CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Selepas Siti Kasim & Dato Vida, Rani Kulup Kini Mahu Memikat Nur Sajat

26-9-2017 05:44 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 6978| Komen: 48

Description: Abdul Rani Kulup Abdullah yang lebih mesra dengan panggilan Ayah sekali lagi menjadi perhatian apabila menjelaskan mahu cuba mendekati Nur Sajat iaitu pemilik syarikat produk kosmetik dan kecantikan, ...

sumber : internet


Sebelum ini, Presiden Martabat Jalinan Muhibbah Malaysia (MJMM) iaitu Abdul Rani Kulup Abdullah pernah menyatakan hasrat untuk memperisterikan peguam kontroversi Siti Kasim dan jutawan kosmetik terkenal Dato Seri Vida, namun semuanya tidak terbalas. 

Memetik laporan portal Malaysiakini, Abdul Rani Kulup Abdullah yang lebih mesra dengan panggilan Ayah sekali lagi menjadi perhatian apabila menjelaskan mahu cuba mendekati Nur Sajat iaitu pemilik syarikat produk kosmetik dan kecantikan, NUR SAJAT AESTHETIC SDN BHD.

Video yang dimuat naik di Facebook itu adalah reaksi Abdul Rani Kulup menjawab pertanyaan netizen yang ingin tahu sama ada dia mahu cuba memikat Sajat atau tidak, selepas lamarannya terhadap Vida sebelum ini ditolak mentah-mentah.

“Boleh, nanti ayah try Sajat. Tapi Sajat ok. Berbaik dengan dia, kau bagus. Jangan lawan dia, dia orang banyak duit tau. Jangan main-main. Muka dia pun cantik. Ayah pun nak putih macam dia juga.” - CARI
18

Bagus
29

Marah
17

Terkejut
23

Sedih
40

Lawak
29

Bosan

Friends Rank (156 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 26-9-2017 05:46 PM
Atuk, mohon masuk gym. Kena ada 6 pack dulu. Dan makeover muka tu sekali.

Barulah Sajat akan tergila-gilakan atuk.
Quote retnoel 26-9-2017 05:53 PM
Kipidap, dongibap ayah..
Quote cik_noreen 26-9-2017 05:55 PM
insulin replied at 26-9-2017 12:46 AM
Atuk, mohon masuk gym. Kena ada 6 pack dulu. Dan makeover muka tu sekali.

Barulah Sajat aka ...



jauh ketinggalan body atuk ni dgn bf sajat
Quote insulin 26-9-2017 05:58 PM
cik_noreen replied at 26-9-2017 05:55 PM
jauh ketinggalan body atuk ni dgn bf sajat

Yup. X pasal2 atuk akan dicerca oleh Sajat. Semua sedia maklum mulut dia (dan golongan seangkatan) macam bertih.
Quote Buritan 26-9-2017 05:59 PM
Hahahak hakkkkk .. aku sokong.. sajat kawin ngan rani kulop..
Quote Buritan 26-9-2017 06:00 PM
Harap rani kulop leh bimbing sajat ke arah yg lebih baik..
Quote mamarock 26-9-2017 06:01 PM
Apa perasaan isteri Rani Kulup ni ye?
Quote Buritan 26-9-2017 06:03 PM
Mohon rani kulop ngorat fathia latif lakkk.. baru cukup kuota 4 ayah..
Quote Buritan 26-9-2017 06:04 PM
mamarock replied at 26-9-2017 06:01 PM
Apa perasaan isteri Rani Kulup ni ye?

Suke dan terharu suami ku bwk pondan.. aka maduku seorang pondan.. hak hak hak
Quote damian_lee 26-9-2017 06:24 PM
Terserempak ngan dia drive pakai headset yg besar gedabak tu
Aku rasa nak menyumpah jer tgk
Mcm xkena tmpt
Quote adm7 26-9-2017 06:26 PM
Kepala hotak ko la. .mcm ni pun nak jd berita?
Quote jerukkedondong 26-9-2017 07:15 PM
Please bamsajat terima  bamrani...pasti bamsajat bahagia ...

Quote white_musk 26-9-2017 07:35 PM
insulin replied at 26-9-2017 05:46 PM
Atuk, mohon masuk gym. Kena ada 6 pack dulu. Dan makeover muka tu sekali.

Barulah Sajat aka ...

Please make sure poket penuh usd ya
Quote MissNigga 26-9-2017 08:23 PM
sure sajat suker .. sebab sajat suker yang berkulop ... leh tiup tiup belonnnn
Quote me12345 26-9-2017 08:27 PM
Haihhhh. ...pening. ..
Quote Vokuro 26-9-2017 08:29 PM
Who are yusss??
Quote leena1234 26-9-2017 08:36 PM
Hahahaha... lalukah sajat ngn pokcik rani ni
Quote mr_cool5885 26-9-2017 08:43 PM
Sape top sape bottom
Quote Jigglyjiggle 26-9-2017 08:50 PM
Ada kawan cerita, org tua ni ms g fotoshot sebuah majalah makeup artis sampai xnak sentuh rambut dia sebab dandruf teruk n mcm berkudis.

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

27-5-2024 02:31 PM GMT+8 , Processed in 0.099920 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top