CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tayang Imej Baru, Rambut Naruto Akim Ahmad Dikecam Teruk

14-7-2017 04:58 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17057| Komen: 89|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Penampilan terbaru Akim Ahmad dalam gambar yang dikongsikan di Instagram @beyshal baru-baru ini mendapat perhatian dari netizen.
Penampilan terbaru Akim Ahmad dalam gambar yang dikongsikan di Instagram @beyshal baru-baru ini mendapat perhatian dari netizen.

Dalam entri tersebut Akim tampil berambut blonde sambil mendukung anaknya dengan kapsyen, "Macam kartun kan rambut bapa eshaal? Daddy eshaal ni berangan mau jadi Naruto dari dulu tu yang jadi gitu. Actually daddy mau keluar single baru yang bertajuk Lagu Untuk Laila dan rambut ni untuk konsep MV dan lagu diorang nanti.. Konseplah konon. Jangan lupa support lagu baru daddy ya. Nantikan!!"


Foto: IG Beyshal
Biasalah kalau dah namanya artis, mestilah ramai yang 'prihatin'. Walaupun ada ramai yang memuji namun kebanyakannya mempertikaikan warna rambutnya itu.

Ada netizen yang beranggapan imej itu tidak sesuai kerana sebagai suami dia perlu menjadi panduan kepada isterinya, Stacy yang mnerupakan seorang mualaf.



Apa pun, dalam kapsyen gambar tersebut sudah dijelaskan yang pelantun lagu Potret ini menukar imejnya demi muzik videonya yang terbaru dan bakal keluar tidak lama lagi. -CARI

Foto: IG Akim Ahmad

16

Bagus
26

Marah
23

Terkejut
15

Sedih
12

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bujat 14-7-2017 05:00 PM
Kepam tak sudah la heshe ni
Quote melnanzz 14-7-2017 05:00 PM
sekali pandang rambut rupa macam tali rafia
Quote LDP 14-7-2017 05:02 PM
bila la akim neh nk nmpk wangi..
Quote scarletz 14-7-2017 05:03 PM
Haish...makin kepam akim, before kahwin mewangi je
Quote she 14-7-2017 05:03 PM
Masa dalam AF dulu nmpak manes2 je...ms prank nk bg sampul AF tu...Akim innesen je nek moto kt bawah flat

Sikalang?
Quote Andyscenes 14-7-2017 05:16 PM
Apa beza bleach ngn dye n color?? Haha
Quote indenial 14-7-2017 05:16 PM
Kepammmmm
Quote marshabear 14-7-2017 05:18 PM
mcm x sesuai dgn akim la warna tu
Quote eyesarrein 14-7-2017 05:36 PM
Trpaksa la bt kelainan sbb nk lawan lagu bbnu..zaman akim n majistret dah sejuk beku kot org skrg dgr lagu mngitung mnunggu mati dannn bila kau hadir bgai melepaskan mu bkn mudah bgiku tanpa redhamu akuu sakit menahan rasa tergantung sepi ohhh anginnnn kau ukirkanlah kalimah i want  i want2 you...i am queen..
Quote plja2117 14-7-2017 05:37 PM
Hadoii ya ampunnn
Quote skinskin 14-7-2017 05:53 PM
kepam yuckkk
Quote Adeakukesah11 14-7-2017 05:53 PM
Ni bukan kepam dah ni
Ni dh tahap bacin dah ni
Quote WajibulGhunah 14-7-2017 06:00 PM
Eewwwwww
Slamat dlm gambo nmpk la putih jgk kulitnya
Kalau kulit kusam buat rambut cnggitu lg kepamm
Quote kiah_mai_pulak 14-7-2017 06:06 PM
Sesuai lah imej tu ngn bini Sabah dia tu.. dua2 muka mcm baru lepas kutip buah kat kundasang
Quote annehuda 14-7-2017 06:07 PM
tu memang colour tu. kalau bleach rambut jadi luntur, jadi ala ala oren gitu. kalau bleach habeh jadi uban
Quote sepitsiput 14-7-2017 06:09 PM
Akim ni kalau x kepam, dan pandai buat body mmg akan nmpk seiras dengan enrique gil hero forevermore

Quote aleesyasofia 14-7-2017 06:10 PM
xprnh rasa akim nie wngi..
Quote Azu_dizzie 14-7-2017 06:10 PM
Why la akim.. kepam sgt
Quote merahrose 14-7-2017 07:32 PM
muka x mndi

Lihat semua komen(89)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 06:22 AM GMT+8 , Processed in 0.048936 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top