CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ada Watak Lesbian, Tayangan Power Rangers Tetap Diluluskan LPF Tanpa Suntingan

22-3-2017 05:12 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 13323| Komen: 147

Description: Dalam perkembangan terbaru Lembaga Penapisan Filem Malaysia (LPF) telah memberi pelepasan untuk filem aksi kanak-kanak Power Rangers ditayangkan pada Khamis.
Selepas Beauty and the Beast melepasi tapisan, kontroversi melanda Power Rangers pula setelah dikatakan menjadi filem adiwira pertama memaparkan watak lesbian sebagai protagonisnya.


Pengarah Power Rangers Dean Israelite dilaporkan berkata salah satu watak utama, Ranger Kuning, akan mempersoalkan seksualitinya dalam filem itu.

Memetik laporan mstar, semalam terdapat kebimbangan ia mungkin akan diharamkan susulan pemaparan watak utama lesbian.

Namun demikian, perkembangan terbaru Lembaga Penapisan Filem Malaysia (LPF) telah memberi pelepasan untuk filem aksi kanak-kanak Power Rangers ditayangkan pada Khamis.

Menurut jurucakap TGV Pictures yang mengedarkan Power Rangers, filem itu diberi penarafan P13 tanpa sebarang pemotongan.- CARI


Loading FB Video...



sumber foto: mstar

11

Bagus
25

Marah
26

Terkejut
29

Sedih
19

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (122 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RED 666 21-3-2017 08:47 AM
Hollywood sedang galak mempromosi lgbt sebagai trend dan gaya hidup, sampai citer budak2 pun diorg masukkan benda2 mengarut mcm ni
Quote pooh~key 21-3-2017 08:48 AM
Alah apa susah, sister? Dah habis tengok movie ni nanti, engkau orang switch on je la balik suis straight engkau orang. Dengar kata suis tu ada kat lubang pantat dan batang kote masing2 bukan?
Quote mrs_salvatore 21-3-2017 08:50 AM
oh tidaaakkkkkkkkk tak dapek la nk tgk power rangers kt malaysia
Quote RED 666 21-3-2017 08:55 AM
Lepas ni superman gay, batman gay, spiderman gay, wonder woman lesbian

Ntah2 lepas ni citer barney dan sesame street pun ada gay dan lesbian
Quote lazim 21-3-2017 08:56 AM
dalam greys anatomy ada je watak doc lesbian siap romen2 3some bagai.. elok je keluar kat astro. skrg ni awat kalut sgt
Quote RED 666 21-3-2017 08:59 AM
lazim replied at 21-3-2017 08:56 AM
dalam greys anatomy ada je watak doc lesbian siap romen2 3some bagai.. elok je keluar kat astro. skr ...

Sbb citer tu citer org dewasa, jd xde masalah nk ada sikit benda2 cmtu

Masalahnya skrg elemen2 tu masuk dlm citer bebudak

Mungkin x lama lagi robot transformers pun jadi gay jugak
Quote finesse 21-3-2017 08:59 AM
Alhamdulillah... moga power rangers movie pun x ditayang di malaysia. Khuatir ramai yg jd lgbt. Aku harap jgn pula disney dan blizzard nak buat movie overwatch pulak nnt sbb poster girlnya gay jgk tu.
Quote harkktuih 21-3-2017 09:06 AM
kat wechat, grindr, hornet bersepah je underage..tak perlu movie segala, benda2 gini dah menular lama..
Quote aurora273 21-3-2017 09:21 AM
bagus la tak dapat tayang kat malaysia, kalau bukan sbb lgbt pon iols mmg tak bagi anak2 tgk citer macam tu..
Quote dodolgemok 21-3-2017 09:37 AM
Kahkahkah...lpf sial dah semakin huru hara. Memandai sgat nak acah2 strict kan? Filem bodoh meleis yg tayang sundal tetek sebelah tu kau aman2 jah lepaskan. Scene 'gay' yg xnampak gay kau org terus menggelupor. Lepasni lagi org menyampah dgan kau dan umngok. Tahniah!
Quote pooh~key 21-3-2017 09:43 AM
RED 666 replied at 21-3-2017 08:55 AM
Lepas ni superman gay, batman gay, spiderman gay, wonder woman lesbian

Ntah2 lepas ni citer barne ...

So?????  
Quote grouper 21-3-2017 09:49 AM
X hadap pun nak tgk powar rangers ni..pelakon die semua x best cam grade c je...
Quote spiderman80 21-3-2017 09:51 AM
RED 666 replied at 21-3-2017 08:55 AM
Lepas ni superman gay, batman gay, spiderman gay, wonder woman lesbian

Ntah2 lepas ni citer barne ...

Spidey bukan gay, ok?! :
Quote spiderman80 21-3-2017 09:52 AM
Power Rangers berwarna kuning ni top ke bottom? Pasangannya berwarna apa pula?
Quote whitemagic 21-3-2017 09:56 AM
spiderman80 replied at 21-3-2017 09:52 AM
Power Rangers berwarna kuning ni top ke bottom? Pasangannya berwarna apa pula?

yellow rangers tu pompuan kan...
kalau lesbo ni ada top bottom juga ke?


[backcolor=rgba(51, 51, 51, 0.6)]
Rainbow warrior … Trini the Yellow Ranger, played by Becky G (centre), in Power Rangers. Photograph: Kimberly French/AP
Quote nikola.tesla 21-3-2017 09:57 AM
Lpf haramkan ja la.cerita power rangers pun nak masuk unsur lgbt.
Quote spiderman80 21-3-2017 10:03 AM
whitemagic replied at 21-3-2017 09:56 AM
yellow rangers tu pompuan kan...
kalau lesbo ni ada top bottom juga ke?



Oh ya ke? Ingatkan lesbo pun guna stail top-bottom.
Nanti Spidey check Wikipedia, tengok apa stail dorong guna.     
Quote matchstick 21-3-2017 10:04 AM
ni salah satu agenda yahudi laknatullah nk merosakkan akidah ummah..nama director pun Dean Israelite
Quote gagakbiru 21-3-2017 10:04 AM
Haramkan je bukan penting pun cerita sebegini

Lihat semua komen(147)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 04:13 PM GMT+8 , Processed in 0.064478 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top