 PM
dah pihak bank yg beri tau akaun simpanan anaknya akan dibekukan. bukan dia yg buat cerita.

Dah pihak SPRM yg beri tau akaun simpanan anaknya bukan dibekukan ole mereka. Bukan mereka yg buat.
Quote dodolgemok 6-7-2018 09:28 PM
Mana laknat @Simunggu
Quote Knowlee 6-7-2018 09:29 PM
Sapa boleh explain pasal akaun CIMB junior?
Quote akusukaq 8-7-2018 04:22 PM
Edited by akusukaq at 8-7-2018 04:25 PM

mana ada anak bawah umur ada akaun bank personal . memang lah tiada pembekuan akaun oleh sprm sbb akaun tu tak wujud.yang ada ialah akaun junior bawah nama ibu bapa.itu yg telah dibekuan. dan ini lah yg diperkatakan oleh anak najib. sekarang ni umum nak tau pihak yg mane berbohong??
Quote arnauld 8-7-2018 04:31 PM
hntr loyar la gi check, mahkamah, bank negara  even bank rakyat boleh beku akaun tu

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.099053 second(s), 59 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top