CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bintang Filem Lucah Dedah Hubungan Sulit Dengan Donald Trump

26-3-2018 06:08 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5220| Komen: 28

Description: Bintang filem lucah Amerika Syarikat (AS), Stormy Daniels, mendedahkan yang dia pernah menjalinkan hubungan dengan Presiden Donald Trump.
Bintang filem lucah Amerika Syarikat (AS), Stormy Daniels, mendedahkan yang dia pernah menjalinkan hubungan dengan Presiden Donald Trump.

Stormy Daniels atau nama sebenarnya Stephanie Clifford mendakwa dia mengadakan hubungan seks dengan Trump pada Julai 2006.

Menurut laporan CNN, Stormy diugut untuk berdiam diri pada 2011 selepas dia bersetuju menjual kisah gelapnya pada sebuah majalah dengan harga AS$15,000.


Stormy Daniels, Foto: CNN
Menceritakan kembali, waktu itu dia berada di parkir kediamannya sebelum didatangi seorang lelaki yang berkata,

"Jangan ganggu Trump, lupakan semua yang berlaku.Kemudian lelaki terbabit terus beredar."


Selepas lelaki tersebut beredar, badannya menggeletar namun sudah tidak melihatnya lagi selepas itu. 

Tidak cukup dengan itu, majalah terbabit juga menerima ugutan dari peguam Trump, Michael Cohan yang mengugut mahu menyaman.

Menceritakan tentang perkara sebelum aksi ranjangnya bersam Trump bermula, Stormy berkata, 

"Saya bergurau bersamanya sambil memegang majalah yang terdapat wajahnya di muka hadapan.

"Saya berkata 'seseorang perlu memukul muka lelaki ini dengan majalah ini'.

"Saya tidak rasa ada sesiapa lebih berani dari saya untuk berkata begitu di hadapan Trump."

"Dia (Trump) berkata, wow, awak sangat istimewa, awak mengingatkan saya kepada anak saya.

"Awak tahu dia sama seperti awak, bijak, cantik dan dia sangat serupa dengan awak."

"Saya bertanya tentang dia (Melania), tetapi Trump hanya menjawab, ya, ya, kami tinggal di bilik berasingan dan beberapa alasan lagi."

Tambahnya pada malam itu hubungan seksual dilakukan tanpa sebarang perlindungan.-CARI
16

Bagus
16

Marah
17

Terkejut
7

Sedih
15

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (84 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Modngengade 26-3-2018 06:23 PM
So????......
Quote Orix 26-3-2018 06:25 PM
Tak geli ke ngeseks dgan heols? Yikesssss... kalo hensem mcm PM Canada or at least maskulin mcm Putin tu iols ok la juga... ini trump... mcm Rani kulop jah rupa
Quote sharlenetexas 26-3-2018 06:32 PM
Orix replied at 26-3-2018 06:25 PM
Tak geli ke ngeseks dgan heols? Yikesssss... kalo hensem mcm PM Canada or at least maskulin mcm Puti ...

teringat kisah bill clinton. jauh bertiang2 tinggalkan pocik donald dari segi rupa. obama, bush mcm tak percaya kalau takde skandal?
Quote sharlenetexas 26-3-2018 06:34 PM
takkan tak dapat payment atau at least prada balenciaga lepas ngesek. mcm bohsia kalau free je.

Quote dani-rox 26-3-2018 07:53 PM
"Dia (Trump) berkata, wow, awak sangat istimewa, awak mengingatkan saya kepada anak saya.
"Awak tahu dia sama seperti awak, bijak, cantik dan dia sangat serupa dengan awak."


dia maksudkan ivanka tu kah... maka betol lah khabar angin dia ada napsu dgn anak sundirik. uweekkk
Quote chazey 26-3-2018 08:34 PM
Kuat kongkeknya presidin US.
Quote chazey 26-3-2018 08:35 PM
Orix replied at 26-3-2018 06:25 PM
Tak geli ke ngeseks dgan heols? Yikesssss... kalo hensem mcm PM Canada or at least maskulin mcm Puti ...

Demi duit, ku gagahkan jua mengangkang chuols. Gitu konsepnya. Geli kalu boleh tutop mata.
Quote chazey 26-3-2018 08:38 PM
dani-rox replied at 26-3-2018 07:53 PM
dia maksudkan ivanka tu kah... maka betol lah khabar angin dia ada napsu dgn anak sundirik. uwee ...

Dah hapa chuol nak expect dari bapak yang kata if she's not my doter, I would date her. #ikonmuntohijau
Quote insulin 26-3-2018 08:41 PM
Orix replied at 26-3-2018 06:25 PM
Tak geli ke ngeseks dgan heols? Yikesssss... kalo hensem mcm PM Canada or at least maskulin mcm Puti ...

Eh hello. Attaractive sangat ke abe beruang Putin ni? Putin dah menggelebeh OK.
Quote Orix 26-3-2018 08:58 PM
insulin replied at 26-3-2018 08:41 PM
Eh hello. Attaractive sangat ke abe beruang Putin ni? Putin dah menggelebeh OK.

Dlu heols maskulin apa..... dah lupa ke 2 ke 3 tahun lepas gambar Putin shirtless naik kuda mendoniaaaaa smpai basah kain acik2 kokosen sedoniaa
Quote azwanaliori 26-3-2018 09:48 PM
Pelacur pun nk claim #metoo acah2 virgin kene paksa kongkek ke?
Skrg byk kempen anti trump dan2 ler kuar citer mcm ni, klu x dulu2 tu probably bangga jaja citer i once sleep with a famous billionaire.

X minat trump but deyols ni bukan  bleh caya jugak. Anytg for attention n money gituh  
Quote tobby 26-3-2018 10:09 PM
hairan jugak kan... negara yg kononnya sangat open minded, negara yg mengamalkan seks bebas, negara yg ramai penganut atheist, negara yg blh terima perkahwinan gay & lesbian, tiba-tiba mrk semua seperti nampak beriman & bertakwa bila membicarakan perihal presiden mereka yg kongkek dgn pelakon blue.   
Quote Dwdrum 26-3-2018 10:11 PM
Dahulu i tidak sempat zaman clinton .... mungkin akan sempat di zaman trump ..... masuk mahkamah

Bagai mana perasaan ummah pro clinton yea...... yang anti trump dengar berita ini
Quote RatuDunia94 26-3-2018 10:12 PM
So? Dah ko ngeseks suka sama suka.. Buka heols letak pistol kat kepala pon..
Quote Dwdrum 26-3-2018 10:13 PM
tobby replied at 26-3-2018 06:09 AM
hairan jugak kan... negara yg kononnya sangat open minded, negara yg mengamalkan seks bebas, negara  ...

I pun hairan pro clinton ...mahu jatuh kan trump dalam hal ini ....
Quote tobby 26-3-2018 10:25 PM
Dwdrum replied at 26-3-2018 10:13 PM
I pun hairan pro clinton ...mahu jatuh kan trump dalam hal ini ....

walhal majoriti rakyat amerika pun pengamal seks bebas .. tiba2 seluruh rakyat berlakon suci murni bila memperkatakan perihal Donald Trump yg terang2 mrk kaki betina sebelum berjaya jadi presiden.  terang2 dia dgn perangainya yg suka ramas cipap wanita di depan ribuan kamera tanpa selindung..
video ni terang2 donald trump meramas kemaluan wanita sebelum jadi presiden amerika..
[youtube]3wMpQSLh2CY[/youtube]






Quote Dwdrum 26-3-2018 10:28 PM
Edited by Dwdrum at 26-3-2018 06:43 AM
tobby replied at 26-3-2018 06:25 AM
walhal majoriti rakyat amerika pun pengamal seks bebas .. tiba2 seluruh rakyat berlakon suci murni ...


I memang tidak hairan pun tobby as long ada mutual consent ... bukan merogol .... sedang kan lobai pun membirah .... sebelum ini beliau willing saja diguna kan trump ....tiba tiba saja keluar cerita ini ..... i percaya u pasti tahu mainan politic sebab u pun kaki politic kan ......

Mungkin Scripted saja .... pro clinton selalu bermodal kan ini .... so far kalau betul selalu bercerita  ada sexual desire pada anak sendiri prolly ivanka akan tahu .... dan kehulu kehilir jadi PA trump bukan melania i boleh cakap she is a c**t.

"Dia (Trump) berkata, wow, awak sangat istimewa, awak mengingatkan saya kepada anak saya.

Quote chazey 26-3-2018 10:31 PM
tobby replied at 26-3-2018 10:25 PM
walhal majoriti rakyat amerika pun pengamal seks bebas .. tiba2 seluruh rakyat berlakon suci murni ...

Dalam kutok2 Trump surely you just wish you could do that as well khen Tobby?
Quote insulin 26-3-2018 10:40 PM
Orix replied at 26-3-2018 08:58 PM
Dlu heols maskulin apa..... dah lupa ke 2 ke 3 tahun lepas gambar Putin shirtless naik kuda mendon ...

Oooo. Dulu2 memang maskulin. Tapi sekarang menggelebeh. Namun saya akui aura kepimpinan dia memang terserlah.

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 05:55 AM GMT+8 , Processed in 0.056180 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top