CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gambar Terbaharu Puteri Charlotte Mencuri Perhatian Dunia

3-5-2017 09:55 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 8195| Komen: 78

Description: Sekeping gambar terbaharu puteri diraja Britain Puteri Charlotte – anak kepada pasangan Putera William dan Kate Middleton telah didedahkan kepada orang ramai pada Isnin sempena ulang tahun kedua pute ...
Sekeping gambar terbaharu puteri diraja Britain Puteri Charlotte – anak kepada pasangan Putera William dan Kate Middleton telah didedahkan kepada orang ramai pada Isnin sempena ulang tahun kedua puteri comel itu.


Memetik laporan BBC, gambar terbaharu itu dimuat naik ke laman Instagram Kensington Royal, semalam.

Charlotte dilihat memakai pakaian kardigan kuning dengan klip rambut berwarna biru di rambutnya.

“William dan Kate mengucapkan terima kasih atas ucapan indah anda dan berharap semua orang gembira untuk melihat gambar Puteri Charlotte,” kata jurucakap Istana Kesington dalam Instagramnya.

Dilaporkan gambar tersebut diambil pada bulan April oleh ibunya, Kate, di Anmer Hall, iaitu rumah terpencil di Norfolk, timur England - tempat keluarga diraja menghabiskan masa peribadi.

Charlotte yang dilahirkan pada 2 Mei 2015 merupakan wanita keempat dalam pewarisan takhta, dilihat hanya muncul dalam beberapa gambar sejak kelahirannya.- CARI


sumber : www.newsday.com

sumber: http://queensconsortofengland.blogspot.my

16

Bagus
5

Marah
12

Terkejut
14

Sedih
7

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (64 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Dalcott 3-5-2017 10:09 AM
comel jarang sgt nak nmpak gamba Charlotte
Quote white_musk 3-5-2017 10:11 AM
Bertuahnya budak ni.
Quote pakupayung21 3-5-2017 10:14 AM
muka william sgt
Quote chinta89 3-5-2017 10:18 AM
itu baru dinamakan eksklusif.. xde la nak menayang 24 jam kat socmed sampai org muak nak tgk..

yg ni jrg2 kuar gambar, buat semua org tertunggu2.
Quote RatuDunia94 3-5-2017 10:20 AM
Edited by RatuDunia94 at 3-5-2017 10:22 AM

Untong lahir2 je ada sudu perak dlm mulut..
Quote samasam90 3-5-2017 10:34 AM
eksklusif nya budak ne.  comel.
Quote sukacactus 3-5-2017 10:40 AM
Mcm mana la aku bleh pi baca 'gambar terbaharu puteri charlotte mencuri'
Kejadahnya kecik2 dah panjang tangan
Quote lolita737 3-5-2017 10:43 AM
chinta89 replied at 3-5-2017 10:18 AM
itu baru dinamakan eksklusif.. xde la nak menayang 24 jam kat socmed sampai org muak nak tgk..

yg ...

betul..xda la lahir2 sibuk nk create ig anak..
Quote -electrifying- 3-5-2017 10:45 AM
cuteee... rasa nk trik je pipi tu
Quote rosasa 3-5-2017 10:46 AM
comelnyaaaaaa
Quote wana89 3-5-2017 10:49 AM
Muka macam abam dia dan ayah dia
Dah satu cetak, sebentuk semua
Muka will pun macam rupa mak heol pun ada.. kuat gak gen diana ni ye
Quote munchkin 3-5-2017 10:53 AM
Comel amat. Raja nazira perak pun sangat sangat comelll
Quote ~boolean 3-5-2017 10:59 AM
muka sebijik abang dia
Quote aleesyasofia 3-5-2017 11:01 AM
geramnya nengok si puteri comel nie..
Quote kokocrunch 3-5-2017 11:06 AM
comelnya..
Quote shashalala 3-5-2017 11:22 AM
she is so cute. and aura princess tu dah nampak
Quote princessjay 3-5-2017 11:23 AM
she's so lucky
Quote boobam 3-5-2017 11:36 AM
comel nya muka william ni
Quote vanillaninja 3-5-2017 11:44 AM
Takde beza langsung dengan muka abangnya. Rambut je la yang panjang.

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.112300 second(s), 64 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top