CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Kenapa Tu, Fathia Latiff Simpati Dengan Nasib Rakyat?

2-4-2017 04:53 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 7808| Komen: 51|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Nampaknya dalam ramai-ramai artis, pelakon Fathia Latiff adalah antara selebriti yang menyatakan kebimbangan dan juga kekesalannya

Nampaknya dalam ramai-ramai artis, pelakon Fathia Latiff adalah antara selebriti yang menyatakan kebimbangan dan juga kekesalannya dengan harga petrol masa ini yang dikatakan membebankan rakyat.

Menerusi laman Instagram miliknya, Fathia memuat naik gambar resit minyak keretanya yang katanya harga pada masa ini sangat memberi kesan.

“Okay dulu, isi tank minyak kereta rm100 dah penuh. Now, isi minyak rm100 dapat lebih skit dari half tank.


"Kalau i takpa lagi, ni kalau orang lain yang kurang berkemampuan, macam mana mereka struggle eh? pls do something kepada sesiapa yang terasa. Please do something for the citizen. Takda rasa belas kasihan ke. Tolong jangan cakap nak bantu tapi kelaut."

Baguslah jika golongan selebriti turut bersuara bagi pihak rakyat, semoga ia mampu membuka mata pihak bertanggungjawab ya. - CARI

Foto: IG Fathia

17

Bagus
12

Marah
8

Terkejut
6

Sedih
13

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (65 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote samasam90 1-4-2017 07:57 PM
kisah nd tu taik. hanya memanfaatkan selebriti jah.

patiya lagik ok. walaupun ada bau-bau OKK, tapi still caring dgn rakyat jelata gitchew. mohon gomen terasa yach dgn patiya. #kelaut
Quote MissLibra 1-4-2017 07:58 PM
"kalau i takpa lagi" gitewww
Quote URUHA 1-4-2017 08:00 PM
MissLibra replied at 1-4-2017 07:58 PM
"kalau i takpa lagi" gitewww

Mcm ade bau kaber line gitew
Quote URUHA 1-4-2017 08:04 PM
samasam90 replied at 1-4-2017 07:57 PM
kisah nd tu taik. hanya memanfaatkan selebriti jah.

patiya lagik ok. walaupun ada bau-bau OKK, t ...


Agreed~ Nd bsuara pn sbb nk jaga kpentingan retis Papehal pn meols respect gk dgn patiya sbb outspoken gitew
Quote aleesyasofia 1-4-2017 08:27 PM
bagus fatiya nie.. orihatin.. tp xmnahan ayatnya tue.. kalau i xpe.. gitew.. lg satu dara collection yg sheols jual tue bpe hrganya? mohon jgn jual mhal.. kalau btul2 prihatin jual murah..
Quote apedehal 1-4-2017 08:56 PM
aleesyasofia replied at 1-4-2017 08:27 PM
bagus fatiya nie.. orihatin.. tp xmnahan ayatnya tue.. kalau i xpe.. gitew.. lg satu dara collection ...

Hampasss..prihatin sgt harga  
Apapun sheol cantik.. yg ni baru betul nmpak kacuk arb. Cantik dr hail queen lopa  
Quote awexgaban7 1-4-2017 09:29 PM
Apa2pon i bangga dgn statement patiya
Quote skinsandstars 1-4-2017 09:43 PM
I lebiu patiah.
Quote rosmahisham 1-4-2017 09:44 PM
Ok la tu.iols sokong statement fathia tu.sheols x bimbo mcm sesetengah retis tu.
Quote asterixis 1-4-2017 09:44 PM
Prihatin fathiya
Quote Zaien 1-4-2017 09:51 PM
Prihatin cik tia nihhh.  Bagus2
Quote syadq 1-4-2017 09:57 PM
Duit  berim kan dah masuk.

b/p. Gomen
Quote Aizuzu 1-4-2017 10:01 PM
Ada gak yg simpati
Quote Sayaaa 1-4-2017 10:15 PM
God job

Quote Sayaaa 1-4-2017 10:15 PM
*good.   


Quote Flyhighs 1-4-2017 10:18 PM
Berani nyaa sheolss...tak takut kne bann ke..kn tak pasal2 kne ban ke tv3 n rtm tu yg tentu2 tv kerajaan najibbb..dh laa drama sheols byk kt tv3 n jrg2 rtm..koserrr..
Quote Flyhighs 1-4-2017 10:21 PM
Ni kali kedua sheols duk perli kerajaan psl minyak..yg dl sheols post kejap je pastu delete balik...yg latest ni pn mesti sheols akan delete balik..
Quote syitaeyqa 1-4-2017 10:46 PM
kalau prihatin tlg laa jual tudung u murah sikit lol
Quote mieymiey 1-4-2017 11:30 PM
Kan haritu sheols ada join meeting apa ntah dalam benang lagi satu yang terang-terangan tunjukkan sheols anti gov

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 06:00 AM GMT+8 , Processed in 0.080384 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top