CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Penat Sorok Kemaluan, Caitlyn Jenner Buang Alat Sulit

19-4-2017 05:46 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19283| Komen: 103|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Daripada seorang lelaki sempurna, Caitlyn Jenner, 67, kini menjadi jadi wanita 'sebenar'. Selepas menukar nama dan identitinya, Caitlyn juga mengakui dia menjalani pembedahan menukar jantina pada Janu ...
Daripada seorang lelaki sempurna, Caitlyn Jenner, 67, kini menjadi jadi wanita 'sebenar'. Selepas menukar nama dan identitinya, Caitlyn juga mengakui dia menjalani pembedahan menukar jantina pada Januari lalu.


Pengakuan itu dinyatakan menerusi buku terbarunya iaitu The Secrets of My Life.



Memetik Mail Online, bapa kepada Kendal dan Kylie Jenner itu kini sudah 'tutup buku' dan tidak akan melakukan hubungan intim dengan mana-mana wanita.



"Saya mungkin akan bersahabat dengan wanita tetapi tidak akan ada lagi hubungan intim bersama mereka," katanya.

Walaupun belum memiliki kecenderungan untuk melakukan hubungan seks dengan lelaki, Caitlyn akui perasaan itu mungkin akan berubah selepas dia menjalani 'pembedahan akhir' berkenaan.



Pengakuannya itu terpaksa dilakukannya susulan desakan peminat yang sering bertanya mengenai status kemaluannya.

"Pembedahan itu berjaya, dan saya bukan sahaja berasa ia sesuatu yang indah malah saya rasa lebih bebas," katanya.

Caitlyn juga akui dia terpaksa melakukan pembedahan itu kerana 'penat' menyembunyikan kemaluannya.


Foto: Mail Online

Wah, macam perkara kecil dan mudah saja mereka ini. Kalau tak suka bahagian tertentu di tubuh, boleh dibuang sesuka hati dan tambah mana-mana bahagian yang diinginkan. - CARI
23

Bagus
26

Marah
14

Terkejut
28

Sedih
21

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (130 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 19-4-2017 05:51 PM
Its never too late to be yourself gitu..
Quote CardiGans85 19-4-2017 06:07 PM
Kdg x sangka org gagah mcm si bruce ni bole jd pmpuan..
Quote stayathomemom 19-4-2017 06:46 PM
Camne laa ghopenya yer....macam2   
Quote helicornia 19-4-2017 06:48 PM
anak dia pun konfius nak panggil daddy ke mummy
Quote mrizumi 19-4-2017 06:49 PM
Kasar nya tangan...
Quote mirebus 19-4-2017 07:13 PM
ohmak aiiii tangan berurat dah beso itu tak boleh nak sorok
Quote EvieWanKenobi 19-4-2017 07:20 PM
muka macam Safiey..
Quote alieyrina 19-4-2017 07:23 PM
Sado camtu nak jadi pompuan camna tah..x paham aku
Quote GigaMom 19-4-2017 07:36 PM
Hyishh
Dh kerepot pun sanggup bedah mcm2
Quote umbut 19-4-2017 07:49 PM
Dah 67 tahun pun larat operate bagai..
Quote aleesyasofia 19-4-2017 08:05 PM
dikelilingi wanita2 cantik shgga myebabkan heshe bertukar jntina ke..??
Quote manjalara_01 19-4-2017 08:37 PM
Edited by manjalara_01 at 19-4-2017 08:40 PM
aleesyasofia replied at 19-4-2017 08:05 PM
dikelilingi wanita2 cantik shgga myebabkan heshe bertukar jntina ke..??

setahu manja...perbezaan ketara T for trans dari LGB...
die org ni xleh terima keadaan fizikal mereka seadanye..sbb tu kena buat penbedahan plastik ni semua if not ia bleh mendatangkan penyakit mental like depression or akan menjadi suicidal...

where as LGB..selesa dgn body memasing...
yg manja x sedap hati ni skrg..kat US sana sibuk isu golongan trans...nak pilih toilet laki ke prempuan? ...
i'm sorry i xleh terima...nak share toilet dgn T or L for lelaki.....buat la lagi satu toilet khas utk mereka...


Quote sheqim 19-4-2017 09:00 PM
Dia ni fizikal kasar kot...walau alter skalipon tetap jantan muka dia..xleh hadam aku.. anak anak pon cantik.. pelik betol ngan omputih ni lahaii
Quote debab76 19-4-2017 09:05 PM
tapi body cantek chuols!! meols is jealous
Quote Mary_jane 19-4-2017 09:05 PM
Ikut suka kome lah caitlyn. Tapi kome tetap sado nok.
Quote Deidra 19-4-2017 09:35 PM
Aku cuba membayangkan daripada panggilan abah ke mama..errrrr..macam ngeri pulak
Quote KyraKnightley 19-4-2017 10:14 PM
Aduhai..macam macam
Quote cicicumel 19-4-2017 11:29 PM
Pelik la dia ni .jd prempuan tp naluri sex suka perenpuan.so dia jd perenpuan sbb apa?
Quote armin 19-4-2017 11:41 PM
Aku tetap rasa dia jadi perempuan sbb dibayar je. Its all about the money and fame. Bila tgk season latest2 dia tak beria pun mekap or berhias. Nampak sgt dibuat2

Lihat semua komen(103)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 06:04 AM GMT+8 , Processed in 0.049349 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top