CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Selamba "Mengawan" Dalam Tuk Tuk, Sepasang Pelancong Asing Diberkas Polis

8-5-2017 11:21 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 15198| Komen: 44|Original author: Oleh : Hafiz BZ

Description: Bikin panas! Aksi sepasang pelancong asing melakukan hubungan seks..


Bikin panas! Aksi sepasang pelancong asing melakukan hubungan seks di dalam sebuah Tuk Tuk di Phuket, Thailand telah mencetus kemarahan penduduk.

Melalui rakaman video berdurasi 28 saat yang dimuat naik oleh seorang pengguna Facebook bernama Sornchai Uadsree, pasangan tersebut tanpa rasa segan melakukan seks dengan penuh berahi di tempat duduk belakang sebuah Tuk Tuk.

"Tak boleh ke mereka tunggu hingga sampai hotel? Betul-betul tak sabar mereka nak lakukan ini? tulis Sonrchai dalam kapsyennya.

Perbuatan tidak bermoral itu dirakam pada waktu malam di Pantai Patong iaitu sebuah pantai peranginan terkemuka di Phuket. 


Difahamkan, pasangan pelancong itu sudah ditahan pihak berkuasa setelah video yang memaparkan aksi mereka melakukan seks menjadi tular di media sosial.

Gila betul! dalam Tuk Tuk pun selamba je mereka "mengawan". Agaknya sudah menjadi kebiasaan dan "fetish" bagi pasangan ini melakukan seks di tempat awam.

Diharapkan perbuatan biadab dan tidak senonoh seperti ini tidak terjadi di negara kita. Pasti semua sudah sedia maklum kan, perasaan malu itu adalah sebahagian dari iman. Adanya sifat malu itu boleh mengelakkan kita dari melakukan sesuatu yang dimungkari Tuhan. Tetapi apabila perasaan malu sudah mula hilang, inilah jadinya. - CARI


24

Bagus
17

Marah
22

Terkejut
21

Sedih
15

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beautifulliar 8-5-2017 11:26 AM
Tak sabor2 smpai otel..aku pnh mandi laut pastu nmpk ada tourist ni mcm pelik je duk melekat gitu dlm air..rasenye duk ngeseks gak kot sambil duduk dlm air tu
Quote kentel 8-5-2017 11:41 AM
[youtube]ODapZkjlTHQ[/youtube]
Quote boyagombak 8-5-2017 11:42 AM
Ni mesti Or3nthereturn akan back up budaya jijiz ni katanya barulah nmpk urbang. Pak lobai apa tahu
Quote Keledek.kepam 8-5-2017 11:48 AM
beautifulliar replied at 8-5-2017 11:26 AM
Tak sabor2 smpai otel..aku pnh mandi laut pastu nmpk ada tourist ni mcm pelik je duk melekat gitu dl ...

Hoi mau sperm bersepah di lautan    
Quote AbukRokok 8-5-2017 11:54 AM
video sensor penuh serupa xda video
Quote harkktuih 8-5-2017 12:02 PM
Vdeo yg tak censored pun tak nmpk ape
Quote buragazz 8-5-2017 12:46 PM
La.. bukan ke tempat tu memang pusat...
Quote wq1234 8-5-2017 12:48 PM
michael kors bags, celine bags, burberry sale, cheap mlb jerseys, oakley sunglasses cheap, air max 90, reebok, air max one, juicy couture outlet, tommy hilfiger, jazz jersey, babyliss pro, kobe bryant jerseys, nike canada, air max, new balance outlet, true religion outlet, new orleans pelicans, michael kors black friday, michael kors outlet online, polo ralph lauren, oakley sunglasses outlet, prada, ralph lauren, nike air max, jerseys from china, timberland outlet, bcbg max azria, levi's jeans, michael kors outlet, michael kors outlet online sale, coach outlet, salomon, prada outlet, mcm handbags, michael kors, nike air max, ray ban wayfarer, michael kors handbags, nike outlet store, asics, ray ban outlet, barbour jackets, jordans, michael kors handbags, toms shoes, ray ban outlet, michael kors outlet online, supra shoes, marc jacobs, long champ, the north face outlet, coach store, kate spade outlet online, vans shoes, nike free run 5.0, north face backpacks, bears nfl jersey, oakley black friday, texans nfl jersey, cheap oakley sunglasses, hermes bags, omega watches, burberry, hollisterco, tory burch handbags, supra footwear, north face, wizards jersey, air jordans, chargers nfl jersey, mont blanc, nike Air Max Plaza, lunette oakley, nike air huarache, nike mercurial, coach outlet sale, oakley sunglasses, mcm handbags, louboutin outlet, giuseppe shoes, polo ralph lauren outlet online, jaguars nfl jersey, pacers jersey, under armour curry, longchamp handbags, swarovski crystal, replica rolex, north face, swarovski online, 49ers nfl jersey, nba jersey, toms shoes outlet, discount shoes, nike outlet, ralph lauren outlet online, hollister, nike, coach bags, cheap true religion, oakley sunglasses, celine black friday, longchamp black friday, ferragamo shoes, hollister, raptors jersey, north face jackets, five finger shoes, adidas, fossil uhren, ravens nfl jersey, chi flat iron, barbour jackets, pandora, kate spade outlet online, air max 90, louboutin, cheap michael kors, cartier montres, hugo boss clothes, hogan women shoes, ralph lauren polos, nike.com, coach purses factory, nike tracksuits, nike air max, hilfiger online shop, bcbg max, roshe runs, nike air max 2014, oakley sunglasses outlet, soccer shoes, jordans, true religion jeans men, ralph lauren, giants nfl jersey, nike free run, louboutin outlet, vans, puma online, ralph lauren, hogan, ipad mini cases, longchamp, converse shoes, nike, denver nuggets jersey, marc jacobs, ray ban, designer handbags, tory burch outlet, northface, panthers nfl jersey, basketball shoes, true religion jeans women, pandora, browns nfl jersey, softball bats, christian louboutin shoes, rolex watches, coach outlet online, air max 2015, cheap nhl jerseys, longchamp outlet, seahawks nfl jersey, beats audio, coach factory outlet online, coach factory online, michael kors, converse sneakers, michael kors outlet, ralph lauren outlet online, true religion, bengals nfl jersey, burberry sale, ray ban sunglasses outlet, omega watches, katespade, bills nfl jersey, cheap barbour jackets, oakley sunglasses outlet, chaussure timberland, ray ban, burberry, new balance, prada sunglasses, longchamp outlet, oakley vault, coach store online, cheap mlb jerseys, ecco outlet online, nike, cheap nike shoes, nike shoes outlet, ray ban outlet, vans, ray ban, jordan, fake rolex, prada shoes, oakley, ray ban sonnenbrillen, packers nfl jersey, cheap oakley, occhiali oakley, coach outlet canada, philipp plein clothing, adidas outlet, mizuno running, adidas online, coach outlet online, tn pas cher, nike mercurial, michael kors canada, watches canada, horloges, pandora uk, indoor soccer shoes, nike air max, coach handbags, air jordan retro, ralph lauren, burberry outlet store, nfl jerseys, burberry handbags outlet, burberry outlet online, hilfiger outlet, salvatore ferragamo, ray ban black friday, baseball bats, knockoff handbags, michael kors purses, converse, oakley, pandora schmuck, handbags outlet, ed hardy, brooklyn nets jersey, air max, woolrich mens jackets, ray ban, adidas, barbour outlet online, omega, toms.com, michael kors purses, azcardinals nfl jersey, ralph lauren factory store, michael kors, replica rolex, roshe run, cheap true religion, nike roshe, instyler, buccaneers nfl jersey, polo ralph lauren, falcons nfl jersey, north face, the north face, rams nfl jersey, dsquared2 jeans, ray-ban sunglasses, louboutin uk, veneta, p90x, beats by dr dre, bottega veneta, toms shoes, coach black friday, hollister co, longchamp, colts nfl jersey, adidas outlet, dolphins nfl jersey, cheap nhl jerseys, philadelphia 76ers jerseys, timberwolves jersey, timberland boots, lacoste outlet online, nike huaraches, atlanta hawks jersey, cheap jerseys, occhiali ray ban, puma sneakers, oakley sunglasses, aktienkurse adidas, titans nfl jersey, nike free, lunette ray ban, kings jersey, juicy couture, swarovski jewelry, beats by dr dre, san antonio spurs jersey, nba jersey, barbour jackets, hilfiger outlet, handbags outlet, nike air force, hollisterco, new balance shoes, valentino, thomas sabo, nike, fendi bags, dwyane wade jersey, ralph lauren black friday, redskins nfl jersey, michael kors, rockets jersey, cheap oakley sunglasses, hermes, mbt mens shoes, nike air yeezy, ray ban sunglasses outlet, steelers nfl jersey, toms shoes, christian louboutin, air force, vikings nfl jersey, hermes birkin bag, burberry handbags, longchamp, chi hair, air max, cowboys nfl jersey, thomas sabo, new balance, coach handbags outlet, knicks jersey, asics gel, nike air huarache, ralph lauren online, nike shoes, nike outlet, giuseppe zanotti sneakers, bucks jersey, jordan jerseys, boston celtics, burberry handbags outlet, jimmy choo outlet, mcm bags, plein outlet, grizzlies jersey, armani shoes outlet, patriots nfl jersey, burberry handbags, tommy hilfiger, givenchy handbags, north face, michael kors bags, dallas mavericks jerseys, swarovski canada, iphone 5 cases, oakley canada, ferragamo, tory burch handbags, [/url], [url=http://www.kate-spades.com.co/]kate spade bags, north face outlet, jimmy choo shoes, cheap clothes, nike roche run, burberry, nike roshe, polo ralph, ray bans, raiders nfl jersey, chrome hearts store, coach handbags, burberry sale, ralph lauren online shop, oakley, pandora charms, ferragamo shoes, cheap jerseys, kids hoodies, ray ban outlet online, chiefs nfl jersey, burberry sale, pandora jewelry, toms shoes, eyeglasses stores, calvin klein underwear, broncos nfl jersey, ralph lauren uk, michael kors handbags, rolex replica, dre beats, cheap jerseys, clippers jersey, new balance canada, michael kors purses, versace clothes, burberry outlet, timberland shoes, michael kors outlet online, kevin durant jersey, tory burch shoes, air max, hollister, ralph lauren outlet online, swarovski jewelry, michael kors handbags, nike air max 2014, phoenix suns, ralph lauren polo, coach factory outlet, coach factory, swarovski, ralph lauren outlet, roshe, hogan outlet, ray ban sunglasses, trail blazers jersey, red bottom shoes, adidas, converse, cheap oakley sunglasses, toms shoes outlet, oakley vault, michael kors, wedding dresses, max shoes, cheap jordans, nba jerseys, dsquared2 outlet, jets nfl jersey, hollister kids, free run, michael kors, air jordan shoes, cheap ray ban, lions nfl jersey, mcm handbags outlet, toms outlet, michael kors, cavaliers jerseys, michael kors taschen, ray bans, huarache, adidas canada, tommy hilfiger, red bottoms, prada handbags, michael kors outlet, mcm bags, tommy hilfiger, michael kors, charlotte hornets jerseys, ralph lauren outlet, nike, cheap glasses, polo ralph lauren outlet, orlando magic jersey, coach store outlet, saints nfl jersey, eagles nfl jersey, golden state warriors jerseys, cheap michael kors
Quote febreze 8-5-2017 01:12 PM
tak nyempat ke hotel hahaha
Quote CrowneGlory 8-5-2017 01:59 PM
perangai dh serupa hanjeng....mana2 asalkan lps...
Quote Madel 8-5-2017 02:06 PM
Aku mmg jijik dgn bangsa omputih ni..serba serbi pengotor n menjijikan
Quote jue10 8-5-2017 02:17 PM
X senonoh La dorg ni
Quote chinta89 8-5-2017 03:00 PM
x horamt langsung... kat negara org, jgn buat pe'el mcm negara sendiri
Quote wnwa05 8-5-2017 03:50 PM
mmg biadab lah. ingat tempat dorang ke nak kongkek merata2 tmpt
Quote WhiskeyScotch 8-5-2017 03:56 PM
Selesa ke having sex dalam tuk tuk tu? Get a room!!!
Quote obical 8-5-2017 03:58 PM
Ni tak sempat sampai destinasi kot
Quote pittjie 8-5-2017 04:01 PM
ni jenis yang dengar cakap lobai2 la ni. layan la suami kamu walau dibelakang unta gittew.
Quote Byuu 8-5-2017 05:35 PM
Bila x takda perasaan malu dalam diri. Kat mane2 pun jadi
Quote ItisDD 8-5-2017 05:43 PM
wq1234 replied at 8-5-2017 12:48 PM
michael kors bags, celine bags, burberry sale, cheap mlb jerseys, oakley sunglasses cheap, air max 9 ...

Apa yg awk merepek ni....


Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 09:07 AM GMT+8 , Processed in 0.054813 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top