CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Petrol Naik 3 Sen, Diesel Naik 2 Sen

25-10-2017 06:34 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3640| Komen: 25

Description: Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) hari ini, mengumumkan harga runcit baru bagi petrol RON95 naik 3 sen kepada RM2.20 seliter, manakala RON97 naik 3 sen kepada RM ...
Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) hari ini, mengumumkan harga runcit baru bagi petrol RON95 naik 3 sen kepada RM2.20 seliter, manakala RON97 naik 3 sen kepada RM2.50 seliter.


Sementara itu, harga baru bagi diesel naik 2 sen kepada RM2.13 seliter berkuat kuasa pada 12.01 tengah malam, Khamis ini sehingga 1 November. - CARI

sumber : laman web rasmi kpdnkk

15

Bagus
13

Marah
8

Terkejut
14

Sedih
21

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (78 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mirae7729 25-10-2017 06:44 PM
alhamdulillah syukur
Quote nisako 25-10-2017 06:57 PM
wth..................
Quote harisanis 25-10-2017 07:00 PM
{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh oh malaysiaku
Quote tiang@pi 25-10-2017 07:22 PM
Cam bangang je
Quote Sasakim 25-10-2017 07:32 PM
terima kasih malaysia.syukurrr
Quote PyoNaRi 25-10-2017 08:31 PM
Apasai tak naik banyak terus
Quote prettyuglybabe 25-10-2017 08:52 PM
nasib baik naik lagi.. kalau tak gulung tikar la pengusaha minyak.. habis semua station minyak tutup.. kata menteri fasola
Quote CiliPadiSedap 25-10-2017 09:13 PM
ok sekarang rakyat malaysia dah tiada trend beratur panjang2 isi minyak semua dah kebas dengan kenaikan harga.
Quote albedah 25-10-2017 10:01 PM
Terima kasih menteri malaysia.
Quote harkktuih 25-10-2017 10:02 PM
ALhamdulillah..duit brim masih ada lg nk cover kenaikan petrol
Quote insulin 25-10-2017 10:48 PM
In the end, perkara yang sama. Dah lali...
Quote fishcracker 26-10-2017 02:46 AM
Sikit sangat naik nye tu
Quote Gadis_sarawak 26-10-2017 08:05 AM
Naik basikal lah pasni..
Quote leylapple 26-10-2017 09:09 AM
aku harap minyak naik terus RM3 per litre..

senang cerita
Quote arwenlotr 26-10-2017 09:12 AM
Gadis_sarawak replied at 26-10-2017 08:05 AM
Naik basikal lah pasni..

A ah membudayakan kayuhan basikal macam china
Quote cendolsantan 26-10-2017 09:16 AM
Terima kasih BN ( Barang Naik)... setuju terus naik sampai RM 3, senang cerita, kan??
Quote zach2008 26-10-2017 09:20 AM
Lps ni cai BN akan cakap, mengapa bila turun takde yg nak terima kasih.
Quote -electrifying- 26-10-2017 09:23 AM
Demi menjana negara berpendapatan tinggi.
Quote fushimi 26-10-2017 09:44 AM
naik je la

naik tiap hari pun takpe

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 10:55 AM GMT+8 , Processed in 0.085334 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top