CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Disyaki Hisap Dadah, Rakaman Pelajar Khayal Dibuli Rakan Jadi Tular

23-6-2017 04:51 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4403| Komen: 14

Description: Setelah digemparkan berita pembunuhan remaja T Nhaveen dan Zulfarhan Osman akibat perbuatan membuli, kini muncul pula video sekumpulan pelajar yang kelihatan mabuk menjadi tular di media sosial.
Setelah digemparkan dengan berita kematian remaja T Nhaveen dan Zulfarhan Osman akibat perbuatan membuli, kini muncul pula video sekumpulan pelajar bertindak buli seorang yang kelihatan dalam keadaan khayal menjadi tular di media sosial.




Memetik laporan Astro Awani, video berdurasi dua minit setengah itu dimuat naik ke akaun Facebook Malaysian Tamilar Kural kelmarin. 

Paparan video menunjukkan beberapa orang pelajar sedang mengganggu seorang pelajar yang kelihatan khayal. 

Kesemua mereka saling berbalas kata dengan menggunakan perkataan tidak sopan dalam bahasa Tamil, dan adakalanya didengari menggesa mangsa dibuli untuk menari.


Adalah dipercayai pelajar-pelajar berkenaan yang masih berpakaian seragam sekolah, ponteng sekolah kerana salah seorang daripada mereka menyebut waktu itu adalah pukul 10 pagi.

sumber : Facebook Malaysian Tamilar Kural 

Namun demikian, setakat ini lokasi sebenar kejadian itu berlaku masih tidak diketahui. 

Pada masa artikel ini ditulis, video itu mendapat lebih 26,000 tontonan dan 855 perkongsian.

Mereka yang memberikan komen sebulat suara mengecam perbuatan remaja lelaki itu dengan beberapa orang mendesak pihak polis mengambil tindakan.- CARI
19

Bagus
11

Marah
16

Terkejut
33

Sedih
14

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bujat 23-6-2017 04:57 PM
Mabok todi kah sis?
Quote prettyuglybabe 23-6-2017 05:17 PM
gelap je.. mana nampak muka
Quote apalancut 23-6-2017 05:22 PM
ni semua training kaum depa, takpayah masuk campoq. depa ni tgh training nak jadi samseng atau kepala gangster koliang dimasahadapan.
Quote apalancut 23-6-2017 05:22 PM
ni semua training kaum depa, takpayah masuk campoq. depa ni tgh training nak jadi samseng atau kepala gangster koliang dimasahadapan.
Quote jiji85 23-6-2017 05:46 PM
ada juga duit nak makan dadah budak sekolah...nauzubillahminzalik..
Quote giyomi 23-6-2017 06:25 PM
heiii...diaorg ni tak habis2...tp kena gak terima hakikat, benda cam ni berlaku dlm masyarakat kita gak...tak kisah lar siapa, mak bapak serta polis sila amik tindakan segera.
Quote sueburn 24-6-2017 12:07 AM
Benci la tgk benda mcm ni.. malas nak tgk video, baca berita dia pun dah buat terganggu.. haihh.. yennadeyyy!
Quote cmf_premierleag 24-6-2017 01:09 AM
Camnolah jibon nak capai matlamat TN50 bagai ...tgk je la bbnu zaman skang.. Kecik2 lg dah rosak
Quote Pink_Purple 24-6-2017 02:49 PM
mabuk todi ni            

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 05:23 AM GMT+8 , Processed in 0.222848 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top