CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Wanita Dakwa Terjatuh Atas Timun Hingga Tertusuk Ke Dalam Kemaluannya

6-10-2017 06:06 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 20477| Komen: 140

Description: Wanita itu kemudian mendakwa bahawa dia secara tidak sengaja ‘jatuh’ keatas timun tersebut dan ia sekaligus tertusuk ke dalam kemaluannya.
Peribahasa Melayu ada mengatakan, malang itu tidak berbau.

Namun kes kemalangan yang berlaku ini bukan saja menimbulkan keraguan, malah ianya disifatkan sebagai perkara yang sangat tidak wajar terjadi akibat kejahilan diri sehingga terpaksa berbohong. 


sumber : http://utaranews.com

Memetik laporan Bangkok Post, seorang wanita berusia 51 tahun dari Bangkok dibawa ke hospital selepas dia mengadu sakit faraj yang melampau. 

Doktor kemudian terkejut melihat timun yang terperangkap di dalam kemaluan beliau.

Wanita itu kemudian mendakwa bahawa dia secara tidak sengaja ‘jatuh’ keatas timun tersebut dan ia sekaligus tertusuk ke dalam kemaluannya.

Pembohongan wanita tersebut gagal meyakinkan doktor dan jururawat, namun beliau tetap dirawat dengan sempurna oleh pihak hospital.

Menurut doktor yang merawat pesakit tersebut, kejadian seumpama itu kian meningkat dikalangan masyarakat. 

“Pelbagai objek yang dijumpai di dalam bahagian alat sulit pesakit seperti botol, mainan seks, sayur-sayuran, dan sebagainya dikesan sejak kebelakangan ini," jelas doktor terbabit.

“Secara amnya, pesakit cuba mengambil objek itu sendiri kerana rasa malu untuk mendapatkan rawatan perubatan, tetapi majoritinya gagal dalam percubaan ini dan akhirnya terpaksa dirujuk ke bilik kecemasan," tambah beliau.- CARI


3

Bagus
10

Marah
8

Terkejut
11

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (39 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 6-10-2017 06:18 PM
hahaha
pasni acik try petola plak
Quote putehkundor 6-10-2017 06:19 PM
Besar ke timun tu?
Puas lah engkau kakak
Quote slavehunter 6-10-2017 06:21 PM
Pelbagai objek seperti sayur sayuran didalam tu...haha gelak dengar. Dah jadi fridge dah bawah tu.
Quote Bedah.Cun 6-10-2017 06:26 PM
Urghhhhhhhh!
Quote beautifulliar 6-10-2017 06:28 PM
@idakamaruddin chuols jgn camniii
Quote Amina_Mirza 6-10-2017 06:29 PM
Hahahaha gross hokayyyy. Acik ni tak tau ada di*do kah?
Quote Buritan 6-10-2017 06:30 PM
Pooh key ko jgn buat cam ni.. memalukan aku aje nanti
Quote EJALTI 6-10-2017 06:31 PM
Puas hati mokcit?
Quote mizkajura 6-10-2017 06:37 PM
Selera timun{:smile{:smile{:smile{:smile
Quote tripleid 6-10-2017 06:38 PM
husnuzon jah..mgkin beliau penjual timun barangkali??

Quote ice_sky92 6-10-2017 06:38 PM
See i told u...perempuan bila horny lagi teruk drpd lelaki...
Quote prettyuglybabe 6-10-2017 06:52 PM
nak tahan gelak pun tak mampu
Quote sukacactus 6-10-2017 06:54 PM
Itu la makcik!
Lain kali kalau jatuh jgn sampai tersplit kaki tu
Kan dah kena patuk dgn timun
Quote @chik 6-10-2017 07:04 PM
Aduyaiiiik
Quote raradhia 6-10-2017 07:06 PM
dah kenapa main timun ni?
Quote DeeHanania 6-10-2017 07:16 PM
Giler ke hape?
Quote bangcak 6-10-2017 07:19 PM
putehkundor replied at 6-10-2017 06:19 PM
Besar ke timun tu?
Puas lah engkau kakak

lain kali timun tu simpan elok2 dlm fridge.
yg biar bersepah kat lantai tu buatpe??

dah jatuh, dah tertusuk dek timun baru nak nyesal!


Quote naina 6-10-2017 07:22 PM
Aku pnuyela pk cmne boleh jatuh tertusuk timun?
Jatuh bangunan pahtu ada org jual timun kt bwh lalu tertusukkah??
Rupanya kes horny.. Aduii.. Xbesar dan pjg sgt ke timun tu oiii. Aduii ngeri la..
Pakaila alat mainan seks..
Quote greantea 6-10-2017 07:22 PM


puas imejin. timun tu berdiri tgak ke masa dia jatuh atas timun tu?

Lihat semua komen(140)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 11:47 PM GMT+8 , Processed in 0.070298 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top