CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Usai Tular Di Laman Sosial, Anak Saleem Kini Diserbu Peminat

22-3-2017 12:03 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 41439| Komen: 172|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Selepas menjadi tular di laman sosial kerana nyanyian yang begitu merdu, anak kepada Saleem Iklim, Nursyafiq Farhain

Selepas menjadi tular di laman sosial kerana nyanyian yang begitu merdu, anak kepada Saleem Iklim, Nursyafiq Farhain mengakui kini kehadirannya dalam majlis tertentu menjadi perhatian.


Memetik laporan Sinar Harian, kehadiran Nursyafiq membuat persembahan bersama kumpulannya di Akademi Bomba dan Penyelamat di Wakaf Tapai, Marang baru-baru ini diserbu para peminat. 

Pun begitu, dia menyifatkan bidang nyanyian adalah hobi dan tidak bercadang berhenti daripada kerjayanya sebagai anggota bomba dan penyelamat.

“Sebenarnya saya memang minat menyanyi. Kalau menyanyi untuk program bomba memang sudah biasa. Kalau ada peluang menyanyi secara serius, saya tidak menolak namun buat masa ini kerjaya (bomba) lebih utama.

“Setakat ini, minat menyanyi ini tidak menganggu tugas. Saya bekerja mengikut masa pejabat atau secara syif sama seperti anggota lain dan saya hanya menyanyi apabila tidak bertugas,” katanya. 



Dia juga berkata tidak terfikir sehingga peringkat merakamkan album dan lebih senang membuat persembahan bersama kumpulannya di majlis tertentu. - CARI 

Foto: Carian Internet
22

Bagus
24

Marah
24

Terkejut
10

Sedih
10

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (114 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Aduradura 27-2-2017 06:21 PM
Susah nk percaya suara sedap kalau nyanyi dkt smule...
Quote jaytr 27-2-2017 06:26 PM
yang ni bukan smule

[fbv]1182499448486450[/fbv]

[fbv]539557726246971[/fbv]


Quote MissMamamia75 27-2-2017 07:15 PM
jaytr replied at 27-2-2017 06:20 PM
hai forumer semua.. 1st time buka tanah..
saja nk share kut2 tentang anak Saleem Iklim yg keja sbg  ...

Wah..sedapnya suara dia..ada skit 2 suara ayahnya..akak mmg Fan abg Salem

Ni anak Salem ngan bini Ganu (1st) tu kan..
Quote fadz84 27-2-2017 07:18 PM
jaytr replied at 27-2-2017 06:26 PM
yang ni bukan smule

Best gak suara..
Quote minahsleepy 27-2-2017 07:20 PM
Betol eh anak saleem..patot sejibik sore cam apak dia..sedap gak
Quote fadz84 27-2-2017 07:22 PM
Muka pun leh thn kn..
Quote senduhazab 27-2-2017 07:33 PM
Sedap sore dia..... dah la iols peminat lagu2 iklim
Quote rempahkari 27-2-2017 09:00 PM
Salem tk myesal ke tngl anak bini dia dulu
Quote bambimo 27-2-2017 09:09 PM
Edited by bambimo at 16-2-2018 10:30 PM

ehhhh bagus nya at least jadi la keje bomba ada keje tetap..
ingt dulu dia sekeluarga masuk urtv
tahniah dik
Quote doubleA 27-2-2017 09:12 PM
He can sing. Betul ek anak saleem ni? Dengan bini yang pertama ke? Sila jawab @sepitsiput

Smart gak bila beruniform. Abam bomba taste @Syd sangat
Quote fadz84 27-2-2017 09:12 PM
bambimo replied at 27-2-2017 09:09 PM
ehhhh bagus nya at least jadi la keje bomba ada keje tetap..
ingt dulu dia sekeluarga masuk urtv
d ...

Oo lagu Juwita tu nama first wife dia ke?
Quote sebu 27-2-2017 09:14 PM
Sore sedap
Quote bambimo 27-2-2017 09:17 PM
fadz84 replied at 27-2-2017 09:12 PM
Oo lagu Juwita tu nama first wife dia ke?

yup..tapi ejaan juita
Quote sebu 27-2-2017 09:18 PM
Sedap pulak lagu2 dia nyanyi aku dgr.
Quote fadz84 27-2-2017 09:21 PM
bambimo replied at 27-2-2017 09:17 PM
yup..tapi ejaan juita

Baru tau.. ehe.. bp org ank Saleem ngn first wife?
Quote fadz84 27-2-2017 09:23 PM
Ni photo kt fb dia.. sweet gak mukanya..
Quote bambimo 27-2-2017 09:25 PM
fadz84 replied at 27-2-2017 09:21 PM
Baru tau.. ehe.. bp org ank Saleem ngn first wife?

empat ke 5..xsure..
Quote Tipatetipu 27-2-2017 09:44 PM
sedap suara dia. harap berjaya lah kau  dik jgn ikut jejak bapak kau. jadi haprak.
Quote Madel 27-2-2017 10:11 PM
Muka boleh tahan siap..suara sengau sama mcm apak nya..bagus la jadi bomba ada keja tetap..jgn lepas ni si salemm dukk terhegeh2 ngaku anak pulak ya

Lihat semua komen(172)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 12:58 AM GMT+8 , Processed in 0.235000 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top