CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Bukan Ciumlah, Berbisik Sajok! - Che Ta

23-8-2017 05:22 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 12646| Komen: 79|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Seakan tak mahu terpalit dengan gosip dan kontroversi murahan, pelakon Che Ta dilihat mengambil langkah berjaga-jaga menerusi apa jua yang dimuat naik di Instagram.Terbaru, dia yang sedang bercuti di ...
Seakan tak mahu terpalit dengan gosip dan kontroversi murahan, pelakon Che Ta dilihat mengambil langkah berjaga-jaga menerusi apa jua yang dimuat naik di Instagram.

Terbaru, dia yang sedang bercuti di Indonesia nampak begitu intim dengan suaminya dalam satu gambar.

Namun, tak mahu orang dan juga pengikut salah faham, Che Ta segera menulis kapsyen berbunyi:

#bukan bercium tapi berbisik."


Ya, benarlah mungkin tak mahu dikutuk lagi seperti kes sebelum ini apabila gambar bercumbuan dengan suaminya di pantai Mykonos, Greece menjadi buah mulut. 

Meskipun bukan dengan orang lain pun sebaliknya suami sendiri, namun seperti biasa orang lain tak boleh melihat perkara seperti itu kan! Ada sahaja yang tidak kena katanya.


Pun begitu, masih ada yang menyokong dan terbuka minda, seperti komen-komen berikut:


Bagaimana pula dengan anda? - CARI 
36

Bagus
35

Marah
26

Terkejut
16

Sedih
29

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (165 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote palmolive 23-8-2017 05:24 PM
alang2 tak salah jimak la terus ..depan khalayak
Quote shailyvelera 23-8-2017 05:26 PM
Suka hati ko la Che Ta...ecah mane??
Quote adlynnz 23-8-2017 05:31 PM
posing gini pun kena bawak (read: tunjuk) bag eh?
Quote aleesyasofia 23-8-2017 05:48 PM
amboi kat kawah putih pon bkn main lg posing.. rugi plak xbt mcm nie.. {:nose
Quote pucuk-kelompang 23-8-2017 05:57 PM
klu tak kongsi lagi baik... org pun tak akan jdkan bahan...
Quote Skuau 23-8-2017 05:57 PM
palmolive: alang2 tak salah jimak la terus ..depan khalayak

Kan..x salah sumi istri..{:laugh
Quote Aduradura 23-8-2017 05:58 PM
Laki sheolls..suka hati dia lerrrrr...kosser la meleis bajet ahli syorga walhal satu kaki melangkah ke nuraka...
Quote Luno 23-8-2017 05:59 PM
sukahati hang la che ta
Quote deathacker 23-8-2017 06:01 PM
Pelik betul dgn netizen ni. Kalau bercium,teruk dikutuknya. Jaga la adab wlu pun dah kwn.
Klu berbisik je disuruhnya bercium kata dah halal,suami isteri. Mcm2 hal
Quote giyomi 23-8-2017 06:04 PM
ada gak kata it's ok klu bercium pon, heihhh. Mmg tak salha, tapi nak cium cium jer dlm bilik bkn kat khalayak ramai ngok. apa2 lantak ko lar
Quote pichee 23-8-2017 06:06 PM
Dont care pn. Rse che ta dh smpi musim yg org dh x heran psl die...

Quote EvieWanKenobi 23-8-2017 06:10 PM
dah lupa kot Mufti kata apa hari tu..
Quote virgo19 23-8-2017 06:15 PM
giyomi replied at 23-8-2017 06:04 PM
ada gak kata it's ok klu bercium pon, heihhh. Mmg tak salha, tapi nak cium cium jer dlm bilik bkn ka ...

kan.. ramai sgt org tak tau hukum. semua dok cakap boleh.. boleh.. memang la halal, tapi bukan utk ditunjuk pada orang..
Quote CikPuanTaurus 23-8-2017 06:15 PM
Apa2 jelh cheta asalkan bahagia
Quote Nenasketum 23-8-2017 06:19 PM
Dok tayang sokmo, aku wonder in reality hot and steamy kah atau sejuk beku
Quote tomaz 23-8-2017 06:19 PM
Dah sendu mula la up post2 mengundang cercaan.. Strategi sgt
Quote matchstick 23-8-2017 06:29 PM
Iyelah...baru perasan lately dh kurang thread psl che ta trip to london pakai baju sedondon satu family. thread psl hajah pun dh kurang. aman je rasa
Quote Adeakukesah11 23-8-2017 06:41 PM
Che ta saja nk bg up nama yg dh sendu di aidiladha

Cuba lg yach . Next !!!
Quote SuamikuHosmen 23-8-2017 06:52 PM
Hrmmmmmmmmm

Lihat semua komen(79)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-6-2024 11:29 PM GMT+8 , Processed in 0.278666 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top