CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Penuh Perasaan Nyanyi Depan Neelofa, Video Persembahan Fattah Amin Trending

20-1-2017 10:04 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 45704| Komen: 524|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Nampaknya fenomena Lofattah masih belum reda dan baru-baru ini video persembahan Fattah Amin menjadi perhatian ramai peminat sehingga menduduki carta kedua video paling trending di laman YouTube Malay ...
Nampaknya fenomena Lofattah masih belum reda dan baru-baru ini video persembahan Fattah Amin menjadi perhatian ramai peminat sehingga menduduki carta kedua video paling trending di laman YouTube Malaysia.


Dalam persembahan itu, Fattah menyampaikan lagu baharunya 'Wanita Terakhir' di hadapan aktres jelita, Neelofa yang kelihatan tersipu-sipu malu.

Foto: IG Fattah Amin
Walaupun baru sahaja dimuat naik di YouTube namun video tersebut telah meraih tontonan beratus ribu kali.

Single ‘Wanita Terakhir’ adalah hasil ciptaan Aizat Amdan, Mel Ramlan dan Anas Amdan yang dilancarkan pada 1 Januari lalu turut mencipta sejarah tersendiri dengan menduduki kedudukan teratas carta iTunes Malaysia.

Menurut Astro Gempak, Fattah juga turut menyampaikan beberapa bait puisi romantis sebelum menyanyikan lagu Wanita Terakhir itu.

Ramai penonton yang 'cair' melihat mereka berdua yang sangat romantik dan percaya rasa cinta di antara mereka sebenarnya memang wujud.

Jom saksikan persembahannya di Meletop!

Kami doakan yang baik-baik sahaja untuk pasangan ini. Jangan tunggu lama-lama nanti melepas pula, tak begitu? -CARI

Foto: IG Neelofa
Foto: IG Fattah Amin
11

Bagus
4

Marah
8

Terkejut
14

Sedih
7

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (58 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote minahsleepy 17-1-2017 06:34 PM
Tt biler nk move on
Quote kiss_darr 17-1-2017 06:39 PM
minahsleepy replied at 17-1-2017 06:34 PM
Tt biler nk move on

Geng patah ke?
Quote minahsleepy 17-1-2017 06:43 PM
kiss_darr replied at 17-1-2017 06:39 PM
Geng patah ke?

Choyyyyy meols geng patah  :

tt la geng patah sbb bukak benang pasal dia  
Quote ira_229 17-1-2017 06:45 PM
Edited by ira_229 at 17-1-2017 06:47 PM

Klu da move on tk bukak benang..
Ni segala movemnt taw...stalker la tu
Quote kiss_darr 17-1-2017 06:47 PM
Bukak benang sbb dah meluat...
Quote mokcikKSKB 17-1-2017 07:06 PM
Sila meninggal
Quote no_el 17-1-2017 07:08 PM
Kalo meluat x bukak thread la

Ayooo kata ramai xsuka
Tapi tu yg d hadapppp
Nmpak sangatttt
Quote mieymiey 17-1-2017 07:08 PM
Fattah dan Meletop berpisah tiada kekdahnya. Hajah ada ker malam ni?
Quote mokcikKSKB 17-1-2017 07:10 PM
Meriahlah epot mlm ni sbb acik2 epot masing2 perasan warda.
Quote aderaderker 17-1-2017 07:13 PM
Bohsaaaanyyaaaaa...
Quote kiss_darr 17-1-2017 07:14 PM
mieymiey replied at 17-1-2017 07:08 PM
Fattah dan Meletop berpisah tiada kekdahnya. Hajah ada ker malam ni?

Opkoz hajjah ada ler...
Quote adel7 17-1-2017 07:36 PM
Percubaan naikkan rating astrok ke?
Quote inusya 17-1-2017 07:44 PM
Ada lagi thread baru..
Quote willow12 17-1-2017 07:47 PM
Adoiiii tred sepohon kayu lagiiiiii...
Quote salmeah 17-1-2017 07:51 PM

I mampu
Quote iwan007 17-1-2017 07:59 PM
mohon acik2 kepam pprt bbnu airpot hinggap kat benang ni berjemaah
Quote fefeeling 17-1-2017 08:02 PM
Relevan lg ke rancangan Meletop ni?
Quote hageda 17-1-2017 08:14 PM
Xabis2 lgi
Quote cahayahati 17-1-2017 08:18 PM
Edited by cahayahati at 17-1-2017 08:20 PM

Adui.....x habis2 nk up cerita psl fattah n seangkatan dgnnnnya..bila nak move on ni??
Meluat plak rsenye   

Lihat semua komen(524)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 12:00 AM GMT+8 , Processed in 0.169371 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top